Partyflock

Geen Sound in Windows mediaplayer????

 
Forumonderwerp · 10470
Knalde mn pc zonder af te sluiten en nu doet mn sound in de windowsmediaplayer het niet meer terwijl games en mn mp3's via andere draaiprogramma's het wel gewoon doen dus mn soundcard is niet stuk.

Weet iemand waar je dit kan instellen in windows XP?
instellingen configurtiescherm dan geluiden ..moet je ff kijkeh of instellingen daar goed staan :S of gewoon ff bij dat luidsprerktje rechtsonderin kkijken :S
hzm nu ik het nog een keer lees hehe .... kijkeens gewoon bij windowsmediaplayer... of knal het setupje er ff opnieuw op :D moet helpen
In het menu van de mediaplayer zelf kun je het niet instellen en inm het control panel lijkt ook alles goed te staan. Ik ben nu opzoek gegaan naar het setupje van de mediaplayer maar ik kan hem niet vinden.

Weet iemand waar die meestal staat?
ben je er al uit??
Welke Win Media Player gebruik je eigenlijk?

Ik zelf neem altijd de oudere versie (Deze Computer -> C: -> Program Files -> Windows Mediaplayer -> En dan Winm32 ofzo), die vind ik zelf nog het beste werken.
haal even de nieuwe codecs op www.divx.com als je film probeert af te spelen...

kijken we dan verder
Divx werkt allemaal perfect bij mij alleen het geluid dus van avi;s en bijvoorbeeld mp3's allemaal niet opeens.

ik gebruik de mediaplayer van windows xp en die is de nieuwste want updaten is niet nodig.

Even de manier van BFS proberen.
Mmm heel strange.

Open via de verkenner de windows mediaplayer en open dan een mp3 speelt hij hem wel af. sluit ik hem daarna af en open ik een mp3 door gewoon 2 x op een mp3 te drukken en doet hij het weer niet.

herhaal ik voor de gein dezelfde stap nog een x en doet hij het opeens wel weer. Vaag!!!!
Ook slecht dat je de windowsmediaplayer niet eens kunt installen en dan reinstallen. als je de setup gewoon weer wilt laden dan refused hij om om te reinstallen omdat je de niewste versie al hebt.

Maar iig, Mn sound is weer terug en bedankt voor de hulp mensen!