Partyflock

spacecake

 
Forumonderwerp · 10605
een vriend van mij heeft net zo lang tegen mijn moeder lopen zeuren tot hij hier bij ons een spacecake mag bakken, maar wat is nou het effect van het eten van spacecake?
merk je dan wel


ze zeggen mega vaag heb het zelf helaas ook nog nooit gebikt
Hangt natuurlijk van de dosis wiet af, maar ik raad je aan om er vooral niet teveel in te stoppen, een vriend van mij was zo gek dat hij dacht dat hij dood ging.

Maar als je de perfecte dosis hebt voel je je heeeeel lekker :D
het geeft een heel mellow-achtig gevoel, je wordt niet echt knetterstoned maar je gaat zeker wel naar de klote. Het voelt anders als roken van wiet maar er zitten ook overeenkomsten in, probeer het gewoon zou ik zegge :D
Je kan het beste trouwens ongeveer 2 gram in de cake gooien, dan weet je zeker dat je niet ziek wordt als je teveel eet. :)
het effect...phfff nah das knettervaag in ieder geval....zou het niet op een al te lege maag gaan etuh..(vooral nie de 1e x) en niet te veel opete!
niet denkuh ow ik kan nog wel meer en meer en meer...deed ik dus wel *SToM* op een nugtere maag nah dat hebbik gewetuh ook....in slaap gedondert iedereen in muh slaap verrot gescholde terwijl ik van nix wist...en dan 14 uur latur wakkur worde en nog steeds swaar knetter zijn...whehe was wel supahvaag alluhmaal
He Willumpie, het zijn ook altijd dezelfde die op cake topics reageren he. :D

Ik zou niet te veel eten de eerste keer als ik jouw was. Je weet nooit hoe sterk ie is namelijk.
Maar voor de rest zijn space cakejes zwaar relaxed. Als ie het goed doet kun er wel zo'n 8 uur voor uittrekken voordat je weer nuchter bent.

Suc6!
laatste aanpassing
Nelson: tuurlijk, cake ruled :)

idd zoals iederen al zegt, eerste keer ff voorzichtig doen met de hoeveelheid. Het kan wel een half uur tot zelfs een uur duren totdat het begint te werken, afhankelijk van wat, hoeveel en wanneer je voor het laatst gegeten heb
nou je wordt ziek en je kotst alles er uit en dan ben je ff miselijk
na 4 plakken ben je op zekers de weg kwijt:S damn...ik wel iig...