Partyflock

Gran Canaria

 
Forumonderwerp · 10237
Gaat er soms helemaal niemand naar Gran Canaria?????????? Ikke wel :P En het wordt zeker TOPPIE!!!!!!!!
Ik ga weer in Oktober, ben er vorig jaar voor het eerst geweest, echt heel gaaf daar :D
Hmmzzz..­ ik ben vorig jaar ook geweest...­ begin oktober, vond t toen ook heel erg leuk! Maar ga nu met een hele andere groep! Moet toch sowieso weer toppie worden! Waar ben je geweest op Gran Canaria?? Playa del Ingles????
ga dagelijks naar Gran canaria :P:P:P
haha, bijdehandje! in je dromen ja! :):):)
Ik zat in Maspalomas, net buiten Playa :)

Misschien heb ik je nog wel gezien daar, ik zat er ook begin oktober ;)
ik was er ook in oktober verleden jaar !
is best te doen
Was toen erg warm, hittegolf
, was tegen de 40 graden daarWel goed te doen daaro!
welke kroegen en discotheken zijn jullie daar geweest?? het was er inderdaad lekker warm! maar ja, waarom ga je anders naar gran canaria.... ja laakie, misschien heb ik je wel gezien... je weet maar nooit.... :):):)
Ik ga ook naar Gran Canaria, 4 augustuus...­ Samen met Boelie, jarjarbinks en bliksem.­ Wordt zeker een feestje!!!!!
Wanneer ga je Juutje??
Ik ga 24 juli.....­ twee weken..­ echt héérlijk! eindelijk van dat ellendige weer hier weg! Waar zit je op Gran Canaria???
Playa del Inglés, wij gaan maar één weekje, maar dan ben jij er nog.­ Ben benieuwd of je daar een beetje goed kan stappen?
Een weekje is ook heerlijk! Twee weken nog beter :). Ja, tis er echt toppie, ik ben er alleen in oktober geweest... dus t zal nu wel een stuk drukker zijn!!! Maar het wordt echt wel weer lekker daar! denk je ook niet !?
Ja weet ik wel zeker, heb een paar feestbeesten bij me dus dat zal wel lukken!!!! Ben er ook een keer geweest maar was toen 13 of 14 volgens mij.­
En dat is lang geleden???? En wat vond je er toen van???? Lekker strand zeker... :P Met zn hoevelen gaan jullie dan?????
Met z'n 4en, 3 jongens en een meisje.­ Strand was inderdaad heel lekker, maar als ik het goed herinner wel heet zand hahaha.­
ja das inderdaad wel súper irrie... je brandt je hele poten weg idd haha..... sprintje trekken naar het water en dan blaren op je poten hebben... :S:S:S
Hahaha ja had ik het toch goed....­ das wel ellende maar ja, wennen we wel aan hahaha.­ kan niet wachten tot het zover is.­
Wij zitten in appartement Broncemar ofzoiets....­
Ow dat klinkt bekent, volgens mij zaten vorige keer vrienden van me daar en is dat best goed! Maar weet ik niet zeker....­ wij zitten op zon park..­ hebben drie huisjes...­ echt beterzzzz ...­ idd heb er ook echt ZIN in!!!! en aan dat zand wennen we idd wel! als het weer en het uitgaan maar goed is, toch!!!!
Ja heb je goed!!! Met hoeveel gaan jullie dan?? Appartement ziet er ook wel goed uit, kost wat maar dan heb je ook wat (hoop ik;))
wij gaan met zn 13en...­ 3 meiden en 10 jongens....­ ja idd...­ het is altijd maar afwachten..­ ach en anders eis je toch gewoon een beter appartement! komt goed!!! en die huisjes...­ ach dat zit vast ook goed! vorig jaar ook in huisjes gezeten en das echt beterzzz...­ kheb echt wel zin in in de zon te bakken en lekker te feestuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moet jij nie zo weg naar Bussloo?? Zag dat je vanavond naar Impulz gaat. Heel veel plezier en we spreken elkaar nog wel voor de vakantie ;)
nou nee hoor, ik ben niet naar impulz geweest....­ waar zag je dat staan dan??? ik ben er niet geweest en zou er ook niet naar toe gaan! (helaas haha)
dat stond in je agenda en nu in je archief....­
Juut, volgens mij ben jij op vakantie als ik jarig ben!! richietherabbit gaat namelijk op mijn verjaardag! :'( Nou nu kun je nie bij mijn party zijn!
Nee, maar dat wis je toch al meis.. :( Ik vind t ook niet leuk! MAAR MENSEN> NOG 5 DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik heb er echt zin in!! Gaan er nog meer mensen die tijd naar G C???
Als ik geld heb en 2 weken vrij kan nemen kom ik er meteen aan ;)
He Juutje.... Was ik weer!!!! Zal je wel nie zien daaro :s Nog steeds geen foto'tje van jou :(
Sorry, ik nog steeds geen scanner :P. Maar misschien dat ik jou wel herken :P. IK HEB ER ZON ZIN IN!!!!!!! Haha, ach, jij moet nog een weekie wachten en dan ist voor jou ook feest ;)!! Al beetje vakantie-stemming????
Ja echt wel, krijg dinsdag vakantie en dan 4 augustus op naar Gran Canaria!!!!!!
Hoop dat je me herkend!!! ;)

(K)