Partyflock

Condoleance register ZILLION Antwerpen

 
Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen is de Zillion nu definitief dicht:(

Het leek me wel leuk om daar een onderwerpje aan te besteden dus vandaar schrijf gewoon alllemaal iets van wat je er van vond of een speciale herrinering ......

Voor mij was de Zillion het ultieme partygevoel dat werd op een gegeven moment zo erg dat we er bijna ieder weekend heen gingen.
En iedere keer was het weer de moeite waard.
Toen ik vanmiddag bij de Zillion was en zag dat alles werd weggehaald stond ik dan ook met tranen in mijn ogen dit kan gewoon niet, echt niet :C
Ik heb zoveel herrineringen aan die discotheek die kan ik gewoon echt niet beschrijven de zillion was niet zomaar een discotheek de zillion was meer een soort van gevoel de zillion was een way of life and will never be the same!!!!!!!

Still in my dreams Always in my mind ZILLION Antwerpen 4ever
dubbel topic :)
dicht!
what!
wel godverdomme! dat kan toch niet whehehehehe :'( grrrrrrrr :( wie is de dader... KILL KILL KILL! ik wist dit nog niet! zie je wel dat huiswerk maken slecht is! godsamme... nu ben ik uhm kinda boos en vooral telleurgesteld... wat flikken ze nu!
jah ik lees net dat hij er al een keer stond SORRY
jah het was ook een heel erg triest gezicht...al die dingen die gewoon weg gehaalt werden ZONDE!!!!!!! kuetrkjhrfjkhsdvhudvhdv7&*^^&%%$^&%)&*^&*^^&%^&%&^% (K)
ook in deze dubbele topic zal ik nog ever zeggen dat het zwaaar zwaar verkankaht is....
give us back our church