Partyflock
 
Forumonderwerp · 1061985
­ Nederland
Progressive City - Invites: Applescal

Donderdag 25 Juni 2009
Club Merleyn
22.00-04.00


-Line Up:
Applescal [Live] (Traum, Deep Focus)
Jayton (Progressive City)
Niels van Mil (Progressive City)
Reza Athar (Progressive City)


Entrance: FREE


We hebben er even op moeten wachten, maar daar is die weer: een nieuwe editie van Progressive City en vanaf nu in Merleyn wel te verstaan. Een locatie die de ruimte biedt aan dj’s, band & live-acts om op professioneel niveau hun ding te doen, zonder dat ze technisch worden verhinderd. Met een goed geluidsysteem, knusse sfeer en een gezellige straling, straalt de locatie veel warmte en is erg gemoedelijk te noemen door de bezoekers. Iets wat Progressive City wilt uistralen.

De gast die ons bij deze heugelijke gebeurtenis bij gaat staan is niemand minder dan Applescal. Hij won vorige jaar terecht de Grote Prijs van NL, maar was daarvoor ook al bekend bij veel mensen. De Grote Prijs heeft hem net dat extra duwtje gegeven. Hij heeft onlangs nog een erg goed ontvangen ep op het wereldwijd bekende Duitse label Traum gereleased en heeft ook op grote feesten als Awakenings gestaan. Zijn tracks worden door Laurent Garnier, Hernan Cattaneo en Tiesto gedraaid. En alsof dat nog niet allemaal genoeg is, mag hij van de zomer ook op het Brabanste fuif Extrema Outdoor zijn kunsten live te gaan vertonen, naast helden als Lee Burridge, James Zabiela en Sander Kleinenberg. Maar voor dat het zover is, gaat hij nog een speciale live-set op Progressive City geven.

Progressive City’s resident van het eerste uur Jayton, mag op deze speciale editie natuurlijk niet ontbreken. Hij was er vanaf de allereerste Progressive City editie al bij en sindsdien is de liefde wederzijds verklaard. ook is hij op bijna alle edities er bij geweest. De man die met zijn sound de motorstad uit VS nog in leven houdt en laat zien dat je geen trends en hypes nodig hebt om door te breken. En heeft zichzelf daarmee in harten van velen muziekliefhebbers genesteld. Eerlijk duurt het langst, zeggen ze ook wel eens.

Niels van Mil is ook een resident van Progressive City, die met zijn liefde voor donkere house en disco al veel mensen voor was en bewijst dat soul in housemuziek nog in leven is. Af en toe draait hij zijn handen er niet voor, om wat lekkere funk en soulplaatjes op te gooien, kortom boogieen gegarandeerd bij Niels. Reza Athar de organisator van Progressive City zal samen met Niels de zaal op passende wijze opwarmen en zal hiermee ook zijn debuut maken als dj op Progressive City.

Entree blijft ook in Merleyn gratis. Ook in de financieel moeilijke tijden kun je vertrouwen op Progressive City. We zien je de 25e.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Progressive City op donderdag 28 mei 2009 om 01:25:
Applescal [Live] (Traum, Deep Focus)

nice!

wat een vette sound heeft deze gast (H)
kom je ook eindelijk een keer :)?
 
:$ tsja.... die donderdag komt me nooit zo goed uit

fix het een keer op vrijdag of zaterdag! ;)
Ziet er goed uit! Ga mijn best doen om hier bij te zijn.
 
coolio!
zin annnn :)! heel erg beniuwed naar livesetje van applescal :yes:
Niels van Mil
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Morgen alweer, en heb er veel zin in! Eerst lekker terraszitten, en om 22:00 aanwezig om met Reza de eerste plaatjes op te gaan leggen :D
Uitspraak van Niels van Mil op woensdag 24 juni 2009 om 13:02:
Morgen alweer, en heb er veel zin in! Eerst lekker terraszitten, en om 22:00 aanwezig om met Reza de eerste plaatjes op te gaan leggen

:)
Tip 3: Progressive City @ Merleyn, Nijmegen, donderdag 25 juni

Drukke Donderdag deze week. Nijmegen is weer de vooruitstrevende stad met een liveset van Applescal en sets van Jayton, Niels van Mil en onze trouwe lezer Reza Athar.

bron: http://www.djbroadcast.nl/news/newsitem_id=4198/DJB_Weekendwijzer.html
Extra, Extra, Extra

Applescal heeft Progressive City laten weten dat hij speciaal voor vanavond zijn liveset heeft gefinetuned, naar eigen zeggen knallen vanaf 1e minuut :). verwacht daarom ook veel nieuwe werk van zijn debuutalbum (op traum), die voorbij komen. wees er dus allemaal bij :).
laatste aanpassing
oh jaaa :)!