Partyflock

Lineup FFWD van 1ste kar tot laatse FFWD Line up trucks

 
Forumonderwerp · 13910
Hier volgt de exacte line up van de karren die zullen komen op FFWD...

Kar 1:
Pacha
Dit succesvolle internationale concept probeert nu ook in Rotterdam zijn plaats te veroveren. Aan de line-up van de truck zal het zeker niet liggen. Vorige week nog op Dance Valley nu Tom Harding op FFWD.

Kar 2:
The Female Force, powered by Kriska
Hier kan je met recht spreken van een 'female force', want op deze truck tref je alleen maar vrouwen aan. Stijl: Groovy. Met DJ's Marcella, Debra, Femke, Natarcia en MC Nova. De zang wordt verzorgd door Desaya en de Duitse Susanne bespeelt de alt-saxofoon.

Kar 3:
Zuidhollandse Popunie.
6 Winnaars van de jaarlijkse terugkerende DJ-contest krijgen een kans op de truck van de Zuidhollandse Popunie. Een prachtig initiatief dat ook beginnende DJ's een kans geeft om tijdens de FFWD te draaien.

Kar 4:
Extravaganza Events
De Extravaganza truck zal z'n naam eer aan doen. De organisatie belooft een spectaculaire aankleding en show.

Kar 5:
DJ Dulce
De truck van Nevermind Music staat geheel in het teken van de comeback van deze vrouwelijke DJ. Zij wordt bijgestaan door Pascal en Melvin. Vanaf 11.00 uur zal zij als een van de eerste drie trucks de warming up verzorgen.

Kar6:
City Parade Luik
Onze Belgische collega's hebben zojuist hun tweede editie van de Belgische dance parade uiterst succesvol afgesloten. En nu meteen al weer acte de prsence in Rotterdam. That's the spirit. Dj's zijn Jack en Marco.

Kar 7:
Blackhole Recordings
Blackhole Recordings is het eigen label van onze Nationale trots Tisto. Helaas dit jaar op tour in Amerika. Wel zijn er Cor Fijneman, Montana, DJ Dazzle, Le Blanc en Fred Numf

Kar 8:
Bitte ein Beat
Deze organisatie heeft zich gespecialiseerd in HardHouse. Met o.a. Cosmic Gate, C. Lownoise, Deaz, Marco V. en DJ Isaac.

Kar 9:
Club Las Palmas
Voorproefje van d nieuwe hotspot van Rotterdam, waar o.a. Clubavonden georganiseerd zullen worden. In september vindt de opening pas plaats. Nu al op FFWD HDP. DJ's Dwin, Erick E en Edwin Bazen.

Kar 10:
Rodenburg
Rodenburg is een oudgediende op de FFWD HDP. Deze club zet ieder weekend weer de juiste toon, met drie zalen. DJ's zijn Hein, Cor, La Red, Hanz, Te-Yo, Rinie en MC D.

Kar 11:
Flgel
Flgel zorgt altijd voor een enorm spektakel, met veel danseressen en een heuse lichtshow. DJ's Paul K. Winston Post en Charlotte Brich (UK).

Kar 12:
The Matrixx/ Johan Gielen
De succesvolle Nijmeegse club The Matrixx zet DJ Johan Gielen in de schijnwerpers. Johan is overigens ook de afsluiter van de Trance Area op het FFWD eindfeest. In de Matrixx gaat darna het feestje nog even door met een Johan Gielen Solo avond.

Kar 13:
Ferry Corsten/Purple Eye
'Live in Tokyo' live in Rotterdam. De waanzinnig populaire Ferry Corsten gaat maar door. Dit jaar draait ook hij vanaf z'n eigen truck.

Kar 14:
Lexion.
Alweer een oudgediende op de FFWD HDP. De grootste en meest bekende afterclub van Nederland met veel lekkere uptempo Club en Trance. DJ's zijn Jose, Stephen, Calvin, Club Caviar en MC Pryme

Kar 15:
Back2School Events
Back2School events ontbreekt ook dit jaar niet. Vanaf hun truck zullen ze voornamelijk old-school classics ten gehore brengen. DJ's zijn o.a. Melanie di Tria, Dana, Gizmo, Paul, Panic en Stanton.

Kar 16:
<> Dance Theatre
Deze truck is vandaag de thuishaven van Dj Armin van Buuren die 'solo' te werk zal gaan. Ook de thuisblijvers kunnen genieten van deze truck door middel van live streaming via het wereldwijde web.

Kar 17:
Glamago
DJ Lo-Med (aka Johnny de Mol) bekend van veel TV-zaken maar ook van zijn avonden in de hoofdstedelijke Ministry. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het opzetten van de site Glamago en het bijbehorende magazine. Hij draait samen met collega DJ Winston Post. Collega's van bovengenoemden zullen dan ook zeker de truck bemannen.

Kar 18:
Illusion
Deze Belgische club staat bekend als trendsetter. Dit jaar hebben ze iets te vieren want ze bestaan 15 jaar!

Kar 19:
Chemistry.
Behalve dat ze dit jaar de Club Area op het FFWD eindfeest hosten, wordt ook de parade versterkt door 'The people of Chemistry'. Waarschijnlijk met een cabriolet bus muzikaal bereden door Marcello, Brian S., Victor Coral, Mary Sol e.a.

Kar 20:
Promiss
DJ Promiss draait ook dit jaar, na het succes van vorig jaar, weer vanaf haar eigen truck. Haar stijl kan het beste omschreven worden als een energieke mix van Club en Techno.

Kar 21:
MiSTiK
Vereniging met als het doel het geven van feesten, met de nadruk op feesten en niet het geld. Ome Joost en Mistik Mike dragen zorg voor de techno sound van deze truck.

Kar 22:
Off_Corso/ Sound Architecture
Samen met Silly Symphonies is Sound Architecture verantwoordelijk voor de populaire 'On' avonden in Off_Corso. DJ's T!M, Joachim en Stacey Pullen.

Kar 23:
Matika
The sound of the underground. De liefhebber van de snellere Techno komt hier zeker aan z'n trekken.

Kar 24:
Beads & Healers Productions
Beads & Healers Productions is de organisatie van de maandelijkse feesten op De Boot achter Amsterdam C.S. DJ's zijn o.a. Erick E, Roog, Alvredo en Bas the Funky Bastard.

Kar 25:
Loveland en Pink Rose
Loveland is de drijvende kracht achter o.a. de zeer succesvolle Amsterdamse T-dansant feesten. Marnix en Sebastian Leger zijn de basis voor de sound van deze truck.

Kar 26:
Q Events
De mannen en vrouwen van Q Events organiseren keer op keer de beste Koninginnedag feesten in Amsterdam. Denk aan de Roxy, de Diep en dit jaar het Amstelveld voor MOKO. Ook de FFWD willen ze aan hun lijst toevoegen met de DJ's Jan Bart, Roland, Emile, EJ en Michiel.

Kar 27:
Silly Symphonies/ Firm Bookings
Sound/Vision, de 'On' en 'Sleaze' avonden, een eigen label (Silly Records), een eigen strandtent (Het Haagse 'Naturel'), alles wat Silly onderneemt lijkt aan te slaan. Ze zijn dit jaar daarom ook host van Area 3 op het FFWD eindfeest. De truck wordt bemand door de DJ's van Firm Bookings. O.a. Per, Lemon8, Remy, Laidback Luke en Frederik.

Kar 28:
Sleaze/ Maxim
In samenwerking met mannenmagazine Maxim wordt hier een poging gedaan de succesvolle Sleaze avonden van Sinners te verplaatsen naar de straten van Rotterdam. De sfeer van luxe, comfort en exclusiviteit en de inmiddels beruchte Cabinets d'Amour. DJ's zijn o.a. Victor Coral en Quinten de Rosario

Kar 29:
Thalia Lounge
De Thalia Lounge is ook weer een nieuwe uitgaansgelegenheid in Rotterdam. Gesitueerd tegenover Off_Corso, is het nu al een publiekslieveling. Bart den Ouden is een van de DJ's.

Kar 30:
Triple Vision
Samen met promotor Prospekt zorgen ze voor het strakke Drum & Bass element in de FFWD HDP. Ook voor Area 4 op het eindfeest met een grote internationale line-up.

Kar 31:
Big Booty Express.
Vanaf deze truck opereren verschillende soorten Hip Hop organisaties, zoals Chocolate, Knock-Out, Stupid Fresh en natuurlijk de fantastische Sabotage Sound Surfers met L-Dopa en Chaos.

Kar 32:
Nighttown
Uiteraard ontbreekt deze toonaangevende Club ook dit jaar niet op de FFWD HDP. Nighttown organiseert ook dit jaar weer een pre- en een afterparty. Op de truck draaien Christian Smith en Lucien Foort.

Kar 33:
Future/ Michel de Heij
De Rotterdamse 'Future' avonden van 'onze eigen' huis-DJ Michel de Heij, zijn al jaren een begrip. Je krijgt gegarandeerd een ijzersterke set voorgeschoteld. Michel zal de hele rit alleen draaien.
Als ik ga (90% kans op neerslag zaterdag :-S) dan ga ik niet achter een kar aanlopen, maar ik ga gewoon langs de kant staan om alle karren te zien..

Bij nummertjes 22, 32 en 33 let ik effe extra op...
100% nr 21 "Mistik"

Die gasten zijn erg goed bezich moet ik zeggen en ze hebben 1 doel en dat is een goed feest geven. Als ze kiet spelen zijn ze al meer dan tevreden.
de tering ziet er goeie uit :D
ik heb geen last van die regen zit nu in kreta en heb dana gister onder de beste weers omstandigheden zien draaien dan ik ooit heb gezien 43 graden op t strand met schuimparty erbij helemaal toppie!
ik zie jullie wel bij Eendrachtsplein en Coolhaven...
Doe mij maar kar 8 & 15
Komen we toch wel uit!!
Dat word gezellig! zeker 8 en 15!! :)
Kar 20,21,22,23 en 33 :)
Bingo!!!
Ow jolly jolly fun!!
Wat heb ik gewonnen???:P
Kar 1,7,8 en 15. en bij 15 blijf ik plakken denk ik.
gaat ook voor de B2S-wagen...

of is er ook een Dommelsch-wagen? :P
Is er nog iemand die NIET voor de hardstyle gaat of duikt iedereen achter die B2S en BitteEinBit-wagen aan? Ik heb wel weer eens zin in een middagje relaxte trance en progressive, lekker swingen op Remy en Dazzle enzo, en of course de technowagens effe checken!
jacky het is de bedoeling dat je trucknummers plaatst en niet hele lappen tekst gaat lopen typen!!!


:P

valse bingo trouwens :(
Ray, dat had ik al gedaan kwiepje, beter lezen!!!

7,16,18 en 27 dan nog maar een keertje!!!

(k) voor jou!
8 - 15, lijkt me duidelijk! :D Maar goed, als het kutweer is blijf ik lekker thuis! :)
Ok ok ik ga NIET voor de hardstyle... maar euuh


is er ook hardcore of bier?
techno hoor ik op het eindfeest al, ik ga dus lekker bij de back2school kar lopen :)

sorry WJ
tenzij je me kan vertellen hoe laat montana draait, dan kom ik wel ff ;)
techno zonder Rush is geen techno?!

...

en toen was iedereen stil

;)
techno zonder rush is wel techno met umek, richie hawtin, chris liebing, mauro picotto enz... :P
laatste aanpassing
Duidelijk kar 22 en 23. Kar 22 zal het voor het grootste gedeelte van de dag wel worden, maar als ik even echt lekker uit mijn dak wil gaan op wat hardere muziek is kar 23 met lekker industriele underground TeKno en Acid-Techno zeker een goed alternatief.
OH MY Gawd ~Zien ik daar geewooon Charlotte BIRCH daar tussen zitten ????? SHit nou moet ik ook wel gaan !! Haha ~die draait lekkerssz
idd die ga ik ook checken!! vorig jaar gehoord op 4 elements draaide ze kick-ass!!
he geen d 'n b?????
P-Kay >> Chris Liebing is goed maar draaide op TeQnology zwaar slecht, dus tsjah.... Mauro Picotto en techno... ik weet het niet, dus tsjah...

daarentegen..... RUSH EN TECHNO...... WHIIIIIAAAAAAH!!!

:d
doe mij maar de back2school kar :D:D
DAT ZEGGEN WE NET MAN!!!

;)
ik zie het wel, ben niet zo moeilijk :P
Hey WJ ik ga ook zeker niet alleen achter die hardstyle karretjes lopen hoor. dat kan ik altijd wel horen. ik ga zeker wel de Blackhole truck en de truck met Michel de Heij checken.
Het Techno virus breidt zich langzaam maar zeker uit over mn lichaam en ik kan t niet tegen houden.
krijg ook teringzin in ML lekker de Cocoon tent!!!
Oei oei oei....

Techno de nieuwe hype?!

:P
Fallen: Wel D'n'B!!! CheQ 30 maar... Ga je ook dan?
hmz, volgens mij had de Matrixx-truck nummer 10 toegewezen gekregen...maar begin nu te twijfelen.
Ik ga me iig op de Matrixxtruck vermaken :)
zie wel welke kar
de gene waar het gezellie is
Maar me tante jacky heeft ook goeie plannen misschien dat ik daar wel in mee ga
Heb wel even genoeg hardstyle-house gehoord
kar 15 ceker weten!!!!
kar 7,20,21 dan stuiter ik door voor echte harde
underground techno kar 23 en dan stuiter ik snel
door naar 32,33 MICHEL DE HEY..
DUS WACKIEJACKY WAT DENK JE ERVAN..?? HEHE
flink veel zon zaterdag hoor ik net van PIET PAULUSMA.... ook soms wat rege maar we zijn niet van suiker d8 ik zo...:D:D
overduidelijk kar 15 dus

B2S !!