Partyflock

Huh?

 
Forumonderwerp · 14479
Soms zit ik hier profielen te bekijken van de mensjes hier...­ Dan zie ik dat sommige mensen op hun 12e of 13e al op een feest stonden a la Energiehal.­ Je kan me nog meer vertellen, maar ik geloof daar dus echt niets van.­ Net van de lagere school af en dan al tussen de grote mensen? Voor de mensen die wel waarheid spreken...­wat voor achtergrond heb jij in godsnaam?
als je met oudere vrienden om ging was het makkelijk om binnen te komen niemand die er moeilijk over deed

en toen zat ik al aan de drugs dus had tog overal schijt aan en luisterde tog niet naar wat m'n ouder zeiden
Weet jij nog waar je in 1993 ging feesten???? Hahaha ik geloof d'r helemaal niks van!!! :D
Maar mag ik vragen wat je nu doet? En hoe kwam je aan die drugs op die leeftijd? Kan niet zeggen dat je er nu oud uit ziet, maar je zal er toen nog wel jonger uit hebben gezien.­ Kreeg je dit van die oudere vrienden? Heb je een opleiding gehad? Of heb je middelbare school ook niet afgemaakt?
eerste feest was een houseparty in doetinchem en daarna new years rave in utrecht

3esthertje
ik kreeg het altijd van *­vrienden*­
heb m'n diploma voor kok en voor lassen
heb m'n school gewoon gehaald hoor
ik was ook 12 toen ik voor het eerst met mijn zus opstap mocht! maar was 16 toen ik voor het eerst naar party's ging!
Ik was ook 13 (ook veel te jong) toen ik voor het eerst stiekem in de discotheek was, maar dat vind ik nog wel een verschil hoor!

Ben zéér benieuwd hoe het over tien jaar met je gaat Pascal.­
Essie, ik denk dat veel mensen maar wat raak lullen omdat ze denken dat het erg cool is overal jong bij te zijn.­ Ik was 17 toen ik voor het eerst naar hardcorefeesten ging, woonde al op mezelf en studeerde HBO, dus was wel een vroege vogel.­ Toch voelde ik mezelf altijd behoorlijk jong, zag veel mensen van mn leeftijd onwijs op hun bek gaan, juist die jonkies, en dat waren dan mensen van 16,17 ofzo.­ Ben ooit een keer een gastje tegengekomen op een feest van 13, maar die had het zo zwaar te halen, iedereen zette hem voor schut.­ Je hoort op zo'n leeftijd simpelweg echt nog niet met parties en drugs gebruiken bezig te zijn!

Hoop blablabla!!!!
Het hoort idd niet.. ik vind het gewoon zielig als zoiets gebeurd. Want als een kind van 12 op een feest is dan is er thuis iets niet in orde.. lijkt mij.
Ok ik was 16 das nog vroeg maar mijn ouders waren altijd druk met hun zaak dus ik ging vaak uit "logeren";)

Wisten je ouders wel dat je naar feesten ging Ferry?
Ik was toch ook echt 13 (bijna 14) toen ik op mijn eerste party stond!!
Stiekem natuurlijk want mams liet me echt niet gaan maar dat kwam omdat ik altijd oudere vrienden had...­
Ik was 15 toen ik voor het eerst naar Trance energy ging!!
En 16(2maanden later werd ik 17)mijn 2e feest!!
ze wisten dat ik ergens heen ging maar niet waar
ik verzinde altijd wel iets
ik was 15...­
westergas en sporthallen-zuid...­
allemaal errug stiekum...­
altijd logeren bij vriendinnetjes die wel al echt mochten omdat zij ouder waren...­
alles ging goed..­ totdat ik een collega tegen kwam van mijn zus...­
en die naaide me dus..­
ik ontkennen en ontkennen...­
innercity 1999 is het eerste feestje waar mijn ouders wel van wisten...­

maar ben het met jullie eens...­
veel mensen liegen er over, en het is niet echt gezond als je ouders je al laten stampen als je 13 ofzo bent..­
Kan me niet voorstellen waarom iemand daar over zou liegen..­Ik feest vanaf mn 14 al redelijk veel..­ Is erg jong iid maar het gebeurd gewoon..­ Op zo'n moment ga je niet denken dat je te jong bent..­ natuurlijk valt het wel op maar je wordt er zeg maar in mee getrokken..­ Je hoort verhalen van vrienden en het lijkt je intressant..­ keertje kijken..­ Shit besmet met het party-virus..­
2 Esthertje: Oke was ook maar een geintje!!

Toen ik 14 was ging ik echt alleen nog maar naar de plaatselijke discotheek met 25 gulden in de pocket.­ 6 bier opzuipen en je helemaal naar de klote voelen!! Vervolgens raar doen op de dansvloer!!

Toen ik 17 was ofsow ging ik naar Innercity, toen had ik t wel gezien met die lokale discotheken!!!
2 GruLeZ: hehe plaatselijke discotheek op je kamertje???
2 Kinktbinky: Bijna goed..­ nee de plaatselijke vecht discotheek "­de Lantaarn".­

Gast ga je zaterdag nou nog.­??
2 GruLeZ: Jawel man hoop het echt ze komt maar lekker wat later. Hopelijk heeft ze File ghehe :P:D
2 Kink: Tja khoop ut ook gast..­ maja..­ ik heb zo´n voorgevoel dat ze er op tijd is..­ en jij dus nie van de partij bent! Dan houdt deze jongen ut ook maar voor gezien denk ik!!

Mzzl
2 GruLeZ: Een feest is geen echt feest zonder mij he ;) Ghehe :bounce:
Hahah Essie, die gozer stond dus op zn 8e al te hakken, en er is nog noooooooit naar zn ID gevraagd...

%)%)%)
Sorry hoor maar op mijn 14de was ik al aan het stampen in de discotheek :)
En genoeg 14 jarige die je tegenkomt op oa Innercity
Noah
Artiest Cj Noah
/me shoort Essie

*­knal*­ *­paf*­ *­poem*­
Hilke & Mick feesten in de beruchte Robinson.. Was 14.. Wel de jongste trouwens, toen was 'house' nog niet bekend bij de massa..

Is alweer 10 jaar geleden.. *zucht* waar blijft de tijd :)
hilke&mick feesten?
hehe wat een naam :D

line up?
Nah mijn 1e feestjes waren hier in Tilburg.­ Bij de Kadance..­ Was toen 14.­ Mijn ouders wisten wel niet waar ik naartoe ging maarja...­
Mijn 1e echte grote feest kwam toen ik 15 was.­ Speed Razor Nijmegen.­ En sindsdien gewoon verslaaaaaafd...­
Maarja had toen een vriendin van 20 en die ging al 3 jaar feesten.­ Jaar mee samen geweest en dus automatisch ging ik met die oudere mee naar Club X en party's
Was van Hilke (Peter Hillebrand) en Mick (Miles Stutterheim)..

Line-up, eigenlijk álle vette shit van die tijd, Dano, Gizmo, Buzz-Fuzz, Weirdo, Pila... ga zo maar door.. In klusters van een maand, elke week.. Was súper (wat ik er nog van kan herinneren...) :)
laatste aanpassing
Tsja, wackiejacky en esther.... Ik ging ook op mijn 14e naar mijn eerste feest, maar met 8, 9 of 10 jaar staan te hakken vind ik ook errug jong (kan het bijna HELEMAAL >>niet<< geloven eigenlijk, maar goed,)!!!

Heb het me inderdaad ook wel eens afgevraagd toen ik a/h sneupen was in de profieletjes!!! haha :p
laatste aanpassing
Obi,volgens u was het super,
ik feest nog maar sinds IC 01,
maar was de sfeer toen anders al nu?
Ik hoor dat allemaal mensen zeggen.­
Bevestigt u dit?Of zegt u juist het tegendeel?
ik bevestig :)


ow nee, ik was dead meat :S
whehe essie :D
Martijn: Sommigen zullen het niet met mij eens zijn, maar het is écht veel beter nu dan vroeger.. Alles zit veel beter in elkaar. Mensen die al wat langer naar feesten gaan zullen snel zeggen 'dat het vroeger beter was', maar dat is omdat je niet alles tot in detail kunt herinneren en omdat voor je gevoel álles 'vroeger beter lijkt' (vraag maar aan je oma, die zal dat beamen ;))
Tuurlijk maak je alles maar één keer voor het eerst mee, dat wekt indruk, maar het is gewoon een feit dat de kwaliteit van de feesten erg vooruit is gegaan de laatste jaren (en dat zeg ik niet omdat ik er mee te maken heb)..

Het verschil is dat mensen vroeger niet overal over liepen te zeiken en dat er nu een halszaak van wordt gemaakt als je 10 minuten moet wachten bij de garderobe.. Da's jammer van nu.. Vroeger liepen 'we' een uur als het moest, het feesten om het feesten.. Zeuren bestond niet.
laatste aanpassing
Ik was pas 17 toen ik naar mijn eerste feest ging, maar dat is ook weer 11 jaar geleden.­ Toen begonnen de feestjes pas.­
Mijn zusje was bijna altijd de jongste, zij was toen 15 jr.­
Ik geloof niet dat jochies van nu rond de 22 jaar toen ook op die feesten waren, dat had me op moeten vallen! De feesten waren ook nog niet zo groot als nu! Waarom heb ik ze niet gezien dan he!

Op mijn 13e zat ik nog in de discotheek, was er nog geen house.­ Eigenlijk ook nog te jong om tot 5 a 6 uur 'smorgens te stappen, maar ja.­ Het gebeurde gewoon.­

Ik heb op feesten ook een paar keer meisjes ontmoet die rond 14 waren.­ Jongens nooit ! Die zien er ook altijd zo jong uit, kan me niet voorstellen dat die binnen komen, van meisjes kan ik het wel geloven, die kunnen er nog ouder uitzien.­
laatste aanpassing
Alles is nu idd beter geregeld en alles ziet er veel sterieler uit. Het is maar wat je wilt hobi, waar je voorkeuren liggen. Mij boeit het niet dat alles goed en schoon is.

Daarnaast hebben mensen altijd gezeken. Daar zijn ze mens voor. (F)
Obi,dat vind ik fijn te horen,
er word inderdaad veel geklaagt en gezeikt..­
Voorbeeld,bij ons in de regio word gezeikt,er is nooit wat de toen,niks..­En wij organiseren wat,van ons eigen geld..­Het publiek reageerd wel ok,maar achteraf hoor je via via en op websites dat de proffesionaliteit er niet vanaf straalde,nee ik ben 18,geef me eerste feestje,met mijn eigen geld,wat niet veel is,verwacht je dan dat ik grote namen kan boeken?

Het is idd gewoon nooit goed..­Het publiek is te verwend!

Over ML werd ook al gezeurt dat t vanuit de bussen naar t terrein lang lopen was..­Man man man,bel een taxi en ga naar een buurtfeessie toe,waar je wel gewoon direct naar de wc kan zonder te w8en,en waar het bier nog een euro kost...­En waar hazes door de boxen knalt...­
de laatste jaren zie je wel veel meer jongens en meisjes die vrij jong zijn, maar dat is ook niet zo gek, als er house was toen ik 14 was, had ik daar ook heen gegaan, maar het was er niet :S Althans niet zo massaal als het er nu is. Het zal er vast geweest zijn, maar in hele kleine kringen nog. En had ik met mijn 14 jaar vast niet naar binnen gemogen :)
laatste aanpassing
Vroeger had je inderdaad feesten waar de minimum leeftijd 16 was.­ Maar na wat akkefietjes her en der is dat opgeschtoeft naar de leeftijd van 18.­
Enerzijds goed, anderzijds ook niet.­ Ik zie de laatste jaren erg veel jong publiek een beetje in de straten rondhangen en herrie trappen omdat ze bijna overal geweigerd worden en dan denk ik;­ als ze die disco's niet in mogen, laat ze dan lekker feesten op feesten.­ Worden ze tenminste niet verkouden!!
laatste aanpassing
Ik ben begonnen met naar feestjes te gaan toen ik 15/16 was.­ Wel stiekum en met voor de zekerheid een vervalste ID, trouwens wel altijd gelukt.­ Maar op je 12 al naar feestjes gaan lijkt me niet erg "­gezond"­, zeg maar...­ Geloof het wel van bepaalde mense, maar zeker niet van alle mensen die het hier beweren.­
Van mensen die beweren op hun twaalfde al naar feesten gegaan te zijn geloof ik geen reet!!!

Toen ik twaalf was zat ik lekker achter m'n Commodore 64 spelletjes te spelen..­
Toen ik 13 of 14 was zou ik naar Mysteryland gaan maar ben niet gegaan was ziek :S
Ik was 17 oud hè :P
ken zelf ook wel mensen van 13/14 jaar die naar die party's gaan...­bij de deur zijn ze echt makkelijk! terwijl je echt kan zien dat ze jong zijn!

En nog iets...­toen wij 13/14 jaar waren toen waren deze feesten heelemaal niet zo in als nu!
laatste aanpassing
denk dat 17/18/19 inderdaad wat realistisch is, dan 12,13,14, was zelf 18 toen ik naar party's ging
ik was 14 toen ik voor t eerst uit ging in amsterdam.­
*­stiekum*­
ik was 16 of 17 toen ik me eerste feest bezocht.­
Mijn eerste feest was toen ik 15 was.
Hellbound in Zaandam
Daarna ging ik met regelmaat.

Ik wilde eigenlijk ook al eerder gaan maar er ging nooit iemand mee :(
12??? :vaag:
Als je nou op je 13 a 14 in de dorpsdisco rondhuppelde!! Maar op een feest?? Ik pleit voor een strenger deurbeleid! 18 en altijd legetimatie laten zien...je moet toch ergens een grens trekken??
En ookal heb je op je 16-de al zin en al je oudere vrienden gaan er naar toe...dan wacht je maar lekker hoor! Autorijden mag je toch ook pas op je 18-de en daar leef je ook altijd helemaal naar toe! Blijft het tenminste leuk! Discotheken genoeg waar je op je 16-de naar toe kan!

Maar als je 12 bent moet je je gewoon beperken tot schooldisco's hoor!
Tsss...straks krijg je bij je lagere schooldiploma zeker een kaartje voor Mysteryland cadeau!

:)
laatste aanpassing
ik ging toen ik 14 was voor het eerst naar de kroeg en diskotheek:D:D en daarna toen ik 16 was 1x naar een feest geweest en nu ik 18 ben elke week en kom ik volgens mij niet meer van deze verslaving af:P:P
kwas 15 toennik voor t eerst uitging naar wat discotheken en kwas 16 toennik voor t eerst naar n feest ging...­ maar nergens n probleem mee gehad , had ook wat oudere vrienden dus dan gaat t iets sneller..­
laatste aanpassing