Partyflock

IMPULZ!!!!!!

 
Forumonderwerp · 10390
tering wat een feest weer!!! en het is nog droog gebleven ook!!! echt dikke mazzel!wij zijn hier nog even een afterparty aan het houden....dus dat duurd nog wel even!!
is er nog iemand vaag dan?? wij in ieder geval wel!!!
voor mensen die gaan slapen....weltrusten!! en voor de echte partygangers... doe het met mate!!!

mazzel :bounce:
Hee broertje, was me het feessie wel weer.....
super relax feestje.....prima weer en lekker sfeertje! :D
Ik ga slapen.. maar eerste outdoor feestej was goed geslaagd..
slaap lekker.... xxx
uhh.... weltrusten dan maar!! hier duurt het nog wel even voordat we gaan slapen denk ik!!
Zo het was echt cool, mijn eerste outdoor feest en zeker niet mijn laatste. Lekker gestampt en ik barst nog van de energie......strax nog ff langs parkpop :)
ik ben ook op de meeting geweest maar ik weet er nog weinig van eerlijk gezegt!!! heb wel een paar nieuwe vriendjes gemaakt....
Meeting ??? Whahahaha, ik ging naar de meeting, alleen was ik vergeten dat het bij de EHBO was ipv de hardhouse. Maar ik heb me goed vermaakt met Eva. Was gezellig !
Ik ben ook heel ff op de meeting geweest, en heleboel mensen van PF kwam ik de hele avond al tegen, en er stond voorraan bji de hardhouse area en hele groep PF mensen.

Was echt een top feest, veel beter dan vorig jaar
De meeting gemist door allerlei vertragingen met dank aan de NS. Alleen Nutero hebben we nog even gezien op de afgesproken plaats. Daarna nog wel een aantal mensen tegen gekomen, maar niet echt veel.

We hebben het wel heel gezellig gehad en de nacht voornamelijk gespendeerd in tent 4. Helaas werd er nergens ECHT hard gedraaid, maar dat wisten we van te voren.
Verder was alles in ieder geval wel heeeeel erg goed geregeld. Zaken als munten, sanitair, horeca, enz, enz... allemaal goed. Wel een aantal keren moeten vluchten als er ineens in een tent bijv. G-spot of Tiesto gedraaid werd en alle commercieeltjes begonnen te gillen, maar verder alles goed doorgekomen....:)
het was SUPER!

vanmidag om een uurtje of 4 naar bloemendaal! :-)
We hebben echt vet geluk gehad met het weer inderdaad, heb toen het net open was zelfs nog even in het gras in de zon gelegen!
K heb net lekker uitgeslapen van een nachje feest vieren en ben er over uit dat ik t een geslaagd feesje vond:)k heb dan ook flink staan:BOUNCE: De sfeer was ook top!!!
de eerste mensen zijn al weer wakker terwijl wij nog steeds moeten slapen!!
hey !! ik ben nu bij techno-techno21 en ben niet naar impulz geweest helaas maar euh dat haal ik wel weert in over 2 weken vakantie dus dat wordt
feesten en :xtc: groeten aan iedereen en maZZel...... :bounce:
't was echt een leuk feessie, geen hardstyle maar gewoon weer eens iets anders en da's ook wel eens een keer lachuh!