Partyflock
 
Forumonderwerp · 1157247
­ Nederland
Artiest imC
Op 28 februari zet Boemkool weer een mooie avond met Drum and Bass neer. Met alles van liquid en rollers tot neurofunk en jump-up gaan we een avond tegemoet waar niemand stil kan staan.

Resident aFly zal de avond openen met heerlijke liquid om je op te warmen en je daarna in de stemming te brengen voor een avond vol dansen. Hij stond eerder al op Basz, SickOnSundays en natuurlijk vaak op Boemkool.

DJ Disrupt neemt het stokje over met een set vol rollers en jungle. Oldschool sound in een nieuw jasje en een heerlijk vervolg van de avond. Hij heeft al eerder op de Koornbeurs gestaan toen er nog New Era feesten werden gegeven en heeft in de tussentijd niet stil gezeten.
https://soundcloud.com/dj-disrupt/collective-consciousness-pt-2

De tweede helft van het feest trapt af met Mr Datiq die de energie flink omhoog gooit. Herkenbare hitjes gemixt met knallende beats om je flink los te laten gaan. Eerder was hij al te vinden op feesten zoals Kill the DJ, PRSPCT en WOPWOP.
https://soundcloud.com/datiq/mr-datiq-promo-mix-2013

Om de avond af te sluiten halen we Red Lebanon naar de Koornbeurs. Met harde neurofunk en wat jungle zal hij de laatste restjes energie uit de zaal halen en jullie uitgeput maar tevreden naar huis sturen. Met optredens op onder andere PRSPCT, Bass In Ya Face, Forms en Deep Cutz zal hij de avond zeker in stijl afsluiten.
http://www.mixcloud.com/Tsjahdatkan/gunshot-means-forward-birthday-crash-set/


Entree 2 euro
Delft is aangesloten op het nachtnet