Partyflock

Loveparade verslag

 
Forumonderwerp · 11884
Dag beste mensen,

Ik ben nieuw hier en om me te introduceren zal ik maar ff een verslag schrijven van de love parade.
Ben nu net thuis aangekomen en moet zeggen dat me benen het traplopen niet zo goed meer trekken. Ik zet het verslag in het forum omdat bij verslag je niet uit de love parade kan kiezen.

Vrijdagnacht/zaterdagochtend om 01:30 vertrokken we met de bus vanaf Amsterdam Amstel naar Berlijn. Wij zijn dennis, michiel, beide (nog) niet lied hier, en ik.

Van te voren heel veel geblowd dus slapen ging prima in de bus. Tussen 9-11 waren we in berlijn. Weet niet precies de tijd meer. Want toen ik wakker werd had ik 5 blikken bier opgedronken en voelde hem best wel zitten. Goed ontbijten daar en dan naar de straat waar de parade wordt gehouden, ben ff de naam kwijt. Daar een beetje chillen, overgestapt aan het water en af en toe stiekem een jointje gerookt, wat is dat irritant zeg dat dat illegaal is. Als je dan uit Nederland komt is dat gewoon zwaar klote.

Maar rond uurtje of 12 waren we in de binnenstad. De parade begon pas om 14:00 dus gingen we een beetje rondlopen en kwamen we af en toe een klein tentje tegen waar wat muziek gedraaid werd.

Eindelijk 14:00 de optocht begint. We waren ongeveer in het midden van de straat en na een half uurtje kwam de eerste vrachtwagen voorbij. Tering, kreeg gelijk kippenvel. Niet dat de muziek zo goed was maar die hele sfeer daar om heen, echt geweldig. Nadat er 5 vrachtwagen gepasseerd waren besloten we om achter de volgende aan te lopen. Na wat duw en trek werk was dat ook gelukt. Die straat bestaat dus uit twee straten en de 45 vrachtwagens gaan dan rondjes rijden. Om de 10 minuten passeren 2 vrachtwagens elkaar en als de muziek dan op de andere vrachtwagen beter klinkt, dan ga je daar achter aan lopen. Zo hebben we de hele middag dus doorgebracht. En de twee leukste vrachtwagens waren hardcore 4 life (luister nooit hardcore, maar hier kon je tenminste stampen) en de Ameland truck met jawel DJ Jean, en ik moet eerlijk toegeven dat ik me uitstekend heb vermaakt bij meneer Jean. Super sfeertje en super muziek.

Uurtje of 7 gingen we bij dat standbeeld staan aan het eind van de straat. Het was de bedoeling dat steeds een best wel gerespecteerde DJ hier 20 minuten zijn kunsten kon vertonen en dat is vrijwel niemand gelukt. Dit kwam mede door de boxen (tenminste op onze plek dan) en door de ontzetten langzame techno muziek die bijna iedereen van elkaar overnam. Blank & Jones draaide ook nog wat van de zelfgeproduceerde trance plaatjes. Maar volgens mij konden de boxen alleen lage tonen aan. Goed uiteindelijk maar weer een vrachtwagen opgezocht en daar verder lopen stuiteren bij, jawel hoor, hardcore 4 life.
En dat was weer geweldig.

Uurtje of 10 hadden we de metro genomen naar de afterparty lovestern galaktika. Hier hadden ze volgens mij 5 afdelingen waarvan er 2 goed waren. Dat waren volgens mij de house en de techno. Ze hadden ook een speciale nature one open air maar volgens mij was dat een beetje mislukt. Er liep echt helemaal niemand daar. Wij gingen naar de techno zaal (waar tevens ook hardstyle gedraaid werd) en om 02:00 ging Kai Tracid draaien. Nu weet ik echt niet meer of die nou goed gedraaid heb of niet maar dat was voor mij het hoogtepunt van het weekend. Eindelijk lekkere hardstyle nummers waarin je al je (overgebleven) energie ff in op kan maken. De rest van de DJ's kende ik niet maar draaide over het algemeen ook wel lekker.

Er zat er 1 tussen die zijn kunsten had overgenomen van de skihut cd en in de 2 uur dat die draaide heeft die volgens mij wel 60 platen gedraaid. Echt een super irritant mannetje. Het ergste was dat zijn platenkeuze ook nog eens erg goed was en je kon er dus niet van genieten. Maar ja de afsluiter had hele diepzinnige techno waarin je helemaal meegesleurd werd. Was ook een prima afsluiter dus.

De bus vertok om zondagochtend 8 uur dus om 7 uur vertokken we richting bus.

Was echt een geweldig weekend en (bijna) geen opstootjes meegemaakt en ow wat zijn die herbals lekker. Complimenten nog aan de busschauffeur, we mochten gewoon roken/blowen in de bus en stond gewoon lekker muziek op. Ben volgend jaar zeker weer van de partij, dan wel met hotel overnachting. lijkt me toch een stul relaxter.

Groetjes
verslagen voortaan liever in de verslagen sector... ;)

maar welkom groetjes Fabian
Hey Slemmie... hij zei tog dat je niet uit de LP kon kiezuh!!!!!!!!!!!!!!!
Maar cool.. jammer dat ik nie ben geweest... vrienden van mij wel en die zeiden dat er ook een gabberwagen was...... Kicke!!!!
doe je je tekst toch ff copy paste!!!!!!!!!! in verslag?
laatste aanpassing
Ow nog even snel iets toe voegen. Op de afterparty moest je 50 eurocent statiegeld betalen voor alle drankjes. Ik dacht eerst wtf wat zijn dat nou voor schrale duitsers. Maar wat blijkt, haast geen 1 flesje te zien op de dansvloer. Lekker schoon en super relaxt dus, kunnen ze hier in holland nog wat van leren
hey welkom....;)
ik was ook ff in berlijn..zat op teras en toen belde een vriend van me ,,,wij lullen bla bla....en toen hadden we het over berlijn...ja jammer dat we nie meer heen gaan...want ging later toch maar naar sensation...en hij zondag vliegen...op vakantie..maar toen in eens of zullen we wel ff gaan en jah hoor...me zusje wou ook wel heen wij binnen half uur alles geregeld en zijn we heen gereden.... ben tot zaterdag 13;00 gebleven...en heb echt lol gehad was SUPER!en thuis gekomen ff langs me vriendiine gegaan en toen gedouched en op weg naar adam....en dat was zwaar klote dat feest!:( sensation) blh....was k maar in berlijn geleven!~@#$
Echt GEWELDIG!!!! :lief:

Damn, wij hebben het echt super gehad! Vrijdagnacht LoveNation @ the Arena! Overdag Loveparade en zaterdagnacht naar een prachtig techno feest @ LoveAirport in een oude hangar... Echt prachtig!! Kan ook haast niet anders met Rush, Umek, Ken Ishii, Marco Bailey, Marusha Wat een heerlijke sets... snoeihard, geweldig en zuiver geluid en een topsfeer! De locatie was ook perfect! Echt het underground gevoel....

Overdag tijdens de parade liepen er helaas echt veel te veel "josit's" en "sjaaken" %-) rond... maar die feesten voor en na de parade waren echt subliem!

Dat statiegeld systeem is echt ideaal! Bij die feesten waar ik geweest ben betaalde je 1,- statiegeld per glas, en echt iedereen netjes de plastic glazen terug brengen en een schone dansvloer! TOP dus...

Zijn er nog mensen naar andere feesten geweest?
laatste aanpassing
Yoji Biomehanika Arjan ?! :devil:
Oeps :bloos: Yoji Biomehanika had ik zeker niet mogen vergeten... ;-)
2 partywoussie: je ging zaterdagmiddag om 13:00?? Om 14:00 begint de optocht. Heb zelf de preparty's niet meegemaakt maar als ik dan toch in Berlijn ben dan ging ik toch wel even naar de optocht kijken.

2 Arjan: ja ik had ook al wat gehoord over een vet feest in de oude hangar, maar waar wij onze reis hadden geboekt kon je gelijk kaartjes kopen voor galaktika. Was me eerste keer love parade dus dan is het wel zo makkelijk. Gaan we volgend jaar toch maar ff iets anders doen.