Partyflock

Camping Nature One ...

 
Forumonderwerp · 12834
Zijn er lui die voorgaande jaren zijn geweest??? Ik heb namelijk gelezen dat er ernstig weinig douche-faciliteiten zijn. Er waren er maar 5 op de hele camping!!! En je moest dus 3 a 4 uur in de rij staan om te kunnen douchen... . Kan iemand mij hierover wat meer vertellen??? Thanks.
ik ben nog nooit op Nat.1 geweest.......maar wel op allerlei andere ranzige toestanden zoals lowlands, TT, 24 uurs (onder de racers wel bekend), en geloof t nou maar....................als jij graag wil douchen ken je uren in de rij gaan staan.........voor n zeer smerige douche..........beter ist om t maar gewoon over te slaan......neem de nodige pompjes "schoon zonder water mee" oftewel....desinfecterende gel.........:-D
daar kijk ik dus nu al tegen op.... Nou ja, ik ga me alvast geestelijk voorbereiden!!! thanks in ieder geval ...
Ik neem m'n eigen douche mee , haha!!!
laatste aanpassing
er zijn idd maar 4 douches op 30.000 man die ook nog eens beperkt open zijn en bewaakt door security. wel zijn er overal voldoende tankwagens met schoon stromend water.
okee dan beter. Ik snap alleen niet waarom er zo fucking weinig douches zijn!!! Tis toch niet normaal?? 4 x voor 30.000 man>> stelletje gekken daar..
ach ja dat hoort bij een festival he, als iedereen vies is boeit het toch al helemaal niet meer, en een beetje ranzigheid is goed voor de weerstand :D
hehe, misschien omdat t ook helemaal geen camping is!! het is niet meer dan een groot stuk grasveld.

maar aangezien N1 steeds drukker wordt zou t maar zo kunnen dat ze dit jaar voor meer douches zorgen. de wachtrijen zullen zeker net zo lang zijn. uurtje of 3 a 4!