Partyflock

Welke steiger bij Hardliners???

 
Forumonderwerp · 11278
Heej mensen, ik heb m`n kaartje gekocht voor hardliners(the boat edition), en toen ben ik metteen samen met een vriend van me(Ric) gaan kijken waar het nou precies was, maar stijger 4 konden we niet vinden hoor!Nu denk wij dat het gewoon bij stijger 8 of 9 is waar dat party cruse schip ligt!Wie weet hier wat meer over?
laatste aanpassing
zeker meer info hierover
ik ga ooK :)
Wij, t0mm1e en ik , gaan lekker foto's maken, ;)
weten alleen ook niet precies waar het is ;)
Gewoon de party people volgen. Trouwens Bar, waar die party boot ligt, dat is meer naar rechts (en niet steiger 8/9) en zou dus best wel steiger 4 kunnen wezen...
Het is niet die party iets, ik denk dat het de boot is die helemaal rechts ligt..
De healers boot.
ik denk dat je het best goed kan zien als je er eenmaal bent :)

oew ik zoek electra op. wil wel eens meeten met haar en Tommie :D
Reken maar niet op een verschrikkelijk groot schip hoor! ik ben een x op zo'n feest geweest bij Highjacked en toen zouden we een oud marineschip krijgen maar het bleek een kleine gierige partyboot te zijn! gewoon zo'n boot die je kunt huren! Naast ons vaarde toen ook een boot met allemaal regaemuziek en lui erop! in zo'n zeldfe boot dus!
laatste aanpassing
Maar evengoed wel een heel cool feest!!!!!!!!

Het duurt namelijk van 23 tot 9 uur zie ik op de flyer!!!!!!!! Jammer dat ik die nacht naar kreta ga maar anders zou ik zeker gaan!
Jah ik zie het ook wel dan, ik heb er namelijk echt gruwelijk veel zin in!!!En nu wil ik wel een keer op wat foto`s voor de site komen!Duzz electra als je me ziet, Shoot me!
kwas met Ex-Porn vorige keer geweest..
was wel een kleine boot...en vrij heet..
maar wel underground sfeertje en DANSBARE muziek :-D
Gezellig!
is die boot echt zo klein joh?

hoop niet dat het max 100 personen boot is.