Partyflock
 
Forumonderwerp · 1077207
je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??
 
Uitspraak van koezer op woensdag 28 oktober 2009 om 17:25:
Vast wel


:yes: tuurlijk en anders merk je het vanzelf wel ;p
En het is toch geen 30 graden in je huis of wel?
Als het in een dicht bakje gezeten heeft kun je het wel eten hoor!

Eet smakelijk!
 
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:
ken je het daarna nog eten ??


ligt eraan, afgedekt? welke ingredienten?

het is iig goed voor je weerstand :d
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:
je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??


Nee, hij staat dan namelijk in de koelkast.



Het kan wel als je hem er daarna weer uit de koelkast haal :yes:
 
Uitspraak van M@@ike op woensdag 28 oktober 2009 om 17:27:
Eet smakelijk!


Bepaal jij niet.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 oktober 2009 om 17:32:
Bepaal jij niet


Doe is lief.
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:
je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??


Jij wel
Gewoon ff aan ruiken...
Ruikt het lekker... gewoon opeten...

Ruikt het niet lekker, bedenken of je wat anders in huis hebt...

Zo niet... gewoon opeten...

:honger:
het zag er opzich bets goed uit , maar was meer bang dat er schimmel op zat ofzo maar dat eigelijk niet zo gecheckt te veel honger :d
Eet wel vaker wat op dat al sinds de dag ervoor uit de koelkast is geweest, ook met vlees.. nooit ergens last van gehad
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:23:
je macaroni 12 uur buiten de koelkast is geweest en daarna er weer ingedaan , ken je het daarna nog eten ??


Ligt eraan hoe warm de omgeving is waar het in heeft gelegen 8)
Schimmel zit er echt nog niet op na 12 uur, dus waarschijnlijk is het gewoon eetbaar ;)
Leef je nog?
opeten wel, binne houde of nie ziek van worde weet ik nie
 
mn schoonouders doen t nooit in de koelkast, ze laten t in een dichte pan op t fornuis staan


(zou ik zelf nooit doen, maar ze leven nog)
Uitspraak van Msx op donderdag 29 oktober 2009 om 00:05:
Leef je nog?


Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 19:08:
ja het was wel te eten


Uitspraak van actief op donderdag 29 oktober 2009 om 13:11:
mn schoonouders doen t nooit in de koelkast, ze laten t in een dichte pan op t fornuis staan


ooowh het ken dus wel of hebben hun er geen gehakt in ?
 
Uitspraak van Kneder-verseder op donderdag 29 oktober 2009 om 15:59:
ooowh het ken dus wel of hebben hun er geen gehakt in ?


nee biefstuk
Uitspraak van Kneder-verseder op woensdag 28 oktober 2009 om 17:38:
het zag er opzich bets goed uit , maar was meer bang dat er schimmel op zat ofzo maar dat eigelijk niet zo gecheckt te veel honger :d


Zo snel groeit schimmel ook weer niet hoor.

Maak zelf wel vaak een grote hoeveelheid pastasaus (bolognese), maar dat moet ook eerst een nacht afkoelen voordat het de vriezer in kan. Ben er nog niet ziek van geworden, dus het zal wel goed zijn.
ik liet et ook afkoelen maar altijd 3 uurtjes ofzo maar dit keer kwam ik vokgende ogtend pas achter , soms ook als het 5 dagen in koelkast ligt zit er al schimmel op :s
Uitspraak van Kneder-verseder op vrijdag 30 oktober 2009 om 14:21:
soms ook als het 5 dagen in koelkast ligt zit er al schimmel op :s


Maar vijf dagen of 12 uur is nogal een verschil he.
Uitspraak van Bobje op woensdag 28 oktober 2009 om 17:30:
Het kan wel als je hem er daarna weer uit de koelkast haal :yes:


_O_

Maar uh, kan prima man. :) Je zou het zelfs 'n hele dag kunnen laten staan.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 oktober 2009 om 17:32:
Bepaal jij niet.


Origineel :/