Partyflock
 
Recensies · maart 2012
­ Nederland
Hint - Daily Intake
vrijdag 30 maart 2012
Tru Thoughts artiest Hint (Jonathan James) is toe aan album nummer drie! Na het debuutalbum "Portakabin Fever" (2003) en het indrukwekkende vervolg "Driven From Distraction" (2008) is "Daily Intake" een nieuwe stap in 's mans carrière.
Hardcore4Life
vrijdag 30 maart 2012
Eind februari daverde heel Rotterdam voor zowat de miljoenste keer op zijn grondvesten op de hardcore beats. Hardcore4Life is een van de meer bekende concepten in de scène en brengt niet alleen Rotterdam in vervoering. Italianen Art Of Fighters en Belg Igneon System kregen de eer om de cd release van deze keer te vullen.
Chicane - Behind The Sun (Retro Review)
maandag 26 maart 2012
Ruim tien jaar geleden betrad ik op mijn werk een productiehal, een grote ruimte die op het punt stond vol geladen te worden met machines. We waren pas begonnen het bedrijf op te bouwen en het stond nog in de steigers. Mijn leven ook, want het stond op het punt om te veranderen. Voor altijd...
Marc Houle - Undercover
vrijdag 23 maart 2012
Marc Houle's 'Undercover' is het eerste artiestenalbum dat uitkomt op Items & Things, het label dat hij samen met Maga en Troy Pierce runt.
Demoniak - Clockwork
vrijdag 23 maart 2012
Een goed jaar na hun bijdrage op de DWX-Bounce dubbelaar komen de mannen van Demoniak nu met hun tweede album op de proppen
Dub Police - Class of 2011
woensdag 21 maart 2012
Binnen de dubstep scene kunnen we natuurlijk niet om Dub Police heen. Het in 2004 opgerichte Engelse label, heeft de afgelopen jaren een leidende rol weten in te nemen in de scene en heeft een aantal van de grootste dubstep artiesten onder contract staan.
De meeste mensen zullen Petar Dundov kennen van zijn sfeervolle producties op het Music Man label, waaronder het album 'Escapements', dat hij in 2008 uitbracht. Op maandag 26 maart aanstaande verschijnt er eindelijk een nieuw artiestenalbum van de Kroaat, 'Ideas from the Pond' genaamd.
Dr. Lektroluv - Live in Brazil
woensdag 21 maart 2012
Na Extrema Outdoor, Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands, doet Dr. Lektroluv deze keer Brazilië aan. Op 10 december van het afgelopen jaar stond hij namelijk geprogrammeerd op het Xxxperience Festival aldaar.
Imil - A Speedcore State Of Mind
zaterdag 17 maart 2012
Ondanks het feit dat velen nog met argusogen naar speedcore kijken, is de scène de laatste jaren enorm geëvolueerd. Dance Corps is een van de weinige labels die zich bezig houden met de stijl en Imil is een van die talenten in wel heel erg gesegmenteerde sector. A Speedcore State Of Mind kwam recentelijk uit en brengt exact wat het belooft... speedcore.
Hard Bass 2012
zaterdag 17 maart 2012
Net zoals voorgaande jaren krijgen we ook dit jaar een van de beste compilatie's vanuit het B2S front, de Hard Bass vierdubbelaar!
Vanwege het gegeven dat Michael de Hey alweer 5 jaar geleden gevraagd is om een radioshow te gaan maken voor Fresh FM, is onlangs een mixcompilatie uitgebracht met daarop de beste tracks uit de afgelopen 5 jaar.
FabricLive 62 - Kasra
zondag 11 maart 2012
Kasra Mowlavi, de man achter Critical Recordings, is de volgende DJ/producer/labeleigenaar die een mixsessie voor de "FabricLive" reeks verzorgd. Op deel 62 (alweer) horen we een mengelmoes van traditionele drum & bass sounds, vermengd met de meer eigentijdse variant, die klinkt als het uptempo antwoord op de dubstep/bass music hype.
Elan - Next 2 Last
zondag 11 maart 2012
Elan Stouffer aka Elan is een uit Californië afkomstige beats creator. Je kent hem wellicht van het WEDIDIT Collective (met Shlohmo, Groundislava, Juj & Jonwayne). "Next 2 Last" is Elan's debuutalbum en staat vol met beats (abstracte/instrumentale hip-hop) en bestaat uit twee delen: het originele album en een disk vol met remixen door onder andere Cosmin TRG, Modeselektor en Lazer Sword.
Skrillex - Bangarang
zondag 11 maart 2012
'Bangarang' is de vierde EP die Skrillex heeft uigebracht en inmiddels zijn meest succesvolle EP tot nu toe gebleken.
Jim Rivers - Airport Vultures
woensdag 7 maart 2012
'Airport Vultures' is het debuutalbum van Jim Rivers. In 2006 bracht hij zijn eerste plaat uit genaamd "Restore" en sindsdien is hij flink aan de weg aan het timmeren. Het album is uitgebracht op Carl Cox' label Intec Digital en bevat hoofdzakelijk melodieuze technotracks.
Ferry Corsten - WKND
woensdag 7 maart 2012
Hij zit nog maar twintig jaar in het dj-vak en bracht zojuist zijn veelbelovende vierde soloalbum uit. Ferry Corsten wil je het weekend laten beleven. Is het (week)eindresultaat weer een verzameling aparte en toonzette tracks? Die zelfverzekerde smile op de cover van zijn nieuwste uitstalling spreekt wat dit betreft boekdelen.
Marcel Woods - Open All Hours
woensdag 7 maart 2012
Ieder jaar heeft Marcel Woods wel iets vernieuwends waarmee hij laat zien waar hij op dat moment staat in zijn eigen muzikale wereld. De afgelopen jaren was dat steeds met een mixalbum getiteld 'Musical Madness', maar deze keer is het een echt album geworden. De titel 'Open All Hours' slaat ongetwijfeld op het feit dat Woods vierentwintig uur per dag met zijn vak bezig is en aan deze sounds te horen, mogen we daar hartstikke blij om zijn.
Kevin Saunderson In The House
zaterdag 3 maart 2012
Hoewel de sets van Detroit (techno) veteraan Kevin Saunderson altijd wel de nodige house invloeden hebben gekend, is de Amerikaan toch een verrassende naam om de eerste Defected mix-compilatie van het jaar te mogen verzorgen!
Hint - Daily Intake
Hardcore4Life
Chicane - Behind The Sun (Retro Review)
Marc Houle - Undercover
Demoniak - Clockwork
Dub Police - Class of 2011
Petar Dundov - Ideas from the Pond
Dr. Lektroluv - Live in Brazil
Imil - A Speedcore State Of Mind
Hard Bass 2012
Michel de Hey - 5 Years Hey! Muzik
FabricLive 62 - Kasra
Elan - Next 2 Last
Skrillex - Bangarang
Jim Rivers - Airport Vultures
Ferry Corsten - WKND
Marcel Woods - Open All Hours
Kevin Saunderson In The House