Partyflock

Goedkoop vliegen

 
Forumonderwerp · 12149
Dag mensen,

Even een klein vraagje... Ik wil eigenlijk goedkoop 3 a 4 dagen richting Barcelona... Heb alleen een ticket nodig...

Maar goed al die mooie praatjes van maatschappijen dat het super goedkoop is gaat niet op... als ik nu boek voor over 1 1/2 week ofzo, allemaal +250 euro en dat is me nou net teveel...

Heeft iemand misschien een idee of tip... schijnt ook dat je wel eens op een vliegveld gewoon net voordat de vlucht vertrekt een plaats nog kan kopen voor weinig... kweenie of dit waar is maar goed.... misschien weten jullie het... Alvast bedankt!
laatste aanpassing
Dat laatste is zeker waar. Omdat bepaalde vluchten soms niet vol zitten, en op die manier toch het vliegtuig vol te krijgen. Maar dan moet je wel geluk hebben. Zeker in deze maanden kan je soms lang wachten op Schiphol voor je eindelijk ergens terecht kan.
Hmmz ja vind net iets via d-reizen... is nog wel te doen... zal van de week eens langslopen bij die mensen... voor een kleine 200 euro wil ik wel... alles wat daarboven komt is het me niet waard voor die paar dagen... ja eigenlijk ook wel maar goed... zonde van het geld... kan je beter wat leukers meej doen
op de rug van eens struisvogel..
De vlucht heen is aanzienlijk duurder dan de vlucht terug, dat is iig zeker. Toen ik in Lloret zat, kwam ook iemand wat later uit Amsterdam vliegen en die betaalde voor de heenreis idd iets van 150-300 euro. Maar ik zag ook een paar advertenties dat je voor 60 euro van Barcelona naar Amsterdam terug kon vliegen.
Die heenreisprijs ben ik neit helemaal zeker van btw.
Kijk anders ff op de site van RyanAir, of van EasyJet, misschien hebben zij goedkope vluchten naar Barca.