Partyflock

hoe sta je tegenover drugs........

 
Forumonderwerp · 11003
als je later zelf kinderen hebt?

Weet niet of dit al een oud onderwerp is , zoja dan heb ik lope slapen ­[img]http://www.smilies.nl/sad/aeh.gif[/img] :)

Wat zou je doen als je later een kind hebt, die met zo'n ­[img]http://party.snt.utwente.nl/images/light/smileys/grazy.gif[/img] ­[img]http://www.smilies.nl/nut.gif[/img] kop 's ochtends thuis komt?
Zou je dan doen alsof je nix in de gaten hebt of ga je een discussie beginnen?
Zoja wat zou je dan gaan zeggen en ga je erbij vertellen dat je weet waarover je praat ( als je zelf nu ook drugs gebruikt dan) < daardoor kunnen ze ook zeggen van: je kan het me niet verbieden omdat je zelf vroeger ook hebt gebruikt

Niet dat ik nu al kinderen wil hebben ­[img]http://party.snt.utwente.nl/images/light/smileys/wide.gif[/img] maare gewoon ik zat ’t me af te vragen.

M’n ouders weten dat ik soms blow, meer weten ze niet gelukkig :) maar ze hebben er nog nooit wat van gezegd, om een discussie te vermijden , denk ik

wat is je mening , laat t me weten....
laatste aanpassing
ik denk (hoop) dat je als oudere dan wel inmiddels verstandig bent dat je het dan inmiddels niet meer doet (als je kinderen heb tenminste :P)
Als ik later kids heb en ik merk dat usen, dan weet ik niet precies wat me reactie zou zijn. Als ik me zoontje thuis zie komen met doppen in z'n kop dan zou ik aan de ene kant heel kwaad worden. Puur omdat je eigen kind dan zichzelf verneukt. Maar aan de andere kant zal ik toch naar 'm kijken en denken wat voor vette tijd die heeft. Misschien slik ik dan wel weer eens een keertje mee haha.

Hier zoon :xtc: let's get :vaag:
ja dat is best moeilijk ik denk dat ik wel wat zeg ik gebruik nu toch niks dus dat is makkelijk en als hij dat gebruikt ja dat is moeilijk je kan zeggen dat hij het niet nodig heeft maar dan doet hij het volgende feest weer net zo hard gok ik dus ik weet het eigenlijk niet.???

:s
laatste aanpassing
recht tegenover...merendeels dan:D
ik zou goeie drugsvoorlichting geven, zodat m'n kinderen weten waar ze mee bezig zijn en niet als 'n kip zonder kop zichzelf naar de tering helpen....wij zijn toch ook allemaal verstandige gebruikers :)
laatste aanpassing