Partyflock

Reacties Impulz Outdoor...

 
Forumonderwerp · 10387
Hey mensen, hoe vonden jullie het?

Ik heb me perfect vermaakt, zeker omdat het zo dichtbij was, maar ook omdat alles prima geregeld was!
Alleen was het best frisjes :D

Straks Beachbop maar eerst douchen en straks voetbal kijken :bounce:
2 uk> Hahahah, dat heb ik ook. Weet helemaal niet meer wie of wat er draaide en welke tent het was. Heb alleen veel bij de harddance gestaan... En dat was wel super top. Maar ik weet echt niet meer wie wanneer draaide etc....
ik heb me ook kostelijk vermaakt,
weer met veel mensen kennis gemaakt oa met : daa..euh...frindo ;), Fairytale en Trippy

veel mensen weer gezien zoals de grootste humorist allertijde HEATWAVE :D en me feestvriend Rage, Xypzo hoorde alles weer verkeerd (nee peet ik ben niet van jess af ;))

Muziek viel een beetje tegen vond ik, JP roste wel lekker maar daarintegen vond ik tom harding zeer tegenvallen (of ik nou een cd van 3 jaar geleden opzet of ik luister naar gister, ik hoor geen verschil) maar goed, ff lekker naar de techno tent gelopen en daar ff op die tribune gezeten, kwam daar ook nog Real Bitch tegen die het ook naar d`r zin had.
om 4 uur weer naar de HQ om ff lekker te stampen op Lab4 waarna Yohi kwam, eerste half uur lekker staan stampen en daarna werden mijn voeten een beetje moe.


al met al weer een leuk feest, daarbij kwam dat het nog is een keer GRATIS was ook en das niet duur :)
DE verassing van de avond vond ik toch echt BK. had nog nooit van die knakker gehoord en ik verwachtte dat ie erg zacht zou draaien na Yoji.
maar ik heb nog rete hard staan beuken op zijn muziek!
verder was alles super geregeld en mooi aangekleed, vooral die lasers over het water waren echt relaxed! :D
BK was ckers goed bezig, ik heb hier ook een cd van hem en dat is de beste UK Hardhouse cd die ik heb
:bounce: SSSSSSSSSUPERRRRRRRRRRRRR :bounce:
gezEllie!...
heb me lekker vermaakt alleen was me vriendin weer s kwijt...5;30 zag k haar weer s!dat was minder...want kon niet bellen ..en heel toevallig toen k een gast vroeg of ie ook partyflock had..zei ie nee k niet maar me zusje wel daaro...stonden daar alle luitjes van partyflock was echt wel lief!weet alleen niet de namen meer...eentje wist k nog bubbelzz..vet gezellie toch!
truste...;)
laatste aanpassing
WHAS FONKING PHAT!!
lekker lang in de TECHNO en GARAGE zaal gestaan..
DJ JEFFERSON is my men :-)
en natuurlijk waren alle gezellig peeps weer aanwezig(y)
yoji was zonder twijfel de man van de avond, wat ken die lekker beuken zeg.
Ik ga trouwens rond 3 uur ofzo effe toiletteren :D

Kwam er een vrouwtje naast me staan die haar broek naar beneden deed en naast me haar overtollige vocht de vrije loop liet :S

Vreemde lui daar hoor :P
Hahaha dat kan ik me ook nog herinneren inderdaad :D

Verder vond ik het een geslaagd feest! Flink staan dansen de hele nacht. Tiesto was geweldig en ook bij de UK Hardhouse ging het erg lekker :-)
Kortom, alles was boven mijn verwachtingen.
zooooooo, het was weer heftug,

JP & Yoji maakten het feesie compleet. Enuhhh Tom Harding zuigt.
Montana was ook errug goed bezug. Ik ben voor de gein ff de breakbeat zaal ingelopen. Wat een toffe muziek man, ik ben daar nog 3 keer terug gekomen, was echt wappie muziek.

ennuhhhh UDC crew, nog bedankt voor het GRATIS kaartjuhhh!!!!!

voor foto's impulz outdoor
140 stuks --->> www.partyhall.tk
Ja echt super en ook even wat minder maar veder een gelaagt feestje gehad :D
Ga nu wel slaapen heb ik nog niet gedaan dus mensen mzzl
Was zeker een relax feest! Alleen een beetje jammer dat ik een kwart van de avond bezig ben geweest met mensen zoeken!
Impulz was zeker geslaagd!! Was de eerste keer dat ik naar een feestj van Impulz ging, maar vond t zeker de moeite waard!!
tviel me tegen 2 b honest

tot 2.00 heb ik me prima vermaakt, maar daarna kwam voor mij overal de klad in de muziek en stond me kop niet meer goed... om 4.00 maar weggegaan want GEEN zin om nog te wachten op yohi en anderen... zo stond het me tegen rond die tijd... khad 5 areas op rij bezocht die me niet aanstonden, en ook de rest wou maar wat graag naar huis toe....

nog zon gozer voor 10 euro naar twello (5 km verderop) gebracht... hehe

... ik heb veel, HEEL VEEL betere feesten gehad...

opzich roelt het outdooridee wel trouwes, ik vond alleen de invulling van de zalen bout.

4my2cents
Ben er ook geweest en moet zeggen dat de tijd echt voorbij is gevlogen voor mij.
Ik had dus ook gratis kaartjes gewonnen maar die werden gewoon niet bezorgd gvd :-( .
Maar dankzij Partyflock had ik iemand ontmoet die zijn (ook gewonnen) kaartjes wel gratis weg wou doen. Egt super relext omdat ik die gozer helemaal niet kende. eFCie tnx :)
We waren er al erg vroeg omdat iemand ons wegbracht en weer op tijd thuis wou zijn.
Ik weet wel dat ik me in elke tent goed vermaakt heb. Alleen die open-air stage vond ik kut. Wel mooi zag het er uit enzo, maar ik vin die engelse hardhouse gewoon niet relext.
Heb trouwens wel op een gegeven moment met lui uit Schotland zitten praten maar kweet ook niet hoe of wat verder :)
Maar ik was dus de hele avond nog niet echt uit mijn dak gegaan maar toen heb ik mijn beste keuze gemaakt en ben naar de technotent gegaan. Kweet niet wie hier als 1na laatste draaide maar dat klonk wel lekker. Maar toen kwam Montana en die draaide egt lekker toen ik dus eindelijk leker stond te springen moest hij al weer eerder stoppen ik weet ook nie wwarom erg jammer.
Toen nog ff naar de progressive geweest waar volgens mij Cor fijneman draaide (was mijn programma dingetje kwijtgeraakt) en die legde nog ff een fijn plaatje op volgens mij was het de laaste plaat van Magik 6.

Het was iig cker beter als vorig jaar al had ik echt vage dingen en ik gebruik geen druqs ofzow. Nou ja alcohol en hasj dan.

Ik zat de hele tijd tegen lui aan te praten waarvan ik d8 dat het mijn maat was maar da was dus helemaal nie zo. En dat had ik niet 1x maar wel 5x.
Stond ik in de progressive dacht ik dat er een kruk of stoel stond ofsow, wou ik daarop leunen was dat ineens een meisje wat op de grond zat. ;)

Wel ku dat het zo vroeg al weer licht was. Is aan de ene kant wel handig maar aan de andere kant ook wel verrot. Ik zag een meisje van 14 ofzo lopen en die liep der echt bij, een superklein truitje aan maar dan wel een ontzettend vette buik. gadverdamme :puke:

Maar verder heb ik me echt goed vermaakt. :)
Nou ik vond Impulz echt wel een vet feessie hoor, eerste deel van de avond in Techno gestaan, Michel de Heij was errug lekkuhr....toen naar de HH gegaan....JP is zeker wel de man, wat een brute set zeg :) nou toen kwam Tom Harding en toen ben ik maar eens ff rond gaan lopen om vervolgens op tijd terug te zijn voor LAB 4.....N WOORD--> BRUUT!!! hehe echt supa die lui, naja en Yoji en BK draaiden ook errug lekker...en t was mooi dichtbij dus mnet 20 minuutjes weer thuis :)
ik vond het echt wel een leuk feestje, in het begin maar een beetje rondgedwaald omdat de muziek me nog niet echt boeide, mooie gelegenheid om het terrein een beetje te leren kennen. Even gekeken hoe een of andere mafkees ging bungee jumpen (of zoiets). Ik heb nergens lang hoeven wachten (jas, munten, bar, sigaretten) wat ook wel eens anders is geweest bij UDC. Beetje teveel kleine kinderen, maar toch het leukste feest wat ik tot nu toe heb meegemaakt.
Het was weer een geslaagde avond. Het had alleen wel wat warmer mogen zijn. De aankleding was perfect, echt mooi gedaan. Yogi draaide super, hij is echt een toppertje. Tiesto was ook wel ok, het was alleen veels te druk daar, dus echt dansen kon je daar niet.
En voor de rest.....
ROXXXY: de volgende keer ben je er gewoon weer bij meid!!! (K)
laatste aanpassing
oeh!!!!!! wat was dat een leuk feesie!!!!!!.....jammer dat beachpop daarna zo tegen viel
Aankleding was echt heel goed inderdaad, kunnen ze op hardcore feesten ZEKER nog wat van leren!
Ik moet toegeven

Toen tiesto eenmaal draaide, was het echt super :)

niet meer zo druk in de andere zalen dus lekker genoeg ruimte om uit je dak te gaan :)
voor mijn eerste outdoor vond ik het zeker wel lagguh, alleen jammer dat ik er nu zo verrot bij loop met een verkoudheid van hier tot aan japan.....:(
liki doe Yoji dan de groeten van me, als je toch in Japan bent :P
Ik heb me ook heel goed vermaakt! :D

Alleen duurde de heenreis een eeuwigheid met die kuttreinen en bussen, dus waren we niet op tijd voor de meeting. Ik ben nog wel een paar PF-ers tegen gekomen, maar niet veel helaas.

Bij die Hard-Dance stond je gewoon buiten naast het meer waar koude wind vandaan komt en dat vond ik te koud met m'n blote buik en armen. Ik had geen zin om ziek te worden daardoor en ben daarom gewoon in een tent gaan staan waar ook vet goed gedraaid werd. Volgens mij was dat "Eurogroove".
nee, ben jullie ook niet tegen gekomen jammer genoeg

hadden we ff met z`n alle op de foto gekund :)
ik vond het een superfeessie, had ik niet verwacht, ging er eigenlijk al heen met zo'n gevoel dat er klote gedraaid zou worden enzow, maar er werd juist super gedraaid! en we hebben het ook getroffen met het weer, geen druppel:-) heb alleen geen idee wat voor tenten er allemaal waren, dat was veelste ingewikkeld, ben volgens mij alleen bij de techno en hardhouse geweest...
kut
.
.
.
.
kut.. 10 x niks!
enkel Tisto was leuk!
Ik heb me heel goed vermaakt en ik vond het helemaal niet zo koud! Ik had niet veel aan en ben toch m'n jasje nog gaan ophangen in de garderobe!

Ben niet naar de meetings geweest, maar toch nog onwijs veel flockers tegengekomen! :D
Dat was wel jammer jah! :( Maar er komt vast wel een volgende keer! :D
Supergezellie feestje! Om 5:30 ofzo ff geen zin meer en om 6:15 ging ik weer vrolijk verder in de progressive zaal (geloof ik) :)
Er werd redelijk goed gedraaid. Alleen in het begin was er 1 dj die helemaal de fout in ging, dat was wel minder, maar ja....

Verder nog ff wat mensen gemeet, maar de meetingsplaats had wel ergens anders gekund, het was een beetje krap!
Ik ga volgende keer ook proberen de meeting te vinden. :D

Alleen sensation weet ik niet hoor. Zal wel zien of ik rond meetingtijd in de buurt ben, anders pech gehad.
Ik vond het een erg bruut feest, ik heb het alleen aan het eind ff koud gehad maar daarna mezelf weer lekker warm gestampt!
wreed feessie hoor!

weet iemand trouwens of Montana de normale versie van gatex draaide of zijn remix?

want hij gooide er ineens een beat onder maar ik zou me god niet meer weten of dat van een andere plaat was

en waarom moest ie eerder stoppen is dat al bekend?
Aaaaaaah ik baalde ook dat Montana om 6.15 al moest stoppen!! Hij was net geweldig lekker bezig :lief:
moet toch wel even vermelden dat ik me wel weer heb vermaakt...

alleen vond het nou niet een feest waar ik nog lang overna zal praten...

te vaak mensen moeten zoeken, te vaak door willen stampen maar dan was de muziek weer niet echt mijn smaak..

maar de mensen met wie ik was maakten de avond wel weer perfect!!!

tenx again!!!

WiZz
Iemand die snoekduik nog meegemaakt na Tony Montana, in het midden van de zaal ??

We hadden een gozer bij ons 5 Euro per persoon beloofd bij een mooie snoekduik, en ja hoor, daar ging die :)
Snoekduik vanaf die tribune? Had ie vanaf de tribune bij Mysteryland 2000 moeten doen! DAT was nog eens een tribune :)
laatste aanpassing
ik vond het zwaar beukend feessie kheb echt geen minuut op mn gat gezeten alleen maar gesprongen :bounce: bij de Harddance....Ik heb het tot een uur of 04:00 nie koud gehad daarna toch ff mn trui wezen halen bij de garderobe, ondanks het kwijtraken van mn bonnetje toch nog mn trui en het vest van Wizz teruggekregen (wist met mn %) kop gewoon nog het nummer)Lab 4, Yoji, BK zwaar beukend...Ik hoop dat die sets nog ergens te verkrijgen zijn!!!Heeft iemand hier nog die gast gezien die er nie zo best meer bij lag om een uur of 06:45 bij de chill out??

greetzz
Stefan > Uiteraard hebben we ons eraan gehouden,

Echt een aanloop van de hoek van de zaal tot het midden, zeker tien meter, en een vette jump/glij/rol erachteraan is mij zeer zekers 5 Euro waard. Die gozer die bijna omver werd gegleden vond het minder leuk. Pech voor hem :)
Het was zeker mal goed vermaakt!!
2 uk --> volgende keer ff mij de bij halen, want dit soort dingen wil ik ook graag zien, vet!!!! :D
Heejjzz heb niks gezien terwijl ik toch nog nadat Montana "moest" stoppen een fluitconcert weggaf en na 5 min maar es :@ de tent uitliep...

Jammer had ik wel es willen zien...
Feest was gewoon SUPER!!!!!!

Major Thanx 2 UDC voor het organiseren van dit feest!!!! En voor iedereen die geweest is : Bedankt voor de super sfeer!!!
Jij ook bedankt. :)
he UK die gozer die bijna omver werd gedoken was ik...voortaan wel ff uitkijken he! :)