Partyflock

SENSATION BLACK

 
nou wie verteld me hier es wat meer over.­

techno en hardstyle ?

is r al iets van line up ?

tjuu
Vertel jij is iets meer over je profielfoto:-P

Het zal nog wel een aantal maanden duren voordat hier iets over bekend is. Een hele avond techno in de Arena lijkt mij heerlijk :)
zekers
maar volgens mij komt r ook 'hardstyle'
pavo en dana enzo
i hope so

die profiel foto ..­ sja ..­ ik kon nix anders vinden ..­ hehe ..­ keb geen party pic van me op t net staan
is er al iets van een datum bekend dan?
ja toch ?
staat op deze site ergens

bij feesten
ja maar 20.­000 mensen in de arena is veels te weinig!!! vindt het geen goed plan om het te splitten vond het vorig jaar prima!!!!
hoezo splitten dan ?

tis toch ene dag black ..­ week later white edition
ze splitten het op in 2 x 20.­000 terwijl er vorig jaar meer dan 40.­000 mensen waren...­dus de hele sfeer van sensation wordt in 1 klap om zeep geholpen omdat je met 20.­000 mensen de arena simpelweg niet vult!!
aah das wel lauw ja ....­

naja ze zullen r vast wel iets op vinden weej.­
als r maar een goeie line up komt dan ben ik van de party.­ alleen ik word beetje ziek van die sensation instelling;­ dj's van eigen bodem

ik wil rush liebing etc.­
geatano parisio
chris liebing
sven vath
carl cox
dave clarke
umek
yoji biomechamica
ken ishii

leuke lineup lijkt me zo....­
De Black-edition bestaat idd uit twee stylen: Hardstyle en TeChno!! :D

Lijkt mij een stuk beter...want dan hoef je de Trance&clubliefhebbers niet te verplichten naar Hardstyle en TeChno te luisteren en veel belangrijker het omgekeerde!! :D

Krijg je ook geen trieste gezichten en het zal de sfeer alleen maar bevorderen!!

\\//\\//EZZ, ik weet niet waar jij vandaan haalt dat ze maar 20000 mensen toelaten....maar wat dan nog...je heb wel lekker de ruimte om te knallen!!! :)

sensation 1 was toch ook 20 000 man ?
Sensation 1 waren er 40.000 dacht ik. En zo overvol zoals het was, is niet super leuk. Je wil natuurlijk wel 2 vierkante meter hebben om te beuken, althans dat wil ik. Anders ga je op mensens voeten stampen en dat vinden ze niet zo leuk denk ik. Je kan dan zelfs je enkel verstuiken. Ik spreek uit ervaring. Gelukkig gebeurde dit aan het einde :)
je moet ook rekening houden dat je een bepaalde vulling nodig hebt want die arena galmt als als de tering en als ie dan ook nog leeg is dan wil je er helemaal niet staan :D
gewoon je ogen open houden dan weet je waar ik het vandaan heb!!! maar ik had vorig jaar ruimte zat om te dansen alleen bij het podium was het erg druk......­nou was ik wel in een andere wereld dus kan het me niet helemaal meer helder voor de geest halen!!
Hardstyle erbij vind ik ook prima! :)

Maar ze moeten wel de arena helemaal vullen, ik ben benieuwd of het uitverkocht raakt :)

Denk het wel