Partyflock

stackers

 
Forumonderwerp · 14550
wie kent het...?
fat burner echt vaag spul....lijkt wel speed!
en ik tril er alleen maar van...s dat wel gezond??
welk spul bedoel je precies?
Ik heb het ook gebruikt, na 1 dag had ik geen last meer van dat speedy gevoel, alleen kreeg ik er de hele dag maagzuur van. Dus ben ermee gekapt.

Gezond zal het wel niet zijn, maar ja. Er is zoveel niet gezond he ! :)
ah zo ja lijkt mij ook nie goed! heb er net een genomen en moet zo na bed! hahaha lekker plafon loeren word dat! ja zoveel dinge zijn slecht! hahahaha
2 chlo-tje; ah das een raar capsulletje met spul waar je energie van krijgt! zegguh ze maar s wel zo! dach ga s probere....
maar weet er nie veel van duzz dach misschien hier wel luitjes..
Nou ik was er ook de eerste dag goed wakker van, heb mijn hele huis schoongemaakt!
Er zaten dus ook wel voordelen aan ;)
stackers = blegh:D
Zelfde effect als pep (niet zo sterk natuurlijk): je word er vet scherp van, neemt eetlust weg, is moeilijk om in slaap te komen.
Je moet zo'n ding maar eens openmaken en een likje van dat spul nemen, je gaat echt over je nek! Maar wakker blijf je er zeker van, en je kunt ze gewoon bij de sportschool krijgen, dus het zal geen gevaar voor de volksgezondheid opleveren.
Tijdens feesten blijf je lekker wakker...verder geen andere bijwerkingen...maar gewoon thuis op de bank toch wel erruuug wazig :/
wij vinden het super, maar wel even opgezocht van wat en hoe en het blijkt dat als:: daar komt ie::
je stackers in een zelfde hoeveelheid zou nemen als Xtc het ietsje minder slecht is, neem je zo nu en dan een ptje maakt het weinig uit of je dan stackers of xtc gebruikt. stackers heb je dus ook in veel verschillende soorten en wij gebruiken er een op een feest eerst 1 Xtc om lekker wazig van te worden en als die begint uit te werken nemen we een stacker. het voordeel is dat je je energie houd die je van de Xtc ptje had en das voor ons voldoende.
dus kortom: het is vele malen beter maar ook zeker niet gezond.
Had Stackers 4 gehaald, maar ik moet zeggen dat je aan dit potje al kan zien dat het een 'kwakzalvers-goedje' is. Ze zeggen dat het je honger 'stilt' en dat je vet sneller verbrandt (ik nam 3x per dag). Mwa .. niets van gemerkt. Ik nam ze ook wel eens op een feessie als oppepper en begon me dan wel vaag te voelen en kreeg veel energie maar daarna werd ik altijd kots en kots misselijk. Ik weet zeker dat dat van die troep komt, heb het namelijk al een aantal x gebruikt op een feessie.. . Oh ja, ik werd er ook errug sjagerijnig van!!! Maar ik heb ook andere verhalen hierover gehoord. Dat het dus wel blijkt te werken en dat iemand er in 1 jaar tijd veel kilo's mee is kwijtgeraakt. Tip:
Lees de oude forums op www.start2dance.nl anders ff, daar staan een aantal goede reply's in over deze vraag.. . Ook wat het nou feitelijk met je lichaam doet!!
Ik ben van die dingen de dag erna hartstikke verrot, pijn in mijn maag enzo. Plus dat ik op die troep voor geen meter slaap!:| ls ik al weer eens drugs zou nemen, neem ik wel echte pillen, voel je meer van ook!:)
laatste aanpassing
tis inderdaad ook errug slecht voor je maag...
ik gebruik ze ook, nergens last van alleen, welke gebruiken jullie dan, 1, 2, 3 of 4?????
Had niet echt Stackers, had van die Ephedra Supercaps! Wat een troep!
in stackers zit altijd ephedra...ik neem er altijd 2 ineen dan voel je hem wel effe idd....
Ik krijg er hartkloppingen van :S
Ik krijg er echt veel energie van en kan heel de avond doorstampen.
Maar ze zijn wel snel uitgewerkt bij mij en dan heb je de neiging steeds meer te nemen maar daar wordt je echt vet misselijk van.
Hmmm stackers ken ik niet...Ephedra wel eens gedaan. Ik vin Ephedra wel relaxed. Krijg iedere keer energie kick als ik er 1tje neem...enneh tja hartkloppingen idd...das minder.
die ene tip vond k wel een goeie! eerst .... en dan een stacker!;)
ja dat vond k duzz ook vreemd dat ej het zo bij de sport school kon hale!
ik zou het even niet weten welke ik heb ik geloof met een tijgerprint.
Stackers zijn oorspronkelijk voor een snelle vetverbranding en die krijg je:
a: goed te sporten
b: gezond te eten als dit nou niet het geval is en je wil een stimulerend middel is er de stacker want: je hartslag verhoogd waardoor je meer energie krijget en net even dat stapje verder gat met sporten dannormaal. met eten is het wel wat minder ja.
de stacker die wij gebruiken bevat ook geen middel waardoor je vet verbrand (ik heb al niet zoveel)
mijn vriend gebruikt ze dus ook met sporten en er zitten alleen een vreemde combinatie van kruiden in
laatste aanpassing
ik heb nr 3
van die paarse met rose..
maarre ga vandaag gewoon lekker slape!;)
alvast welterustuh dan.....
ik heb ook meestal nummer 3, gebruik nu final E dat geeft ook echt een superkick!!!!!!!!!! echt leuk is dat........ heb alleen nooit last van bijwerkingen ofzo, alleen idd als ik dr teveel neem misselijkheid
Sjee das ook toevallig, heb er vandaag 1tje gebruikt er werd tegen mij gezegd dat ik er 2 op een dag kon gebruiken, nou echt niet! Strak waar mn ma bij is :s
Kreeg wel energie! Gebruik die andere wel bij ML, hehe!
Tegenwoordig zijn er XTC pillen die stekkers heten en deze zijn echt heel erg sterk :D
laatste aanpassing
Stackers zijn slecht voor je hart en bloedvaten. Volgens mij zijn ze precies hetzelfde als ephedra. Stinkt even hard.
Gele super stackers
Die gebruik ik ook wel eens op een energieloze dag.
kan je er weer ff tegenaan
laatste aanpassing
'n vriend van me slikte n tijdje terug Stack-Pillen (zelfde?!?!?!) voor afvallen en hij zij tegen me: probeer is, want het lijken net snackies. Hij slikte (precies volgens gebruiksaanwijzing) 2sochtends, en ik had er maar 1 geprobeerd, maar mij deed het gevoel ervan heel erg denken aan herbals, en dus waarschijnlijk idd aardig op xtc als je er een stuk meer neemt!
(wat mij door mn hoofd schoot: legaal, want gewoon voedingssuplement, toch aardig uit je bol en geen security die het af kan pakken, want na een test zullen ook zij moeten zeggen: je hebt gelijk)
ik heb ze ook, gebruik ze voor het sporten! voor de rest krijg ik er altijd wel een lekker gevoel van (van die rillingen!) energie geeft het zeker!
laatste aanpassing
Security kunnen ze wel afpakken, als je ze nl opendraait en het poeder er uit laat lopen kun je er iets anders opPEPends indoen :D.
Bij de Hemkade hebben ze ze een keer van me afgepakt iig.
Kan nie zeggen dat t me veel doet, en heb alle stackers geprobeerd.

nie echt mijn ding dus.
maar ja, zal wel door mn ADHD komen dat ik weer zo vreemd reageer :-)