Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:ken je het daarna nog eten ??
Vast wel
Als het in een dicht bakje gezeten heeft kun je het wel eten hoor!
Eet smakelijk!
Eet smakelijk!
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:ken je het daarna nog eten ??
ligt eraan, afgedekt? welke ingredienten?
het is iig goed voor je weerstand
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??
Nee, hij staat dan namelijk in de koelkast.
Het kan wel als je hem er daarna weer uit de koelkast haal
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??
Jij wel
Eet wel vaker wat op dat al sinds de dag ervoor uit de koelkast is geweest, ook met vlees.. nooit ergens last van gehad
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??
Ligt eraan hoe warm de omgeving is waar het in heeft gelegen
Schimmel zit er echt nog niet op na 12 uur, dus waarschijnlijk is het gewoon eetbaar
Leef je nog?
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 19:08:ja het was wel te eten
Uitspraak van actief op donderdag 29 oktober 2009 om 13:11:mn schoonouders doen t nooit in de koelkast, ze laten t in een dichte pan op t fornuis staan
ooowh het ken dus wel of hebben hun er geen gehakt in ?
Uitspraak van Kneder-verseder op donderdag 29 oktober 2009 om 15:59:ooowh het ken dus wel of hebben hun er geen gehakt in ?
nee biefstuk
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:38:het zag er opzich bets goed uit , maar was meer bang dat er schimmel op zat ofzo maar dat eigelijk niet zo gecheckt te veel honger
Zo snel groeit schimmel ook weer niet hoor.
Maak zelf wel vaak een grote hoeveelheid pastasaus (bolognese), maar dat moet ook eerst een nacht afkoelen voordat het de vriezer in kan. Ben er nog niet ziek van geworden, dus het zal wel goed zijn.
Uitspraak van Kneder-verseder op vrijdag 30 oktober 2009 om 14:21:soms ook als het 5 dagen in koelkast ligt zit er al schimmel op
Maar vijf dagen of 12 uur is nogal een verschil he.














