Partyflock

Drugs bah!

 
Forumonderwerp · 11316
Ik zie opeens meer nadelen dan voordelen aan drugs gebruik...

Voordelen:
Je hebt een leuke avond.(je kan de hele avond door stampen, voelt je super)

Nadelen:
Je wordt er verrot van.(moe, chago, depri, lusteloos)
Je wordt er lelijk van.(grauwe huid, wallen onder je ogen, pukkels, dieper liggende ogen)
Je krijgt een lage weerstand.(moe, eerder ziek)

Conclusie: drugs bah! Waarom zou ik mijn lichaam verneuken met die bende?!
En dat zie je nu pas? Ik wist voordat ik eraan begon al wat de gevolgen kunnen zijn. zie http://www.jellinek.nl en bekijk daar maar eens de verschillende drugs-onderwerpen. Ik heb eerst informatie ingewonnen om te zien wat er allemaal met je lichaam/geest gebeurt als je drugs doet. En nu heb ik daardoor ook besloten om het niet meer te doen. Niet gebruiken is makkelijker dan je denkt en een goede vervanger is drank!!
Nee, dat zie ik niet nu pas...
Ik heb nu gewoon besloten dat ik er helemaal klaar mee ben! Ik zal als nog wel even gaan kijken op die site, kan best interesant zijn.
grauwe huid klopt idd wel ja. Maar dat komt misschien ook omdat je een hele nacht niet slaapt als je naar een feest gaat. Pukkels heb ik gelukkig nauwelijks nog last van maar als ik ze heb dan is het wel vaak na een weekend zwaar misdragen.

Voor depri achteraf moet je gewoon veel chocolade eten! Voel je vet happy van en krijg nog meestal een lachbui ook. Mijn weerstand is alleen maar beter geworden sinds de munten maar het kan natuurlijk ook zijn dat het komt doordat ik ouder ben geworden.

IK sta er helemaal positief tegen over juist omdat je je gewoon eens lekker compleet anders voelt dan in de dagelijkse sleur van het leven!
Van een avondje zuipen voel ik me beroerder dan na een avond stampen met alles wat erbij komt!

Maarja, niet nemen is natuurlijk altijd gezonder!
laatste aanpassing