Partyflock

XTC

 
Forumonderwerp · 1175299
Ik heb een maand geleden voor het eerst XTC gebruikt en aangezien ik niet zoveel van het dosseren afwist knalde ik ze maar op gevoel. Ik heb 2 x 240 mg geslikt en kwam er later achter dat dit veelste veel is vooral voor de eerste keer... nu wil ik het met oud en nieuw nog een keer doen, maar hoe zit dit met tolerantie? Slaat de XTC nog wel aan, op oud en nieuw zelf zal er 1,5 maand tussen zitten

Ik was twee dagen wakker van die pillen hahaha
laatste aanpassing
Woow. Normaal volstaat voor een beginner ongeveer 1mg/kg lichaamsgewicht. Tenzij je 480kg weegt heb je veel te veel gehad. Dat je er nog om kunt lachen. Ik zou als ik jou was je aan de 3 maanden regel houden en verdiep je eens in het veilig gebruik van xtc.

Ik zou als je toch met oud een nieuw wilt gebruiken je aan de richtlijnen houden. Overdaad schaadt.

Probeer t speciaal te houden en doseringen laag. Hou t liefst een aantal maand pauze tussen gebruik, je voelt je na een week wel beter maar je hersenen zijn er nog lang niet. Als je er 3 maand tussen houdt, heb je er het langst plezier van.

Laat ook je pillen eens testen, 240mg tabletten zijn zelfs in deze tijd uitzonderlijk.

Dus beginnede xtc gebruiker hou je aan de 1mg per kg lichaamsgewicht en probeer ervan te genieten! Less is vaak more. De positieve effecten van mdma nemen niet toe als je de doseringen verhoogd, de kater en de schade aan je serotonine systeem wel.