Partyflock

Waarom is harstyle en Hardhouse zo in trek???

 
Forumonderwerp · 12135
waarom is hardhouse en hardstyle zo in trek???

Het is toch (met alle respect) de vervanging van de hardcore?

Geef mij hier je mening eens op, please.≠

Ik vind zelf dat mensen te snel oordelen over elkaars muziek, zonder er zich in verdiept te hebben.≠ Ik heb het zelf niet zo op die muziek, maar met wat ik draai word ik gelijk vergeleken met een homo of nichten dj.≠ Ik draai soulfull house, deephouse, club en groovy tech-house.≠ En ik merk dat mensen die dat niet draaien, maar juist hardere stijlen draaien dat homo muziek vinden zonder zich er in verdiept te hebben.≠

Dus why is hardhouse en hardstyle zo in trek???
waarom word er weer zo'n topic geplaatst? en dan nog in het verkeerde forum :P
Waarom is harstyle en Hardhouse zo in trek???

omdat t harDstyle is en niet harstyle :P
whahahahahahahahaha

Tis maar om het even hoor Met een D of T. gehhehehehe
Hardstyle is toch actueel???

Ik vind er persoonlijk niet veel aan. Maar ieder zijn smaak natuurlijk!
Dat gebeuk aan je koppie ;)
Hardhouse (tenminste de UK Hardhouse) is helemaal niet zo in trek, dat is alleen populair bij een hele kleine groep.≠

Hardstyle is in trek omdat veel mensen na de trance-rage weer wat harders willen...≠ muziek gaat altijd in een golfbeweging van hard naar zacht...≠ hardcore -> R&≠B -> trance -> hardstyle
hardcore -> R&B -> trance -> hardstyle

dat R&B vind ik maar een vies woord:kots:
Omdat techno te moeilijk is voor de meesten.Hardstyle is niet nadenken en gewoon gaan met die banaan. :)

GREETZ!!
Dus als ik het goed begrijp zijn de meesten meelopers dan??? Eerst hardcore leuk, dan R&B dna trance en nu hardstyle. Geen vorm van eigen mening beetje jammer.
Ik draai nu zelf 6 jaar en in die 6 jaar is het weinig tot bijna niets veranderd, en heb gewoon een erg goed publiek. Binnenkort is hardstyle dus weer over??? krijgen we dan weer iets nieuws???

Beetje jammer :'(
Hardstyle is ook weer niet echte 'meeloop-muziek', omdat je in de top 40 niet zo snel echte hardstyle zal vinden, en het TMF/radio538-publiek nou niet bepaald echte hardstylers zijn...≠
noueeeh kheb 1 hardstyle nummertje gezien in de top 40 maar die werd niet zo top :P
geheheheheheheh klopt ook wel ;)

Maar er is toch een erg grote aanhang voor! Impulz indoor vorig jaar:

Hardhouse, harDstyle;) zaal: Puilde uit, omdat daar de bekende namen stonden. JP, Tom Harding, Jon Doe, Andy Farley, Sterling Moss, Fausto, Sol Ray en Danny S.

Techno zaal: ook druk maar veeel minder

Club zaal: gezellig druk

Tech-house zaal: geen kip!?!?!?

Dus ik denk dat harDhouse en harDstyle commercieel is. En als je het vergelijkt met de harDcore toen, dan is het vrijwel hetzelfde. Alleen de muziek staat niet in de hitlijsten, omdat er geen parodie plaatjes worden gemaakt, zoals Hakkuhbar en Gabber Piet ;). Het grote publiek wil het toch horen. Terwijl er in die andere zalen ook GROTE namen stonden oa:
Umek, Michel de Hey, Rhythm Masters, Laidback Luke, Slam, Secret Cinema, Roog, Brain S, Marysol enz.

Maar ik denk dat harDstyle niet commericeel blijvend is. Commerciele mensen zijn nieuwe dingen snel beu, en alleen de echte blijven over, is met de harDcore nu ook. En dat is alleen maar beter voor de muziek.
nu weten we wel dat je de D goed gebruik hoor ;-)
Er is een groot verschil tussen hardcore een paar jaar terug en hardstyle nu (behalve een muzikaal verschil dan) - rond hardcore werd een hele jeugdcultuur gemaakt, met kleding enzo erbij (zie profielpic ;) ), en dat is bij hardstyle niet zo...

Verder vind ik Impulz niet echt een goed voorbeeld, aangezien de muziek die daar gedraaid wordt UK hardhouse is (en geen hardstyle) en die stijl nu niet echt 'in' is (dat is meer de Q-dance hardstyle)...
Dat van die jeugcultuur kan ik me wel in vinden. Dat heb je nu idd niet.

Maar om het maar kort te houden;). Het grote publiek wil het horen dus is het commercieel en het verkoopt erg goed.
zet hardhouse op je cd en binnen no time is het de deur uit. Van mannetjes van 10 jaar tot weet ik veel hoe oud, iedereen is into hardhouse.
'grote publiek'
QT = max. 5500 bezoekers
Qlimax = max. 20000 bezoekers
in tegenstelling tot
TE = max. 30000 bezoekers

'commercieel'
alles waar geld mee verdient wordt is commercieel
laatste aanpassing
Is het fout als iemand van commerciŽle muziek houdt?
Als iemand van 10 jr van een bepaald soort muziek houdt is het dan fout/niet acceptabel dat mensen van onze leeftijd er van houden?
Ikke nie begrijp :vaag:

Ik vind Hardstyle ook te beste
muziekstroming btw :D
Er is ook nog een verschil tussen rages binnen de 'top40' wereld en rages binnen de 'dance' wereld.≠ Binnen de top40-wereld is de rage nog steeds trance...≠ tenminste, iedereen noemt alles trance...≠ binnen de dance-wereld is dat nu hardstyle (kijk maar hier op PF, feesten als Qlimax enzo trekken verreweg de meeste PF'ers, op Qlubtempo was 1 op de 10 bezoekers lid van PartyFlock!)
ppffff ik word een beetje moe van dat gezeik over meelopen enz.. je luistert toch gewoon naar de muziek die je mooi vind???

En nu word er veel reclame enz.voor hardstyle gemaakt, dus komen meer mensen in aanraking met deze muziek(mensen die anders niet in aanraking met de muziek zouden komen omdat ze zich er niet zo in verdiepen top40 gasten). En over een jaar is het de beurt aan een andere stroming. Want zoals het spreekwoord luid verandering van spijs doet eten.

En BeLLie no offence maar techno is misschien wel iets moeilijker. Maar als je echt van die moeilijke muziek wilt ga je toch naar klassiek luisteren;)
Inderdaad Qoen :) Of ben ik nu een meeloper ? :s
laatste aanpassing