Partyflock

Schuimparty

 
Forumonderwerp · 13082
Ik had gisteren dus een schuimparty, maar wat is dat verrot zeg. Ik dacht het zal niet zo hoog komen, maar ik ben 2 meter lang en het kwam bij mij gewoon tot me nek. Ik had gewoon medelijden met al die kleine mensjes, die zagen op ten duur niks anders meer dan schuim
Wie gaat er nou in godsnaam naar een schuimparty?


:S
Ik blijkbaar, ik kon me gisteren wel voor me kop slaan dat ik was gekomen. Waren ook maar weer snel weg om te kijken of er in Utrecht iets te doen was, maar daar was het ook niks. Toen maar ff bij de grote M geweest en toen naar huis.
Schuim = zwaar zwaar klote, je kleren zijn naar de klote, je stinkt naar schuim, je krijgt er keelpijn van, kortom, mijn eerste woorden weer!
Ik ben er ook wel eens strontziek van geworden, maar je vrouwtjes zijn altijd wel lekker nat :P
mwah alleen waar de schuim naar beneden kwam, was het misschien 2 meter hoog maar dat was maar een oppervlak van 2 bij 2 meter ofzo... in de rest vd zaal kwam het hoogstens tot net boven je knieen.

wat werd er trouwens kut gedraaid..ongelofelijk, zo slecht heb ik het nog nooit gehoord. platen die ze gewoon lieten uitdraaien en Brainpower heb ik ook 10x langs horen komen :s
Nee lache juist, paar keer naar een schuimparty geweest. Ik vind het echt super, gek doen in het schuim en je voelt je vet vrij. Glijd ook lekker trouwens :D
laatste aanpassing
HQ> was je naar brothers? daar was ook schuimparty
Daar was ik ja, was jij er ook dan
nee maar wist dat er een schuimparty was, vandaar, ik was lekker naar Qbase :D
Was ik daar maar naar toe gegaan, was gisteren gewoon 1 van de kutste avonden van dit jaar
schuimparty's zijn kick ass :D ik heb nog foto's hierzo van schuimparty waar ik paar weken geleden ben geweest in Blanes kzal ze wel ff scannen en posten
Ik krijg altijd zere ogen van dat schuim :'( dus geen schuimparty's voor mij...
Schuimparties zijn echt cool!
Ik hoop dat er maandag nog eentje in Salou is, dan ga ik daar zekers weer heen, bietje Tequila erbij en alles komt goed!
Mijn laatste schuimparty ws in Spanje 1998. Na een keer of 4 plat op me muil gegaan te zijn, waarbij ik de laatste keer niet meer overeind kon komen waardoor ik bijna stikte, had ik het helemaal gehad met deze "feestjes". :kots:
ik vindt schuimparty's echt zwaar klote was vorige maand naar een hardcore/schuimparty geweest,nou je kon er nog geen eens normaal een peuk opsteken of die was al helemaal nat dus ik ga echt nooit meer naar zo'n party toe,en dat schuim doet zeker pijn in je ogen.was echt een KUT avond!!!dikke kus miriam x(k)
laatste aanpassing
vind t wel wat hebben!
ok, je kleren stinken, en je moet echt zorgen dat je ver van de schuimmachine vandaan staan ivm stikken en schuim in je ogen (auw!), maar voelt toch ook wel lekker in dat schuim. iedereen glad en glibberig enzo :-)
laatste aanpassing
Er zijn leukere manieren om glad en glibberig te worden ;p