Partyflock
 
Forumonderwerp · 1159835
­ Nederland
Goedemiddag,

Naar onze mening wordt er in de omgeving Bergen op Zoom te weinig georganiseerd. En wanneer het gaat over het aantal dansevenementen springen helemaal de tranen in onze ogen. Wij, trouwe house/techno aanhangers zitten daarom al geruime tijd met een idee in ons maag.
Het organiseren van een (kleinschalig) evenement in de omgeving Bergen op Zoom, met een x aantal bekende dj's (bijvoorbeeld La fuente) voor een leuke toegansprijs.

Wat zijn jullie ideeën hierover?

Met vriendelijke groet,
 
Ik ken BoZ niet goed genoeg om daar iets over te zeggen, maar als je ondersteuning zoekt op gebied van Grafisch Ontwerp/Styling/Concept en ander aanverwante zaken...
Een dik jaar te druk geweest.. om mn eigen feestavonden te organiseren en daarbij zoek ik iets nieuws. Maar mn handen jeuken weer om iets te creeren...

Je weet me te vinden, maar sowieso Succes!

grtz Peter-Pen
 
Genoeg pauper rnb en hiphop feestjes daar door het overschot hoofddoekjes
laatste aanpassing
Uitspraak van Passiefest op woensdag 7 mei 2014 om 17:07:
Wat zijn jullie ideeën hierover?

Heb je toevallig al gekeken naar de meeste clubs in BoZ? Misschien even kijken wat daar voor muziek gedraaid wordt en hier je dj keuze op aanpassen?

Mocht je nog een stage hiervoor willen huren dan zou ik even op <a href="www.stagecompany.eu" title="Stagecompany" target="_blank">Stagecompany</a> kijken!
Klinkt goed en wij houden ons aanbevolen voor de EHBO en eventueel de ALS verzorging!!