Partyflock
 
Forumonderwerp · 1186435
­ Nederland
Zaterdag 29 juli 2023 organiseert Project Selected een dance party op het strand van `s-Gravenzande. Dit beloofd een spetterend feest te worden met nieuwe releases van onder andere Jasper Broeks ( #Pulsecraft ). Ook #DjJean en Bjorn van Veen komen gezellig een plaatje draaien. De rest van de line-up zal bekend worden gemaakt zodra deze compleet is.

Er zijn 600 tickets beschikbaar dus wees er snel bij.
Daarnaast kunt U bij aanvang van het feest met uw VIP ticket genieten van een Bourgondische BBQ en ontvangt u een promo kit met leuke gadgets, zoals kortingen op artikelen en diensten van onze sponsors. Ook ontvangt u een memo stick met de set die deze avond gedraaid wordt.

Project Selected is bedoeld voor levensgenieters die het verdienen om even lekker los te gaan op de zomerse vibes die Project Selected te bieden heeft. Het idee is ontstaan in de Studio van PulseCraft Audio Creations waar de grondleggers van het concept tot in de diepe uurtjes werken om de juiste vibes het Universum in te sturen.
Het publiek waar het concept zich op richt zijn de mensen die de afgelopen tijd hebben bewezen hun rug recht gehouden te hebben, in de periode van uitsluiting en vernedering. Mensen die niet zwichten voor Tirannie, niet zomaar achter het narratief aanlopen, maar vooral respect hebben voor alles wat leeft.

U wordt gewaardeerd!

See you 29 juli 2023 @ #beachline #sgravenzande

https://youtu.be/FcuR9MrIA2E

https://www.youtube.com/shorts/REnF1DB_qNg

https://www.eventbrite.nl/e/616116319497
laatste aanpassing