Partyflock

Sunglasses at night??

 
Forumonderwerp · 13292
waarom ?? zelf heb ik rood spaced lekker :D%)
hebben andere mensen daarom ook een bril op ??
of om je doppen te verschuilen :P
had ik net een zonnebril gekocht, flikkerd heel dat ding uit elkaar, gelukkig was ie goedkoop maar ik baal toch het moertje was dol :s
Het is algmeen bekend, dat als je een zonnebril draagt bij feesten of bij andere aangename gelegenheden, je dat doet om inderdaad je ogen te verschuilen!
Dat kan zijn omdat je er gewoon onwijs brak uit ziet.
Maar meestal omdat je oogboldruk je ogen er bijna uitduwt omdat je enkele pilletjes hebt geslikt.
(K)
laatste aanpassing
to Chlo-tje: dat had ik dus ook met m'n net nieuw gekochte zonnebril gekocht bij de Kruidvat voor 6,95 euro!! Ik was weer terug gegaan en had een andere gekregen, met deze gebeurde weer precies hetzelfde..­ .­
ja meestal draag ik ook een zonnebril omdat je doppen er zowat uitrollen:-) alleen de mijne is al weer stuk gegaan maja koop wel weer een nieuwe (k)
Ik dacht dat dit topic over die nieuwe hit ging B)
mijn ogen vallen altijd best wel mee, maar heb wel vaak me zonnebril op. Omdat ik vaak last heb van de felheid van de lichten, met name met strobo's heb ik echt me zonnebril nodig, wil ik niet neervallen :-)

Ook lasers vind ik vaak te fel
ik doe ook altijd een zonnebril op omdat een kameraad van mij altijd een fototoestel meeneemt en ik wil die fotos wel aan me ouders kunnen laten zien hehe
2 Grietje...
1. Jij komt vast vaker op feessies??!!! :S
2. Het is algEmeen...
3. Jij stopt frequente feestbezoekers die een bril dragen in één hokje... "hokjespolitiek". Indien je daartoe besluit is het verstandiger in deze eerst meningen van anderen in te winnen, alvorens je een "FEIT" (volgens jou) op tafel legt.

Velen dragen nl. een bril omdat dat goed bij de outfit staat (trendy), sommigen doen het doordat ze daardoor een andere sfeer creeeren (voordat je mij gaat corrigeren... kon de trema niet vinden) en idd sommigen doen het doordat zij liever niet hebben dat de buitenwereld hun grote ogen kunnen zien...

(En brak eruit zien kan ook MET zonnebril op...:))

Voor de duidelijkheid... Dit is geen aanval op jou, echter wil ik je duidelijk maken dat je mensen die zonnebrillen dragen op feessies (w.o. ik) niet DIRECT in een ZONNEBRILLENHOKJE kunt plaatsen... Want ga nou na... Meestal als je een P'tje op hebt interesseerd het je toch niet wat anderen van je vinden... ;P

2 Christina Liebing... Héle coole naam!!! :D

Peace!
8)
to mayhem ja je hebt wel gelijk je staat er dan wel ff beter op dan zonder zonne bril (K)
Het was niet mijn bedoeling om mensen die een zonnebril dragen in een ZONNEBRILLENHOKJE te stoppen!!!

Het kan bij je outfit passen, zoals ik op 1 van je foto's zag (dat was een wel een bril,
maar geen zonnebril).

Het sfeer creeeren met zonnebril, vind ik een beetje kansloos klinken. (niet persoonlijk)

Volgens mij voelde jij je aan gevallen of niet..............................?

(K)
:vaag: Zoiets noemen ze toch een brillenkoker? :D
2 Grietje...

Ik voelde mij niet aangevallen, maar ik had wel het idee dat jij bijna nooit op feesten aanwezig bent. Om dan een "feit" uit te spreken lijkt mij dan een "verloren" zaak...

Ik draag alleen maar zonnebrillen... dus helaas weer ben je te vlug met het constateren van "feiten"...

Mbt tot de "sfeer"... Als je een bril op hebt met gele, rode, groene, etc.. kleuren glazen, KUN je het feest anders ervaren... Heb je dat nog nooit gehad...??

;P
Hé gekke Roel men!!

Moet jij niet al ergens in Italie liggen bakken...??? Je ging toch deze week...?? Of waren dat Francois en Nicole???

8)
ik doe in ieder geval nooit meer een rode zonnebril op daar werd ik echt knetterleip van haha:-) ik heb meestal een lichtroze bril op (k)
gekke roel :lief:

Wij gaan zaterdag pas Indo ... DJ Francois ligt nu inmiddels al wel met z'n luie reet op het italiaanse strand B) B) Kan ie mooi rusten voor Frequence :)

Verder ben ik met je eens hoor, iedereen die er iets aan doet om SFEER te creeeren is (y) ... of dat nu gebeurt door een zonnebril, door een manier van dansen, door veel te gillen, etc. zal me wurst wezen ;)
Roel :O

U R damned right!

Danielle... Tja... Misschien moet Grietje weleens een Ptje EN een rode zonnebril opzetten...

Ik ben het BTW daarmee eens dat je er echt wel wat van merkt...!!! :D:D:D
ik heb gewoon altijd me zonnebril op sterkte op hihi anders zie ik helemaal :VAAG: ha ha ha :BOUNCE: :VAAG:
Ik ben de meester in zonnebrillen slopen :)

Op Qlimax om de haverklap een bril kapot. Ik met mijn vage kop naar die brillentent achterin en telkens zo van: "Wat is dat nou voor kutkwaliteit die je verkoopt man?!" Kreeg ik telkens weer een nieuwe mee :)
Op een gegeven moment gaf ik de hoop op, want feest was bijna voorbij.
Maar ik heb een hoofd waar niet alle brillen bij passen. Gewoon doorzichtige glazen met een glans erover is ook koel :)
Maar ik moet eigenlijk weer een nieuwe hebben die onsloopbaar is, dus een anti-Daan bril :)
nou mn bril is mn alles! met mn board en mn draaitafels..­ Kheb een Oakley, en als ik die kwijtraak,ben ik echt goed ziek!
op de meeste parties draag ik ook een bril.. gewoon omdat ik dat mooi vind en soms vind ik ook dat er teveel licht is om lekker te kunnen spacen.. (kheb ook weleens gehad dat het te donker was.. toen lag ik bijna op mn plaat.. :-)) hahaha..)

maar mn vriendje wordt er soms wel een beetje gek ervan hoor... kheb namelijk een beetje een zonnebrillentik.. en overal waar ik binnenloop en ik zie zonnebrillen hangen moet ik ff kijken en t liefst ook nog kopen... en dat terwijl ik er wel een stuk of 15 al heb gekocht dit jaar.. de helft is natuurlijk ook alweer gesneuveld of kwijt geraakt.. dus maar goed dat t van die goedkope dingen zijn (8 á 10 euro ofzo)
laatste aanpassing
Ik draag noooooit meer een zonnebril (op een indoorfeest of in een tent tenminste).­ Ik word er altijd hardstikke gek van, en bovendien, voor wie moet je iets te verbergen hebben? En grote doppen krijg ik ook als ik veel alcohol drink, so what!
Heb net een nieuwe gekocht...­

oakley met doorzichtog montuur en heel licht getinte glazen...­

niet echt om iets mee te verschuilen d8 ik zo...­
2 Proud_2B_ | |\| |) ()
helemaal gelijk!!!
en daarom heb ik ook een rode bril op !!!

2 Chlo-tje&Christina Liebing

messchien moeten jullie dan in andere brillenzaken rondkijken :P
Heb jij ook weleens een roze zonnebril op???
ik vind het altijd wel leuk staan.­
en het is wel wat relaxter, dan krijg je niet van die domme opmerkingen van anti-mensen dat je ogen zo groot zijn.­
Ben ook geen zonnebrillendraagster, ook niet buiten als de zon fel schijnt, a.­ gaat m'n neus dan kriebelen, b.­ zie ik het allemaal beter zonder en c.­ op feestjes zie ik al genoeg gekke dingen om het nog 's te gaan verergeren met een kleurtje.­
Ik draag op party's heel vaak een zonnebril.­
reden: Het kan soms een toevoeging aan je outfit
zijn.­ Staat gewoon mooi
en een feest beleven in de kleur
roze,paars of rood vind ik cool.­
Maakt alles mooier:mensen,lasers,lichten

in de zon buiten draag ik ook heel vaak een zonnebril met een leuk kleurtje.­
Ik vind dat felle licht in mn ogen irritant.­
Met een roze zonnebril, beleef je dingen niet echt in kleur.­ Roze glazen filteren kleur er juist uit, alles lijkt veel grijs-groener.­ De enige die dan roze ziet is degene die je aankijkt!

Ik snap het nut van een zonnebril niet echt op een feest, ik vind het alleen maar onhandig: ik raak hem kwijt, ik ga er op zitten, hij zakt continu van mijn neus af, het zweet, en de glazen worden vuil.­ Heb hooguit op een buitenfeest een zonnebril op, en dan is het alleen maar als de zon schijnt.­
als ik een zonnebril opzet dan doe ik dat 9 van de 10 x om me doppen te verschuilen
want anders zie je me zo :-| tja i know niet teveel :xtc: nemen maar toch
ALS ik een zonnbril opzet, doe ik dat om mensen te laten lachen, want zonnebrillen staan mij per definitie totaal NIET...­
tja
soms vindt ik ut juist relax om er eentje op te hebben.. de kleuren zijn dan lekker rustig en ruistige kleuren zijn chill voor tha mind :D

als je helemaal wappy uit een tent komt en ut licht je ogen pijn doet is ut echt relax om een zonnebril op te hebben
moet je es voor de gein een rode zonnebril opzetten....en dan lazers proberen te zien...:)
Ik haat zonnebrillen met donkere glazen op indoor feesten! Ik moet zien wat er om me heen gebeurd en hoe dichtbij iedereen komt.. Met een donkere zonnebril is dat echt niet relaxt, dus voor mij geen of eentje met hele lichte glazen, maar dan kan je je doppen niet verbergen. :s Eigenlijk boeit het me ook geen reet of mensen zien of ik geslikt heb of niet, want meestal zijn zij dat ook!

Op outdoor feesten is het wel goed te doen om een donkere zonnebril te dragen, maar ook dan zou ik het alleen doen voor de sier, en niet om iets te verbergen
Mijne is op het laatste feest kapot gegaan :(
Had hem op TE gekocht.
Op het volgende feest koop ik weer een nieuwe
Heey en ken je dat gevoel dan ook na 6 uur zo'n bril op je snoet te hebben gehad , je doet hem af en hij zit er nog steeds?
ik droeg nooit zonnebrillen op feesten,dacht altijd dat je geen flikker zag .­Maar op vakantie had ik het geprobeert als je hem lang op heb geeft het idd een ander sfeertje.­ik doe het niet omdat het je vage kop verbergt valt ook altijd wel mee bij mij.­valt het jullie niet op dat de mensen er ook knapper van worden!?
het si juist zwaar relaxed een bril tijdens een feest op doen. niet om me ogen te verbergen maar omdat soms de lichten en de effecten veel mooier worden dan ze al zjn :D
Heb een kei mooie Tommy Hillfigger zonnebril gehad van een vriendin van mij, maar trek het echt niet om dat ding op een feest op te zetten je ziet dan toch geen eene flikker (in de ruimste zin van het woord anders was het wel handig :) )
Ben niet zo van de bril,mag dat ook??
ik heb er ook altijd eentje bij me..... je pupillen zijn zooo groot enne als je dan zoveel licht binnenkrijgt zal dat wel gevaarlijker zijn??
maar goed, bril op feesten is ook vettjes;)
Ik heb een zonnebril op, omdat ik dan fijner kan spacen... Om mijn uitpuilende ogen hoef ik het nooit te doen. Die gaan alleen maar hangen als ik van de kaart ben. NOOIT grote ogen, wel grote puppillen. Die krijg ik trouwens ook als ik veel drink. Dus om mijn ogen te verbergen hoef ik het niet te doen. Vind het gewoon rielexter rondlopen, zo een feest lijkt dan nog onechter :D Heeeeeeeerlijk!
op 1 of andere manier overleven ze het nooit
Je hebt ook van die echt space-brillen, daar zie je vanalles in.­ Die heb ik ook ooit es ff op gehad.­ Dat was pas spacen!!
Die spacebrillen die jij bedoelt zijn waarschijnlijk vuurwerkbrilletjes, waarbij licht gaat schakeren (soort van prisma). erg leuk inderdaad! als je het dan toch al voor de space doet, zet dan zo'n brilletje op!

moet je es voor de gein een rode zonnebril opzetten....­en dan lazers proberen te zien

>>
Kijk met een rode zonnebril maar eens naar de file-info-borden langs de weg, en naar oranje lampjes in tunnels: de meesten worden dan groen!!! en dan dus ook echt knalgroen! de eerste keer dat ik dat zag dacht ik dat ik gek werd, of dat ik nuchter aan het trippen was :D
Ik heb op feesten vaak m'n blauwe brilletje op, omdat het feest er totaal anders uitziet met bril. En het ziet er wel lache uit :-D

NB: je doppen komen er dwars doorheen, heb ik gemerkt op 4 elements! Als je het voor je ogen doet kan je beter een pikzwarte zonnebril opzetten, alleen zie je dan nix van het feest en dat is nou net niet de bedoeling..
Dus.... nu met bril zonder pil! Zie je de ogen er ook niet doorheen :bounce: