Partyflock

Douwe Egberts Koffiemanager

 
Forumonderwerp · 13519
Koffiebeheer voor de hele afdeling
Wie had er ook alweer melk en suiker in de koffie? En wilde één van de collega's niet liever een zoetje? Met de Koffiemanager van Douwe Egberts kun je via de pc regelen wie er de klos is en koffie moet halen.

Het kleine programmaatje werkt via het netwerk, en bij de eerste keer opstarten kun je een koffiegroep aanmaken. Zodra iemand binnen je netwerk het programmaatje ook installeert en zich aanmeldt, krijgt hij de bestaande koffiegroepen te zien en zich bij een ervan aanmelden. In het programma kun je maximaal vier vaste tijden invoeren waarop koffie wordt gedronken. Alle leden van de koffiegroep krijgen vervolgens op een van die tijdstippen de vraag op hun beeldscherm of ze trek hebben in een drankje.

Naast koffie kun je met het programmaatje van Douwe Egberts ook kiezen voor thee, koud water, espresso, fris of andere dranken. Aardig is dat de Koffiemanager ook bepaalt wie de koffie moet gaan halen. Dat scheelt weer een hoop geruzie. Als een echte manager houdt het programma daarnaast statistieken bij van onder meer het aantal gedronken drankjes per persoon.

Bron: ZDNet

Nadat ik hem eergisteren zag staan op internet en hem op mijn stage heb geintroduceerd. Is er een nieuwe hype ontstaan. Alle afdelingen werken binnen 2 dagen met de Douwe Egberts Koffiemanager. Probeer hem nu

Download hier de koffiemanager
laatste aanpassing
ROFLMAO!!!

wat ze al niet verzinnen tegenwoordig :D

wel origineel idee :p

ps. is er ook al zo'n manager die de secretaresses verdeeld onder de mannelijke personeelsleden? :p
laatste aanpassing
Whehehe...lachen...

Misschien iets voor die sufk*tten hier, stellen we hem zo in, dat die nerd die hiernaast zit elke keer de klos is... :-D
das niet liev.­

Koffie is trouwens voor ouwe mensen.­

Gadsie
dat kan helaas niet lunie, alleen willekeurig, of om-de-beurt