Partyflock

MSN:)

 
Forumonderwerp · 10430
wie heeft er allemaal msn??? IS wel leuk om te kletsen met iedereeen!!!voeg mij maar toe :P LEUK !! dordtmeissie@hotmail.com wie volgt??:)
whaaaaaaaaaaaa nee, alweeeeeeeeeeeeer zo een diepgezonken msn topic whaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :p
vandaar dattie bij troep staat.
En geloof me, je heb er niks aan want als ik nu met iemand van PF praat weet ik niet eens wie het is, zoveel staan er in mn lijst!
handig...;)
er komen steeds nieuwe mensen bij die NIET weten wat er zich in het verleden hier heeft afgespeeld. dus als een nieuwe een topic opent die er al is geweest kan je het hem/haar niet kwalijk nemen!!!!

mijn msn is mmvanmm@hotmail.com. ik was de fotograaf in scanners met hardcore tot ha bone

(K)
nee, dat weet ik wel, maar dat zomaar toevoegen van msn adressen aan je lijst, dat slaat gewoon nergens op!! Soms voegen mensen me toe, hoe kom je aan me email vraag ik dan, zegge ze: jah via een doorstuurmeeltje ofzo, die mense spreek ik een keer en daarna nooit meer.
ik had al verteld dat ik hier dus nieuw was dus kan dat inderdaad niet weten dat dit al eerder was..nou sorry dan! en met die doorstuur mailtjes dat heb ik nog nooit gehad.Das zeker niet leuk maarzo toevoegen van msn adressen vind ik dus wel leuk!!! maja dan zet jeje adres niet neer ook goed..:)
mars-l ik heb je toegevoegd! :)
hey dordtmeissie ken jij toevallig sander horstink?
uuuh misschien van gezicht..waar woont hij??
He carmen alles goed?
Ken je mij nog van zuid, ging altijd met siempie om :-)
Doe ze de groeten van me.
(K)
partydylan@hotmail.com :)