Partyflock

nu is hij weg

 
Forumonderwerp · 12015
Jaja vandaag heb ik mijn lieffy uitgezwaait, dat was wel ff slikken. Ik zie hem nu 3 weken niet, dat is toch te lang? hij is naar spanje en als hij 1 augustus terug komt dan ben ik weg. snik. hebben jullie dat ook dat je je vriend of vriendin best wel lang moet missen?
Ach ik hoop maar dat die 3 weken snel gaan.

sorry maar ik moest dit ff kwijt(K)jes
laatste aanpassing
Ahhh meissie,het is zeker een lange tijd om je vriend niet te zien.Ik zie de mijne soms 2 weken niet,ook niet kewl.Veel suc6 in ieder geval,en als je die 3 weken wat te doen hebt dan gaan ze ook snel voorbij,time flies when you're having fun,toch?
Me vriend zit nu ook al anderhalve week in lloret! en hij blijft er tot ongeveer 10 augustus!
Kga er denk ik ook nog wel ff heen in die tijd! ma het is allemaal nog niet zeker. Kheb nog geen appartement enzo geregeld....daar is me vriend nu mee bezig. dus ma hopen dat dat gaat lukken :(
2 Gangstergirl: Das idd lang ja!! Ik zou het amper kunnen man!!
Gelukkig ga ik vrijdag saampies met m'n vriend op vakantie!! :D
Ja ook wel eens 4 weken, maar toen ik haar weer zag was het... eeuh... heel erg... plezierig :)
ja die van mij is ook vanmorgen vertrokken
eerst naar frankrijk daarna naar kreta..
gisteren afscheid genomen was best wel heel erg
moeilijk vond ik....

zie er pas weer na 8aug. dat duurt nog een hele
tijd vind ik....snik,snik
ik vertrek donderdag en zie m'n vriend 2 weken niet, maar dat kom ik wel door!! kheb het vast erg naar m'n zin op vakantie en wat is nou helemaal 2 weekjes? oke leuk is anders en ik zal 'm ook wel missen maar ach...voor ik het weet kan ik 'm weer knuffen :knuffel: ;)
jaja de 28ste ga ik samen met gangstergirl naar texel en dan moet ik mijn mannetje ook een weekje missen. Ik vind een week allang laat staan 2 of meer.


groetjes partychick
Ik heb mijn meissie gister op het vliegtuig gezet naar Malta, nu zie ik haar tot na mijn vakantie net meer want zij komt de avond thuis als ik die ochtend net met de bus naar Spanje ben vertrokken. Zie haar dus tot 15 aug. Niet. Wel lekker klote maarja is niet anders.
mooi he! sommige van jullie moeten hun schatje nog langer missen dan 3 weken. Das echt lang. Mischien ben ik een beetje raar maar ik mis hem nu al heel erg. Als ik hem ffies kon zien dan was ik echt weer super blij maar ja vol houden maar he!. Ik had hem gister wel ff aan de telefoon. Dat was wel fijn maare dat we moesten op hangen had ik weer helemaal een kut gevoel. Ach nog 18 nachtjes slapen dat kan ik weer in z'n armen liggen! en lekker :knuffel:
xx