Partyflock
 
Forumonderwerp · 1183664
­ Nederland
Na een lange tijd niks meer met muziek te hebben gedaan, ben ik toch maar weer eens begonnen. Gemaakt in Cubase 9.Deze track heeft nog een kleine to do list, maar ik ben alvast benieuwd naar feedback. Op dit moment ben ik gedwongen om op een koptelefoon af te mixen (beyerdynamic DT 770Pro), maar binnenkort komen er nieuwe monitorspeakers.

De to do list waar ik het over had:

* Afmixen
* track iets langer maken voor het uitmixen
* nog wat variaties / kleine breaks

Ik ben iemand van de oude stempel qua muziek opbouw en het gebruik van geluiden. In tegenstelling tot muziek zoals op Pussy Lounge e.d. gebruik ik nog steeds hi-hats en heb ik een vrij monotone manier van bouwen. Hier probeer ik nog aan te werken om het wat moderner te maken. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
laatste aanpassing


ditis een dude die ik ken uit UK , hij heeft ook een stem die was aso's zegt maar dan alleen maar voor 5 sec ofzo, is ook een methode :)
Zelf liedje gemaakt vandaag, ik speel zelf ook piano enzo maar is allemaal zo wezenloos duur, dus ik werk vaak met pc, is veel goedkoper, dan gebruik ik acid pro 7

je zou ook eens kunnen denken aan wat meer zachtere liedjes, je kent toch de gezegde : De boog kan niet altijd gespannen staan? :) zelfs een jagende tijger moet wel eens nachtje uitrusten met volle buik :)

laatste aanpassing