Partyflock

Gangster Hardstyle/Hardcore platen

 
Forumonderwerp · 1176762
Morge iedereen!

Volgende week heb ik mijn eerste Dj optreden! Super vet natuurlijk en blij dat het me gelukt is om het te mogen doen maar ook best spannend natuurlijk. Het is geen optreden op een feest ofzo maar op een kar op een optocht gaan we een paar dorpjes in de buurt langs. Desondanks wil ik natuurlijk wel de show stelen als eerste keer DJ! Het thema is gangster dus we gaan zo verkleed en de kar is versierd met bijvoorbeeld een grote subwoofer.

Ik heb al een behoorlijk aantal nummers geselecteerd, maar er zijn vast nog wel een hoop mensen hier met goeie suggesties. Ik zoek dus hardstyle, hardcore of van die Dr. Rude/Mark with a K style (hoe noem je die style eigenlijk:P) platen met echte vette gangsterbeats en/of lyrics erin.

Tracks zoals
Angerfist- Bad attitude, the game, 187, enz.
Furyan- turn down for what
endymion - legends, raging in the dancehall
viper- lean on, fuck the titties,
gunz 4 hire- bolibvia, swagger (denk niet dat ik dit ga draaien trouwens maar goed)
psycho punkz- bass boom
paul elstak- all i do is win
dr. rude- get back mf, can't hold us
warface- FTP

Dit zijn niet alle nummers uiteraard die ik in mn hoof heb maar zo heb je een beetje een beeld in welke hoek ik het zoek. Orignele hiphop/gangster platen of iets dergelijks met een goede beat voor de afwisseling ook welkom. Ik kan morgen wel ff mijn complete tracklist die ik op het oog had neerzetten maar kan nu niet bij mn computer.

Nou bedankt alvast en brand maar los :)
laatste aanpassing
er is maar 1 plaat die je moet draaien en dat is: