Partyflock
 
Recensies · april 2016
­ Nederland
Markus Schulz - Watch the World
donderdag 28 april 2016
Op 29 april komt Markus Schulz' zesde studio-album uit: 'Watch the World'. Met dit album wil Schulz niet alleen zijn eigen verhaal vertellen, maar eigenlijk dat van ons allemaal. Als je naar de wereld kijkt, heeft iedereen een verhaal te vertellen en er zijn een boel verhalen die iedereen gemeen heeft en die mensen met elkaar verbinden. Het is een waar testament van zijn muzikaliteit geworden en bovendien blijkt hij een prima songwriter.
Cubic Nomad - The Observer
woensdag 13 april 2016
Een rots in de branding uit de industrial-scene heeft zijn aandacht verlegd naar een ander deel van het muzikale spectrum. Van 'Donker & Duister' naar 'Luchtig & Melancholisch'. Een overstap van dark-electronic naar trip-hop. Hoe verzin je het. En toch weet Maurice Pinkster ook hier te overtuigen. "The Observer" staat zijn mannetje binnen de al maar groeiende dance-wereld.
The Fatboy Slim Collection
zaterdag 2 april 2016
'Right about now, the funk soul brother!' welke dance liefhebber kent deze tekst niet? Het is één van de samples uit het dikke repertoire dat Fatboy Slim in de loop der jaren de dance wereld in gesmeten heeft. Maar ook Norman zelf heeft zo zijn favorieten, deze zijn gebundeld op The Fatboy Slim Collection.
Markus Schulz - Watch the World28 apr 2016
Cubic Nomad - The Observer13 apr 2016
The Fatboy Slim Collection2 apr 2016