Partyflock

Back from Mysteryland and q-base

 
Forumonderwerp · 14982
Zo de vele stamp uurtjes zitten erop, het was echt geweldig.
Mysteryland was goed met zijn kermis uitstraling, dj's draaide goed. Afentoe zelfs nog Hardcore/Speedcore er door heen publiek ging uit zijn dak, geweldig.

Daarna nog ff doorgereden naar Zaandam om de q-base te bezoeken. Hebben we daar nog meer lopen stampen. Nu ff 2 uurtjes slapen en dan weer op. :S
wij zijn nog heel ff naar het polderfeest geweest bij eemnes.. maar viel tegen.....


slaapze
heb me vermaakt op mysteryland en in qbase!
dalijk bloemendaal. lekker weer, dus weer een topweekendje
Mysterland+Qbase------> Vet weekend!

Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen!
Speedcore.....?????
pffff ik kan echt nie meer!
ik ga zometeen ook lekker slapen, eerst sweetvalley opzich wel leuk als je geen geld of weinig geld heb :)
en Q-base was ook cker erg leuk!
(K) voor de mensies van gister t was gezellie en tot de volgende keer maar weer!
(K)
ja speedcore ja... niet normaal :D gewoon doorrammen op die beats, was met kai tracid volgens mij, naar zn stukkie met :hardcore will never die !!!!!!!
Jah Mysteryland en Q-base waren allebei erg super en heet. Voel nu wel aardig mijn voeten na al dat stampuh, maar ut was de moeite waard. Voor de mensen waarmee ik was bedankt voor een gezellige 16 uur stampuh
ik geloof dat ik het wel weer naar mijn zin heb gehad !
jah what can i say, mysteryland was super en de q base hardstyle erachteraan was een leuke after. weekend geslaagd.
kben alleen naar de Fun geweest maar vond ik btje tegenvallen, veelste warm en veelste veel mensen die gewoon zwaar naar de klote waren

zijn dus maar om 4 uur richting huis gegaan
laatste aanpassing
ik had het echt naar m'n zin
ga nu nog uit m'n dak
vooral de laatste platen van luna en dana waren echt gruwelijk lekker
Heb het ook prima naar mn zin gehad, flink staan stampen... Ben dr alleen nog nooit zo ranzig naar buiten gelopen... Ik schaamde me gewoon, mn t-shirt kon ik letterlijk uitwringen en mn broek ook! :-S Over mn sokken zal ik niet eens beginnen, dacht dat mn kat er over heen gezeken had... Maar was slechts mijn voetengeur! :-D

Ik weet sinds vanavond hoe een vergiet zich voelt.
bijde feesten waren goed ga nu eerst slapen ben pas 40 uur op(op sommige incidenten naar dan)
WHAAAAAAAAA!!!!!.....naw kep geen speedcore gehoord.....bij kai tracid niet en bij rude awakenings niet :S
Of jullie weten niet wat speedcore is....of ik hep echt iets gemist:|
persoonlijk denk ik ut eerste.
Heb ook een heerlijk weekendje gehad, al was het alleen al omdat ik GEEN hardstyle heb gehoord!!!!
he wackie waar was je mutsje eigenlijk?
zag je namelijk zonder mutsje
Had m ingeruild voor 2 staartjes ferrytje, stukkie minder warm!!!!
Mysteryland was echt wel vetjes!!Heb een zeer relaxede dag gehad.Alleen ik trok het echt niet in die tenten dus was het grootste gedeelte gewoon buiten.De techno viel me best wel tegen.Alleen Pascal FEOS vond ik erg vet draaien.Sven Vath niet gehoord omdat ik moest flyeren.Maar wel Ricky Effe & Mauro Picotto die beiden echt flink aan het stampen waren.Hele vette set.Alleen jammer dat iedereen zo dood was aan het eind.Het was echt sfeerloos (N).

Ik was nog aardig aan het spacen na Mysteryland en had echt geen zin om te gaan slapen.Dus effe naar huis gegaan,gedouched en omgekleed en naar de hemkade gegaan.Ik kwam daar binnen en TERING wat een hitte zeg daar.Abnormaal gewoon :S.Heb effies binnen gestaan,maar heb daarna alleen maar buiten gezeten.

Ow dit was ook zo vaag.Ik wilde die MC Ruffian effe gedag zeggen.Dus ik geef hem een hand,steekt ineens technoboy zn hand naar me uit.Zegt ie: Bellie van Partyflock??!! Ik helemaal verbaasd: Eeuhh ja ja!!Heheh dat was wel effe een raar moment!! :p

GREETZ!!
ja was een ander gezicht als op ffwd
hahah ik was weer helemaal van de partij
Bellie??? Hemkade??? Dan ben je wel heel erg aan het spacen geweest! Alhoewel, je had nog 5 euro over dus dat scheelt! Enne honey, nxt time moeten we elkaar gewoon eerder tegenkomen, dan kun je ook niet meer zeuren over dode mensen, ik was springlevend en heb echt een suprefeessie gehad, met ook voor mij als hoogtepunt Pascal FEOS!!!! (k) voor jou!
bellie was op hemkade heb hem nog ff gegroet
zei bellie dat net niet hierboven??

enne thanxx 4 the ride! (K)
voordat de oversexte PF'ers er weer wat anders bij gaan denken ;).. gewoon voor 't afzetten dus he!
laatste aanpassing
ik heb een te gek weekend gehad m.l was zwaar tof en geweldig en daarna naar de hemkade naar de fun daar was het ook zwaar toppie.
maar was wel blij dat toen ik thuis kwam heerlijk kon douchen haha.
Pfff.. waar halen jullie de energie vandaan.. Ik was na ML helemaal kapot en ben toen maar naar de kroeg gegaan (daar hebben ze teminste barkrukken:-D)
ach je was niet de enige Nick in de Fun zag ik ook aardig wat mensjes van PF die alleen maar btje buiten hingen of in de chill out
Was idd erg vet beide feesies.....maar moet er volgende keer op letten wat meer te eten, had alleen een halve zak chips in 20 uur, mysteryland ging nog wel, maar toen eenmaal in die fuckin warmte in hemkade, ik werd niet goed.
Zag ook opeens aan het einde een vechtpartij, wat was er aan de hand??......had nl. nog nooit gezeik gezien in hemkade (kom er ook nog niet zo lang)
tjah die mensen zijn ook 18/20 uur doorgegaan hoop ge:xtc:t en als de drugs dan uitgewerkt raakt worden sommige agressief..

in de rij vlak voor me neus trouwens ook nog vechten :s paar aso's douwden gewoon overal doorheen,zeiden paar gasten wat van was het bijna relluh
Was alleen fucking gaar, maar Luna draaie zo goed vond ik, ik wilde wel dansen, maar steeds na 10 minuten had ik alweer zuurstof gebrek, DAMN.
Zelfs :xtc: hielp niet meer......
laatste aanpassing
als je op ML ook al aardig hebt lopen :xtc: dan helpt het idd niet meer hoorde van wel meer mensen maar je serotonine is dan gewoon op dus van die p voel je nix meer
Ik ben blij dat ik na ML gewoon naar huis ben gegaan. Heb me overdag echt de tyfus gezweet, en verlangde alleen maar naar een douche en m'n bed,
Precies, maar dan krijg je weer de eeuwigdurende discussie over doorgaan of stoppen. Ik denk dat ik op een feest als ML een stuyk meer zie en doe dan de gemiddelde partyganger die alleen maar wil stampen stamopen stampen. Herinner me de kleinste maffe dingetjes en door al die indrukken was ik om 22.30 helemaal bekaf, had het gevoel dat het zo "af" was en voel me ook echt voldaan, daarom zat ik vanochtend om 10.00 al achter een verse jus en een broodje! Heb daar ook gewoon goed gegegetmn, iedere lul weet toch dat je veel meer energie verbuikt als het zo heet is? Easy on the dope, goed rinken, goed eten en als je moe bent bnaar huis.>logisch dat er luitjes niet lekker worden in de Hemkade, nog meer hitte, nog meer energie verbruiken...dan ga je pas echt naar de donder!
Tochy vervelend als je maag zegt dat je nix naar binnen kunt werken, terwijl je wel weet wat je doet, en als je dan weer zo'n vette dreun hoort ga je liever weer terug die tent in. Heb gelukkig wel 30 liter water gedronken.
Ach ik ben er eigenlijk meer naartoe te gaan om te chillen.Had gewoon geen zin om naar huis te gaan.Zat ik toch alleen maar te spacen bij mn ouders.Dus vandaar dat ik er was :)

GREETZ!!
Gewoon eten MisterE, dat je geen eetlust hebt wil nix zeggen, proppen met die handel. Zopeist als een watermeloen is toch geen moeite? Of versgeperste jus, er waren zwelfs milkshakes enzo, altijd beter dan alleen maar water drinken!

Enne 30 liter lijkt me behoorlijk overdreven, da''s zelfs gevaarlijk gek, voor je het weet heb je een hersenoedeem ofzo, te weinig drinken is dom maar zoveel water drinken is net zo dom! Daardoor verliest je lichaam al zn zouten en kun je vochtopeenhopingen in je hersens krijgen! Hoop dat je een beetje overdrijft!

Enne Bellie, no offence hoor, was ook niet echt een vette techno-after achetraf! Wel leuk je nog effe gezien te hebben!!!
Ik heb het zeer zeker naar mijn zin gehad !!!

(k)
en ook ik heb het zeer naar me zin gehad op allebei. Ik was pas tegen 18.30 @ Mysteryland, dus was absoluut nog niet gaar ofzo en kon nog makkelijk een avondje Qbase trekken.
ML duurt 12 uur. Als je ongeveer 1,5 liter per uur verliest dan heb je na 12 uur ongeveer 20 liter uitgezweet. Daarna hemkade, zes uur, ook nog een lietr of 5 a 10, geen probleem. En als je echt teveel drinkt merk je het vanzelf, als je lichaam het niet uitzweet, dan moet je pissen, simpel toch, en ik heb in 20 uur niet hoeven pissen. En als je van tevoren een glas met suikerwater en een glas met zout opgelost drinkt, dan weet je dat je genoeg zout hebt en genoeg suikers om je bloedsuikerspiegel op peil te houden. Let wel een beetje op mezelf.
Erg vermoeiend zo'n drukke zaterdag ja
maar wel lekker gefeest iets minder in de Q base maar dat kwam omdat het binnen gewoon te warm was en ik helemaal dood was.
ik heb op allebei lekker staan stampen
prima naar m'n zin gehad
en kon nog wel paar uurtjes
laatste aanpassing
iemand nog wakker?
ja ik
was ff tv kijken
Ik had voordat ik naar ML ging ff een bolletje gegeten. Op ML zelf nix gegeten en in de auto op weg naar de Hemkade ff een bolletje gegeten, maar dat ding plakte alleen maar aan me gehemelte. Tering, wat een droge bek zeg! :vaag:

In de Hemkade was het wel wat wat makkelijker met water, voor 50 cent kan je die hele kraan leeg zuipen :D Maar na 5 minuten had ik weer dorst :S