Partyflock

Is dit normaal?? :S

 
Forumonderwerp · 12812
Gek wordt ik ervan!!!!!!!!! :frusty:

Mensen tegenwoordig zijn echt abnormaal agressief... kreeg ik twee weken geleden op me werk bijna een asbak naar me kop gesmeten....... :vaag: Werden een collega en ik vandaag uitgescholden omdat wij niet reageerden op het gefluit en geroep van een vies ventje dat achter ons liep!!!!!!:kots:

nou vraag ik me soms af of dit alleen in de Bijlmer gebeurt of ook elders......... ik wordt er nl gillend gek van hier......:frusty:

Ow, ja me fiets is ook nog es gemolesteerd op klaarlichte dag en niemand die iets doet :S bah!>(
Ik denk dat het aan de Bijlmer ligt..daar kun je als vrouw ook niet normaal rondlopen...Waarom zoek je geen baan in Nederland zelf?? ;)
haha, ja is een goeie, al zou je bij ons in de winkel niet snel zeggen dat je in de bijlmer bent.... je hoort er alleen plat Amsterdams :vaag:

maar dat maakt t wel een stuk gezelliger :D
nou zo erg is het nog niet
nog niet zo erg??? dit is nog maar een greep uit wat je op een doordeweekse dag in de bijlmer mee maakt, ik begin me dr steeds meer aan te irriteren hoor :(:S
ow bij ons op de zaak worden mensen ook wel 's agressief :S gisteren nog, we hoorden iemand binnenkomen, maar we zaten aan de foon (boven), duzz die vent moest ff wachten...ineens hoor ik 'm de trap opkomen (klanten mogen daar helemaal niet komen :@), gooit ie zoooo z'n mobieltje door het kantoortje en roeptie dat we dat kutding maar moeten repareren ofzoiets :S
echt een rare kerel zeg, was ie gewoon kwaad omdat w 'm niet meteen kwamen helpen :S
ben 'm toen achterna gelopen, tja ik blijf altijd rustig en relaxed, zo'n kerel krijgt mij echt niet op de kast!! duzz ik heel rustig vragen wat we met z'n foon moesten enzo...en die vent bleef helemaal pissed :S hahahhahahha lag echt in een deuk toen hij de deur uit was
sorry stampbeessie maar ik vind het ook vet iritant als ik in een winkel sta te wachten en die mensen gewoon met elkaar staan te praten en lachen of een prive gesprek staan te voeren in de winkel! als ik ergens een hekel heb is het wel dat!

dan zien ze mij dus echt niet meer terug in die winkel!

maar uuhm hier in dat kleine stadje waar ik woon kraag je meteen een asbak terug gesmeten hehehe!
Nee, ik dan. Ik heb zo nu en dan helpdesk. Dat wil zeggen dat ik bereikbaar moet zijn voor onze filialen. Maar goed, dat doe ik dus vanuit thuis, met me mobiele. Maar, als ik in gesprek ben gaat het lijntje door naar me voicemail, filiaal spreekt ff boodschap in, en ik bel (meestal vrij snel) terug.

Wat heb ik nou, belt er een filiaal, krijgen voicemail, gaan daar twee van die trutjes ff lekker lopen discussieren over een schoonmaakdoekje !! Resultaat: ik met een volle voicemail, en dus ook helemaal over de rooie. En ik kon GVD niet eens een stem of filiaal herkennen, dus weet nu nog steeds niet wie het was. Das ook vet irritant !
laatste aanpassing
hahahahhah en welk schoonmaak doekje hebben ze nou gepakt?
begin ik nou ook wel nieuwsgierig naar te worden eigenlijk........

:D
Nou, ik werk in een kledingzaak in de Bijlmer (miss_lollypop weet wel waar :)) en wordt soms echt gek van die gasten die proberen te jatten en dat als je ze betrapt dat je nog wordt uitgescholden en bedreigd :S Maar ik laat mijn dag er niet door verpesten, want ik moet zeggen dat het in de Bijlmer best wel gezellig is :) Ben der geboren en getogen en zou der om eerlijk te zijn NOOIT meer weg willen :) Mjah, der lopen gewoon veel zieke geesten rond, maar de Bijlmer heeft gewoon de reputatie dat het er best errug is, maar der zijn genoeg andere plekken waar het ook zo is (Rotterdam Zuidplein bijvoorbeeld :S)
Maar bijvoorbeeld het Kwakoe in het Bijlmerpark is echt vet koel :) Lekker vreten, gezellige mensen, veel drank, want Surinamers kunnen vet goed zuipen, dus echt mensen naar mijn hart :P
Der wordt alleen maar Surinaamse muziek gedraaid, maar das ook wel grappig voor de verandering, klinkt best gezellig en dan zie je die grote negerinnen (big momma's) er op uit hun dak gaan :)
Voor de nietwetende: Kwakoe is een surinaams festival in het Bijlmerpark met allemaal vreettentjes, tentjes met muziek, waar je dingen kan kopen, dranktenten (mijn favoriet :P) en een groot voetbaltoernooi.
Ook zie je zo nu en dan in het winkelcentrum waar miss_lollypop en ik werken van die surinaamse en antiliaanse gasten in bandjes drummen en dan lopen ze zo het hele winkelcentrum door met een groep meisjes erbij die erop staan te dansen :) Zoiets vind je nergens anders terug in Nederland :) Het brengt gewoon wel sfeer in de buurt vind ik, maar der zijn genoeg dingen die hier gebeuren die minder prettig zijn, maar omdat het in de Bijlmer gebeurd en deze buurt de reputatie heeft komt het meteen op het nieuws enzo, terwijl der in bijvoorbeeld boerendorpen nadat de kroegen gaan sluiten vette rellen zijn en iedereen mekaar afmaakt, maar dat komt dan weer niet in het nieuws. Vaag??? :S