Partyflock

Leeftijden

 
Forumonderwerp · 10565
Ik ben dus van plan om naar Sensation Black en naar Qlimax te gaan. Zit dus alleen met 1 vraag: is er een grote kans dat ik word geweigerd? Ben dus pas 15 en zie er nog best jong uit, maar een vriend vertelde me dat als je een kaartje hebt dat ze je dan meestal wel binnenlaten. Ik ga trouwens met me zus van 21. Kan iemand me hier wat meer over vertellen? Thnx!
laatste aanpassing
nou normaal gesproken laten ze je gewoon binnen als je met wat ouderen personen bent
zoek mn topic over leeftijden op bij impulz, en hoop dat op jouw kaartje hetzelfde staat:)
Gewoon gaan, er gaan zo vaak mensen van 15 met ons groepje mee! Zolang er wat ouderen bij zijn maken ze daar nooit een probleem van!

Op Impulz heb ik zelfs een meisje van 3 en een jongetje van 8 gezien!!!
Denk dat id-t wat meer problemen met zich mee brengt als UDC.. Maar denk ook niet dat ze je zmaar naar huis sturen ofzow. gewoon beetje eruit zien alsof je er een vet feessie van gaat maken.. geboortedatum in je hoofd plannen. En mochten ze om leeftijd vragen en geloven ze je niet zeggen dat je uit verweghistan komt en dat je echt 18 bent en dat er geen treinen meer reiden en dat je anders de hele n8 hiervoor de deur moet w88 tot je vrienden weer terug komen blablabla..
Ben overigens ook 15 maar er is nog nooit om mn leeftijd gevraagd..Noujah suc6 iig en maak je maar niet te druk want daar berijk je nix mee..
2 GHB MORRIGHAN er is een klein verschil tussen jullie :D jij bent een mooie vrouw. en meisjes laten ze veel makkelijker binnen dan jongens. wanneer ik in amsterdam een club voor 21 binnen wil komen word ik vaak tegen gehouden, maar dat 12 jarige meisje kijkt me wel leuk lachend aan en loopt door :S dat is voor ""ons"" jongens vrij K*T

er is wel wat aan te doen vriend!
koop nog een kaartje en vraag of GHB MORRIGHAN met je mee gaat :D
probeer bij de deur zo relaxed mogelijk te doen, niet nerveus worden als hij je aankijkt en zeg gewoon tegen die gast goedenavond

als hij vraagt hoe oud je bent zeg je 18, niet meteen in je nerveusiteit die geboortedatum uit ratelen

kalmte kan je redden ;)
laatste aanpassing
Ik zou nog gewoon een jaartje wachten, ik vind 15 toch wel erg jong hoor. :)
15 is toch echt niet jong. hoe oud was je zelf.
op mijn 15de liep ik er al echt wel rond.
nou ik zou t gewoon proberen. nooit geschoten is altijd mis!!!!
maaruh op shockers en Qontact heb ik er wel een paar weggestuurd zien worden die gee ID bij hadden en wat in hun (beveiliging) ogen twijfelgevallen waren. probeer anders ff je ID te vervalsen.
maak een kopie ervan, beetje plakken en knippen

weer een kopie maken en je heb een redelijk mooi paspoort met de datum vanaf 1984

vraagt de Security waarom je geen echt paspoort bij je heb

dan antwoord je gewoon dat je niet gek bent want die verlies je
beetje boos kijken helpt ook volgens mij nog wel .
thnx
laatste aanpassing
heineken music hall zal ik het het niet proberen maar volgens mij lukt het voor de rest wel;) bij qontact vroegen ze mij id:S dat hebben ze de afgelopen 2 jaar niet meer aan me gevraagd ook nooit bij de shop dus zou het niet bij de hmh proberen en ik was niet de enige die hem moest laten zien groeten
En voor de mensen die hun IDkaart willen vervalsen. Op de onderste regel, staat je geboortedatum ook, alleen dan omgedraait. Dus 02-07-2002 staat er als 20027020. Lijkt me handig als je die dan ook gelijk ff aanpast, de meeste securitymensen kennen deze truck inmiddels wel.

En anders mag je altijd mijn speldje van de Beveiliging (zon V-speldje) wel ff lenen hoor ;) Die hield ik laatst als souvenir over aan een avondje stappen ;p
laatste aanpassing
2 uk: was die Security z'n sokken en z'n V-speldje onder je bed vergeten? ;)
ik ben nu 16

en ik heb al 4 feesten bezocht

Trance energy 2001 heerenveen
Massive 2001 groningen
Qlimax 2002 heerenveen
Qlubtempo 2002 Amsterdam

en nog nooit gezeik gehad over leeftijden gelukig maar het hangt ook wel een beetje van je uiterlijk af

en ik ga al uit vanaf me 13de en nog nooit gezeik gehad het hangt gewoon totaal van je uiterlijk en gedraag af

meschien zie er wat ouder uit als iemand van 16 ?:S?
laatste aanpassing
Ik heb de laatste 3 keer dat ik de HMH binnen ging mezelf moeten legitimeren, terwijl ik 21 ben... en op me 16e ging ik naar innercity en nooit hoeven legitimeren... :S
Met verbazing las ik de vele reactie's op jou vraag.

JA JE BENT VEEL TE JONG.....en jammer dat sommige party flockers zulke domme adviezen geven.

Het gaat natuurlijk niet alleen om het binnen komen dat je een bepaalde leeftijd moet hebben,maar heeft ook te maken met verzekeringen.
Stel er gebeurd iets met jou of door jou toedoen.Of politie komt controle doen.
Ja dan pas heb je echt problemen......!

Dus blijf voortaan liever thuis en jou tijd komt nog wel.Ik zit in ieder geval niet te wachten op kleuters...........
laatste aanpassing
En dit nog even voor de CREW van partyflock,vind het van jullie ook niet helemaal zuiver dat jullie dit zomaar laten gebeuren.
helemaal mee eens nena over die verzekeringen
sorry nena, maar ik vind jouw veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeels te oud. zit ik helemaal niet op wachten, al die bejaarden....


:/ :/
Tja.. als ik even de mening van dit lid van de crew mag geven. Ik vind het niet echt onze taak om minderjarigen op te voeden. Die ligt ten eerste bij de ouders, die het blijkbaar toestaan dat zoonlief naar een feest gaat. Ten tweede kunnen de mensen die hier lid zijn dit in dit topic afkeuren (zoals jij zelf doet). Ik denk dat dit mogelijk meer effect heeft dan dat we het topic zomaar op slot gooien. Het meeste advies wat in dit topic gegeven wordt is immers met een klein beetje moeite ook wel zelf te verzinnen.

Zelf beschouw ik het proberen binnen te komen van mensen die te jong zijn als iets vrij onschuldigs, net als de meeste bezoekers geloof ik. Wel vind ik dat 15 wel een beetje jong is om op feesten rond te stampen. Aan de andere kant lopen hier ook genoeg mensen rond die zelf op hun 15de zijn begonnen en wordt deze jongen begeleid door z'n zus van 21. Als dit overigens een drugstopic was geweest had ik hier wel ernstige bedenkingen bij gehad.

Maar goed.. we zouden het hier nog eens over kunnen hebben binnen de 'crew' en je bent altijd welkom om me toch van jouw mening te overtuigen..
beetje jammer nena,als jij zonodig niet naar feesten wil gaan om dat er een paar van 15 jaar rondlopen dan gaan jij toch lekker niet! ik ga niet naar feesten omdat jij niet tussen kleuters wil rondlopen :S dus partydylan gewoon lekker gaan hoor :)
laatste aanpassing
Nou we zijn eruit....

Nena is te oud en Partydylan is te jong. :D :D

NOT!! ;)

Ben zelf gaan feesten op m'n 17e (normale leeftijd toch?) en hoop nog te feesten als ik 35 ben! :D
Ik ben zelf op mijn 23ste begonnen met feesten en ook ik zit er niet op te wachten om mensen van 15 tegen te komen, is dat zo raar? Als ik die mensen graag wil zien, ga ik wel naar de Kings hier in Den Bosch of zoiets dergelijks.
Bij Shockers vroegen ze gewoon mn ID!! Maja, die had ik natuurlijk niet bij me, was toen 16, maar ik ben wel gewoon binnen gekomen, je moet gewoon een geboortedatum bedenken die je wat ouder maakt :P vroegen ze bij mij ook naar, zonder nadenken kon ik dus wat zeggen, das geloofwaardig
2 nena: wat doe je lullig he, als je geen jongeren tegen wil komen blijf dan lekker thuis! En de meesten gedragen zich volwassener dan jij nu doet!
Keek vanochtend even naar RTL nieuws, en daar bleek dat uitgaansgelegenheden geen "Kindercreche" waren...

Ze willen de regels aanscherpen. Wat natuurlijk niet gebeurd, omdat die kids vanaf 14 jaar gewoon ook geld in het laatje brengen.

Moet eerlijk toegeven, daar heb ik wel om gelachen! :)

Op een groot feest heb ik er geen probleem mee als ik iemand van 14-16 jaar tegen kom. Maakt mij het uit?

Vraag me alleen af of het wel zo gezond is voor jongeren beneden 17. Toch ineens een heel andere wereld waar je instapt.
Ik stuiterde zelf voor t eerst op Thunderdome toen ik 15 was....
Ik denk niet dat het voor de partygangers zelf veel uitmaakt hoe oud je bent.. Soms heb ik liever een vrolijke 16 jarige die rondspringt dan een super vandekaartte 23 jarige die me een klap verkoopt omdat ik tegen m aan loop per ongeluk....
Als je komt en je gedraagd mag je komen vanaf je 16 ongeveer vind ik...
De organisaties snap ik wel... je moet ergens een grens trekken... en 18 vin ik goed.. en dan moeten ze zich er ook aan houden...
Jammer voor diegene die geweigerd worden, maar dat is het risico dat je neemt!!!
ik ben zelf begonnen met feesten op mijn 15e, ben nu 17 maar heb nog nooit moeite gehad om binnen te komen. het maakt me zelf ook niet veel uit, als er kinderen van 14 binnen rondlopen, zolang ze zich maar gezellig gedragen. alleen met drugs moeten ze nog niet beginnen vind ik!
Ik ben ook begonnen toen ik 15 was. Nu zou ik er op tegen zijn als mijn kids van 15 naar feesten zouden gaan. Wel raar eigenlijk natuurlijk. Maar ik heb nu niet zo heel veel behoefte om hele jonge kids tegen te komen. Hangt er een beetje vanaf hoe ze zich gedragen. Als ze normaal doe is het wel ok, maar als ze denken dat ze heel wat zijn, grote bek hebben, zwaar onder de drugs zitten mogen ze van mij thuis blijven.
OP grotere feesten zoals Impulz, QT ofzo kom je ze wel tegen maar verder zie ik ze weinig. Op HQ is de gemiddelde leeftijd toch wel de mijne zou ik zo zeggen. Het hangt er ook vanaf waar je heen gaat.
2 marleen>> dat ze nog niet met drugs moeten beginnen ben ik met je eens maar als je eenmaal de wereld van het feesten binnen stapt is het makkelijker om te gaan gebruiken. Zeker op die leeftijd zijn veel kinderen nog heel erg beinvloedbaar door hun omgeving. (was ik ook toen)
Voordat je naar feesten gaat is drugs nog iets van de grote mensen werled maar als je dan ziet dat het redelijk normaal is dan doe je het zelf ook makkelijker.
Ik denk dat de stap om voor de eerste keer naar een feest te gaan groter is dan als je eenmaal vaak gaat drugs te gaan gebruiken...

2 Fairy>> idd, als ze dan een grens instellen dan moeten ze daar wel beter opletten bij de deur...
laatste aanpassing
Van mij mogen ze feesten gewoon wel van 21 houden.Lopen er tenminste niet zoveel van die kids rond daar.Als je die leeftyd stelt dan kom je als 19&20jarige ook nog wel binne,en houd je t op een bepaalde manier exclusiever.Maar dat is mijn mening.

ciao
Ik was 13 ( !!! ) toen ik naar mijn eerste feesie ging en heb nooit problemen met de security gehad!!! Het ligt er maar net aan, zie je er jong uit of niet. En meestal als je met een groep bent, valt het niet eens op.

En al helemaal niet als je zus toevallig de security goed kent ;) :p !!! Hehe...
2 marijn** daar heb je ook wel weer gelijk in. ik ben ook rond mijn 15e begonnen met drugs. maar ik ben 1 van de weinige van mijn vrienden die het echt met mate doet, en zo min mogenlijk gebruikt op een avond. ik denk dat het sowieso moeilijk is om echt te zeggen dat je vanaf die en die leeftijd pas naar feesten mag. ik denk dat dat per persoon gewoon heel erg verschilt. sommige kinderen van 14/15 jaar, zijn een heel stuk slimmer en verstandiger dan mensen van 20 die ik ken. dus eigenlijk zou je het gewoon per persoon moeten bekijken,maar dat gaat natuurlijk een beetje moeilijk. dus ik weet het eigenlijk ook allemaal niet.......:S (K)
nena wat maakt het uit of je nou 15 of 18 bent dat maakt dan ook geen reet verschil.
JA JE BENT VEEL TE JONG.....en jammer dat sommige party flockers zulke domme adviezen geven.
---------------------------------------------

Dus jij stelt de lijnen wat een dom advies vast Nena?
Jouw adviezen zijn visies die op DE waarheid gebaseerd zijn en uiteraard de beste.
Je opmerking over kleuters vind ik helemaal nergens op slaan.
Iemand van 15 is geen kleuter hoor.
Mensen van 15 kunnen heel goed keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen.
Op je 29ste heb je natuurlijk sterke moederinstincten.
Tuurlijk keur ik het niet goed dat je een regel van 18 jaar overtreedt, maar daarvan afgezien kan iemand van 15 prima meefeesten
laatste aanpassing
Hmmm... 15 jaar... Volgens mij liep ik toen ergens verdwaald :vaag: rond op "Rave the city on the Beach" in de Rijnhal, Arnhem...

Wow... das lang geleden...!!!! :D:D:D
je moet gewoon je ID in scannen

en dan je leeftijd veranderen

dan kunnen ze je niet wijgeren

veel plezier