Partyflock
 
Forumonderwerp · 1185040
­ Nederland
Vraagje: m'n baas wil dat ik voor komende maand een sportief bedrijfsuitje organiseer voor een man of 25. Lekker is dat met dit weer. En dat sportieve is ook wel een dingetje schat ik zo in voor een aantal collega's hier. Heeft iemand een idee?
Hey Vera!

Wij zijn een tijd geleden gaan blokarten in Wijk aan Zee. Misschien is dat wat? Past wel in de hedendaagse cultuur waarin alles duurzaam en milieuvriendelijk moet zijn :lol:. Is allemaal niet moeilijk en iedereen kan het doen.
 
Het weer is onvoorspelbaar dus dan beter binnen en dan wordt het wel bowlen.
Of wel een indoor klimhal, paintball en misschien bestaat er een monkey town voor volwassenen.
Als je google raadpleegt dan kan je gelijk ook de budget nagaan.

En Vera ben je een man ofzo kijk dan ff naar je profiel.
@Zoef zoef.... Thnxz voor de info. Ik wist niet dat zoiets bestond maar wat ik op de site zie lijkt me echt wel cool! Deze optie ga ik zeker meenemen.
@giffer, een man? whahaha, gelijk maar even aangepast... Ook bedankt voor de tips trouwens. Bowlen probeer ik juist te vermeiden maar paintballen met collega's zou echt waanzinnig zijn dus dat is zeker een optie. Enne... apenkooien voor volwassenen bestaat dus gewoon echt, heb ik zonet ontdekt!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Vera Nickless op maandag 3 februari 2020 om 23:05:
@Zoef zoef.... Thnxz voor de info. Ik wist niet dat zoiets bestond maar wat ik op de site zie lijkt me echt wel cool! Deze optie ga ik zeker meenemen.

Haha ja wij kwamen er ook per toeval een keer achter. Waaide ook nog eens flink dus het werd een memorabele dag. Ga het zeker nog eens doen met wat vrienden. Ze doen volgens mij nog veel meer dingen op het strand, zit vast wel iets bij waar je wat aan hebt. Succes met je zoektocht!