Partyflock
 
Forumonderwerp · 1186461
­ Nederland
Hallo´

Ik wil effen delen en Julie menig weten. Ik ben gestart op men 15 elke dag speed snuiven. Steeds meer en meer, ik denk de hardcore genre er veel met te zien had,.. tot ik zot draaide en toen was ik 22. Ik ben dan 2 jaar clean gebleven. Dan kwam ik in aanraking met coke. Eerst snuiven langzaam meer en meer. Dan gestart met basen. 10 tot 15gr met 2 personen zo 5 jaar lang. Ik bleef verder werken gelukkig.. ik ben nu 29 jaar. Alcohol verslaafd 6 halve L van 12%. 10 gr wit per week . 50 mg valium per dag en xanax. Ik snuif ook steeds door. Ik ben nu pas tot het besef gekomen dat ik hulp nodig heb. Ik wil mensen waarschuwen. Laat het niet zo ver komen zo als bij mij.. morgen start ik begeleiding in de sleutel in Gent ( gesloten) het komt goed. Maar weet hoe extremer je gaat hoe moeilijker het wordt´ ik besef gelukkig nog dat het te veel en te ver gegaan is. En geloof erin. Dat ik er 1000X beter ga buiten stappen binne 40 /50 dagen.. ik hoop op motivatie van de lezers. Ik zoek men steun hier.

Bedankt voor het lezen!
Gek gekozen naam de sleutel, Maaruh, succes
laatste aanpassing
Goed bezig!

Ik weet wat is om verslaafd gevoel te hebben. Maar op eigen kracht en eigen wil kunnen stoppen met alles.
Nu afentoe op een feestje en daar hou ik het ook bij.

Succes verder. Hopelijk kan je vol houden.
Het is makkelijker gezegd dan gedaan hoor, toen ik 16 was besefte
Ik ook niks.. nu ik 28 ben bezie ik alles anders en besef ik oas wat ik al gemist heb.. spijtig dat het besef altijd te laat komt. Fat is bij iedere verslaafde het geval, alleen heb je het niet door...
Alleen het bij feestjes houden is voor een verslaafde al te riskant, die moet alles kunnen laten. Alleen zo lukt het voledig ol alles te laten, als je dat zelf natuurlijk voledig wilt..
Beseffen is de eerste stap, willen de 2e, 3e er wat aan doen.
.
Succes, en laat maar eem weten hoe het gaat
Verlopig gaat afbouw medicatie prima, lijntje speed of c, daar heb ik het steeds moeilijk met als ik alcohol gedronken heb. Je kan dan zeggen drink geen alcohol. Ja.... maar wat kan of mag ik dan wel nog. Ik hoop dat de drang verminderd met de medicatie triapedal. Die zou ervoor moeten zorgen dat de drang minder is. Verlopig merk ik er eigelijk niks van.. alcohol nu wel niet meer dagelijks dus groote verbetering vind ik..