Partyflock

Rare Speed / Pep hallucinates?

 
Forumonderwerp · 1175138
Korte uitleg
Ik ben nu 2 dagen en 1 nacht wakker. Dat is voor mij doen nog best normaal als ik terugkijk op het dagelijkse speedgebruik van eerst. Op zich ging en gaat alles prima, beetje slaperige oogjes, en lekkere motivatie om door te werken en al helemaal om dit ''report?'' te schrijven. Maar ik krijg nu ineens rare hallucinaties die ik echt nog nooit eerder heb gehad.

1.­ Rook verschijnselen?
Ik zat een uurtje of 2 geleden gewoon lekker op m'n computer te werken met een sigaretje en wat te drinken, maar ik zie ineens hele rare vormen van m'n telefoon afkomen, niet de normale zwarte vlekjes die achter je ogen langs vliegen, het leek voor een halve minuut echt alsof mijn telefoon gewoon flink aan het roken was, nouja ik heb geen Samsung Note 7 en ben ook niet paranoia dus ik wist dat het nep was, maar ondanks die gedachten kon ik het toch goed zien en bekijken. vond t eigenlijk heel interessant om te zien.

2.­ Mensen die mij recht aankijken
Deze hallucinaties begonnen 's nachts enorm te werken en vond ik ook echt totaal niet fijn om te hebben. Ben om half 1 naar de Nightshop gaan lopen om een pakje tabak te halen, maar onderweg zag ik veel (Vooral door glazen ramen van winkels) mensen die mij echt RECHT aan bleven kijken en staren. Eenmaal thuisgekomen heb ik me even op het balkon gezeten, Daar waren de hallucinaties van mensen het engst en ergst. ze verschenen, keken me aan, en verdwenen weer. Ik denk dat het komt omdat ik mezelf er enorm mee aan het opfokken was en dan kan je zoiets wel versterken.

3.­ Grijze stof / lucht?
Deze is me al vaker voorgekomen en het blijft me toch mooi om te zien. Als ik nét strak sta van de pep, heb ik altijd het eerste uurtje of 2 een best rare kijk op alles. Het lijkt wel alsof er een soort grijze stof of mist (Ik kan het echt niet beschrijven) is. Zelfs binnen heb ik dit, ik vind dit effect dan wel weer wat hebben, geeft een soort warm en gesloten gevoel, dat je lekker binnen zit in de warmte. En 's ochtends buiten vind ik het gewoon best bijzonder om alles te bekijken met zo een ''visie''

Dit waren de 3 die ik deze nacht en dagen heb gehad, met uiteraard de vertrouwde achteroog spookjes :P Hebben jullie ook al een van deze 3 meegemaakt? en zo ja, hoe erg was het effect?
Uitspraak van mdmazing84 op zondag 6 november 2016 om 13:03:
En blijf voorlopig van de drugs af.­

Dat zal nu geen probleem zijn, maar ik heb al n enorm probleem opzich..
Moet morgen na de dokter voor klachten en ik hoop dat ik het zo kan praten dat die me met een of ander recept naar huis stuurt, en geen bloed gaat prikken.. Ik weet namelijk niet wat die dokter zoekt of zegt na zo een onderzoek..
Tegen je huisarts kun je gewoon eerlijk zijn over je drugsgebruik.­ Amfetamine in je bloed wordt alleen gevonden als ze er ook naar zoeken, dat zullen ze niet doen.­
Uitspraak van mdmazing84 op zondag 6 november 2016 om 15:49:
Tegen je huisarts kun je gewoon eerlijk zijn over je drugsgebruik.­ Amfetamine in je bloed wordt alleen gevonden als ze er ook naar zoeken, dat zullen ze niet doen.­

Ja gelijk heb je ook idd.. Ik zat al te denken aan supplementen waar Amfetamine in zit en dan zeggen dat het daardoor komt hahaha. maar is inderdaad beter zo, dankjewel!
Ga slapen kerel, eet gezond en blijf er ff een tijdje vanaf
Slapen is de boodschap.­ Volkomen normaal als je lichaam op is.­ Als ik vroeger al es dag of 2 doorging kwam de ruimte opeens donkerder en dan weer lichter.­ Rookvorming, zwarte schaduwen,...­ allemaal indicaties die vertellen dat je lichaam op is en dringend slaap nodig hebt!
Uitspraak van EuforieAddicted op maandag 7 november 2016 om 13:20:
Slapen is de boodschap.­ Volkomen normaal als je lichaam op is.­ Als ik vroeger al es dag of 2 doorging kwam de ruimte opeens donkerder en dan weer lichter.­ Rookvorming, zwarte schaduwen,...­ allemaal indicaties die vertellen dat je lichaam op is en dringend slaap nodig hebt!

Die zwarte schaduwen ken ik na 3 dagen wordt je paranoïde en als je je hoofd snel draait i's er precies een schaduw
Uitspraak van mdmazing84 op zondag 6 november 2016 om 18:03:
Uitspraak van BramBremBrum op zondag 6 november 2016 om 16:05:supplementen waar Amfetamine
Die bestaan niet

Uitspraak van mdmazing84 op zondag 6 november 2016 om 18:03:
Die bestaan niet

Als die hadden bestaan, hah. Of niet?

Koffie komt misschien het dichtste in de buurt. Heel klein beetje... Enfin, works for now!


Uitspraak van BramBremBrum op zondag 6 november 2016 om 10:53:
Ik ben nu 2 dagen en 1 nacht wakker.­ Dat is voor mij doen nog best normaal als ik terugkijk op het dagelijkse speedgebruik van eerst.­ Op zich ging en gaat alles prima, beetje slaperige oogjes, en lekkere motivatie om door te werken en al helemaal om dit ''report?'' te schrijven.­ Maar ik krijg nu ineens rare hallucinaties die ik echt nog nooit eerder heb gehad.­

Belangrijk op dit soort momenten (en ik weet, makkelijker gezegd dan gedaan) is zo snel mogelijk proberen jezelf te corrigeren. Zeg even hardop tegen jezelf dat wat je ziet, of denkt te horen niet kan... en bevestig in gedachten voor jezelf dat het een gevolg is van de combinatie niet slapen en amfetamine (mis)gebruik. Klinkt heel kleuterachtig, maar het brein heeft veel aan deze duidelijkheid. Toen ik voor het eerst die verschijnselen meemaakte zat het gevaar ook heel snel in klakkeloos aannemen van die gedachten. En omdat ik het ook fascinerend vond allemaal . En geloof me, op zo'n manier denken en geboeid zijn door wat er allemaal gebeurd word het heel snel een neerwaartste spiraal. Want doordat je er- al is het maar kort- even van overtuigd ben dat je perceptie klopt: dat is tegelijkertijd het moment waarop je je eigen illusie steeds meer ga voeden. Ur become some kind of god of your own creation, creating your own illusion.

Zo simpel als het hier en daar klinkt kan het echt werken, want wat je alleen maar hoef te doen is meteen die gedachtengang omzetten in het besef dat wat je ziet niet echt is. Het is niet echt. Het is logisch dat je dingen ziet of voelt die er normaal niet zijn. Je zal merken, dat door hier contsant alert op te blijven hameren, de illusie vanzelf in kracht afneemt, en uiteindelijk zal verdwijnen tot beheersbare proporties. Naarmate je dit vaker zo oefen gaat het op den duur steeds meer vanzelf. Alleen kan het geen kwaad altijd alert te blijven.

LET WEL: dit is een techniek die sommige mensen simpelweg niet lijken te kunnen beheersen. Dit zijn vaak ook de mensen die je niet snel zal horen zeggen dat pep hun meest favoriete middel is. Als je er qua aanleg extra gevoelig voor bent merk je dat gauw genoeg- wanneer bovenstaande tips helemaal niks uithalen bijvoorbeeld. Als dat de uitkomst blijkt is het sterk af te raden om amfetamine te blijven gebruiken in de toekomst. De kans op amfetamine psychose is dan in jou specifieke geval bijzonder groot- terugkerende psychotische episodes ook wanneer je niet meer zou gebruiken kunnen een onderdeel worden van je leven wat nooit meer helemaal verdwijnt. So think about it, be wise ;')