Partyflock
 
Binnenkomst om 23.30h bij de set van Westrum. Lekkere tunes voorbij horen komen, niet de verwachte easy opbouw, maar gelijk al lekker stevig.

Daarna Chillum geloof ik, maar toen zat ik achter de kassa en heb ik dus vrij weinig van mee gekregen.

Terugkeer bij de 'gast djs' Noble en daarna Nicon . Lekkere simpele maar doch stevige beats, de eerste echte danspasjes gewaagd. Klonk goed en gevarieerd.

Daarna El Maria.

Miss Mik, 26 augustus 2006 12:16
Nu groundz

Na een supervlugge meeting met twee vrienden op utrecht centraal, namen we de trein naar Amsterdam. In Amsterdam aangekomen nog even vlug een powerbite genomen, wat voor ons alledrie eigenlijk ons ontbijt was.

Rond 21.30h in Pakhuis Wilhelmina aangekomen, een beetje aan de vroege kant, maar wel goed om nog een aantal mensen op een fatsoenlijke wijze te spreken.

Miss Mik, 21 mei 2006 14:11
Bass traxx

Ok, hier is hij dan, het verslag van Miss Mik als drum n bass liefhebber op een 'hard techno/schranz' feest. Om te beginnen wil ik vertellen dat ik met dit verslag niemand wil beledigen, ik geef alleen MIJN mening over dit feest.

De avond begon al gelijk goed toen ik aankwam bij Tivoli de Helling. Normaal gesproken word ik erg vriendelijk begroet door de security, maar ditmaal kreeg ik nog een warmer welkom: ik werd van top tot teen gefouileerd.

Miss Mik, 18 maart 2006 10:36
Poema

Na jarenlang wachten was het dan zover: Dieselboy zou eindelijk in ons eigen vertrouwde koude kikkerlandje draaien. In april j.l. was hij gecontracteerd om te draaien op Dungeons & DJ’s, maar helaas is dat toen niet doorgegaan, tot zeer veel spijt van de organisators en bezoekers. Maar de organisators hebben dat ruimschoots goed gemaakt door deze machtige DJ voor Rated-X te boeken.

Miss Mik, 19 november 2005 14:33
Dungeons & DJ's

De avond begon voor mij om 22uur toen ik in de trein stapte om op utrecht centraal mijn feest-vriendjes zou meeten. Tezamen zijn we naar de City Hall gegaan. Bij binnenkomst kwamen de vette breaks je te al tegenmoet die afkomsig waren van DJ Timski (Utreg Massive). Ook al was het pas vroeg, de sfeer zat er al goed in want de vloer werd al flink benut door de beatfreaks.

Miss Mik, 16 april 2005 13:08
FeestDatumAuteurPublicatie
Rated × vs Cultural EvolutionMiss Mik26 aug 2006
Nu groundzMiss Mik21 mei 2006
Bass traxxMiss Mik18 mrt 2006
PoemaMiss Mik19 nov 2005
Dungeons & DJ'sMiss Mik16 apr 2005