Partyflock
 
Forumonderwerp · 1058577
Artiest {SHOWLIST artist 127, 7905, 168273, 44312}
D.Y.R? ofwel Do You Remember?

Nieuw concept dat vanaf VRIJDAG 8 MEI elke vrijdag terugkeert in Club Rixy Tilburg.
Hosted by Those 3 DJ's: Francois - Davo - BassBooster


Wie herinnert zich niet The Good Old Days met Prominente Clubs als b.v.

The Limit
The Goldfinger
Club X
Kadance
De DansSalon
Atmoz
The Zillion
Topa
Carat
Barocci
Roxy
It
The Talk of the Town
Hollywood
Galaxy - The Next
Bonzai-Records
In de glorydagen en het opbloeien van de complete dance-industry.

Dit Unieke gevoel willen we voor velen weer terug gaan halen omdat het tegenwoordig (bijna) nergens meer te vinden is.

Waar kun je nog terecht in een club die een heel gezellige sfeer heeft, altijd goed gevuld is met een gemêleerd publiek en de entree en de consumptie-prijzen nog Betaalbaar zijn in deze roerige tijden van Credit-Crisis en zakkenvullende dance-organisaties???
Is men niet het doel totaal voorbij gestreefd van een gezellig (House)feestje met goede muziek voor een betaalbare prijs????

Wees gerust! Het KOMT TERUG!!!!

Vanaf VRIJDAG 8 MEI starten we om 21.00u in de gezellige en knusse Club Rixy te Tilburg met het Ouderwets Vernieuwde “Do You Remember”-concept waar we The Good Old Days laten herleven zoals nooit tevoren!
We laten ALLE muziekstromingen voorbij komen van De DansSalon tot de Kadance en van Old School en Trance-Classix tot de Early Rave uit de Begindagen (van 1993 t/m 1995)
Dit smeren we natuurlijk uit over +/- 52 Vrijdag-avonden op jaarbasis, door steeds weer een andere periode en andere clubtijd te doen, of gewoon weer lekker door elkaar! Maakt ook niet uit…. En waar anders dan juist in Club Rixy dat al ruim 11 jaar Ongekrenkt op Dezelfde locatie aanwezig is!

Deze muzikale Deja-Vu zal door niemand minder begeleid worden dan DJ Francois (bekend van The Limit, Kadance en Zino) en aangevuld door Dj’s als Dj BassBooster (Club Rixy en Subway) en Davo (Kadance en 013) Ook zullen zij gevolgd gaan worden door Dj’s als b.v. Miss Amy, Jan, Jazu en Ram6…. Natuurlijk wordt er ook ruimte vrijgelaten voor het laten optreden van (bekende) gast-dj’s die het concept zullen verrijken….

So don’t miss the great Kick Off on Friday May 8th 21.00u @ www.rixy.nl Tilburg!
This is OUR HOUSE and OUR HOUSE-MUSIC – KEEP THE VIBE ALIVE!