Partyflock

Welke Canon Ixus?

 
Forumonderwerp · 14377
Welke Canon Digital Ixus kan ik het best kopen? Snap weinig van die specs enzo, heb nu paar types voorbij zien vliegen.

Canon Ixus V2
Canon Ixus V
Canon Ixus 300
Canon Ixus 330

Welke is dan het beste? Prijs hoeven we nog niet op te letten.
De duurste is de beste
Haha, mooie beredenatie Damien, zo dacht ik er ook over. Moet ik wel ergens bij 1 winkel alle 4 de prijzen kunnen vinden. :)
2 Damien: Gaap :Z

Aangezien de prijs van de nieuwe series gelijk of zelfs lager is dan de oude hoef je het daarvoor niet te laten.. Ik zou dus gaan voor de V2 of de 330: Meer specs n waarschijnlijk een net even iets betere beeldkwaliteit (verbetering van de software)..
Dan nog de keuze V2 vs 330.. V2 heeft 2x zoom.. 330 heeft 3 keer zoom maar is n stukje groter en zwaarder.. Enige verschil.. Ik zou zeggen: duik richting winkel en hou ze even vast.. Of kies op basis van puur de zoom..
v2 hebt hier 5x zoom hoor
Wijsneus :)
Heb t over optische zoom.. Met digitale zoom gaat je fotokwaliteit met stappen achteruit.. Heb je weinig tot niets aan..
ja idd maar viel nog mee trouwens
ik heb na lang twijfelen van de week de ixuz V2 besteld, dat omdat ie minder hoog,minder breed en minder dik is dan de 330, ook nog 80 gram lichter..ze zijn allebei wel goed, de 330 heb iets meer opties maar ook stuk duurder,, opties die je toch niet echt gebruikt naar mijn idee. tis voornamelijk de 1x optische zoom dat ie meer heb..
Heb de V2 en ben zeeeeeeer tevreden :-D. Heb r 470 voor betaald ofzow, en heb meteen ff Dane Elec. 128 MB Cf card gekocht op www.tweakers.net., voor 65 of 70 ofzow.
Meer opties ? Niet dat k weet..
Zoom is volgens mij echt t enige verschil tussen de V2 en 330.. Maar V2 is geen slechte keus, als je voor compactheid gaat..
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Ik zou voor de V2 gaan die 3 x zoom is wel leuk maar het maakt het ding zoals gezegd wel een stuk zwaarder en groter!

Ik heb zelf een wat ouder toestel en als ik zou moeten kiezen tussen meer zoom of lichter dan zou ik voor lichter gaan! dat is veel fijner wanneer je hem mee wil nemen naar feesten!

maar wanneer je hem alleen heb om af en toe wat vakantie kiekjes te maken zou ik voor meer zoom gaan dan is dat handiger en maakt het gewicht minder uit!
ipv van een ixus v2 kan je ook voor de minolta dimage x gaan! nog kleiner nog lichter en wel 3x optische zoom~ook dezelfde prijsklasse ookwel raar vierkant dingetje,,maarja smaken verschillen.. maakt in ieder geval ook supermooie foto s..
Cannon heeft compact flash en dat rulez!! :D
330 !
Of als je geld teveel hebt DSC-F707, Dimage 7i of Coolpix 5700 :S:D
of de G2:)

ben nog aan t sparen voor de 330:)
ga zaterdag waarschijnlijk de Canon Ixus V2
kopen :)
supersjinees wrom wil je met een koelvriescombi rondlopen in je zak? Whehehe;D
ik heb zelf de V2, ik moet zeggen dat ik er ergg
tevreden over ben, heb zeker in de vakantie
scherpe foto;s gemaakt...toppertje dat ding
koelkast is GOED! Daar kan ik tenminste me cola in kwijt:p