Partyflock
 
Note: In het engels geschreven voor op facebook, helaas wat te lang en te weinig zin om te vertalen.

Lainfan, 6 juli 2015 21:27
Ik wil jullie graag vertellen over een droom die ik dit weekend heb gehad. Ik was in een wereld dat beheerst werd door geluid, licht en vuurwerk. Het voelde vreemd en nieuw aan, maar toch weer ontzettend vertrouwd. Ik bevond me in het begin in een soort grote hal waar ik kon kiezen voor verschillende kleuren. Er waren rode, gele, groen, blauwe en oranje kleuren en ik wist dat wat ik ook zou kiezen, het zou altijd mooi worden!

Ik liet me leiden door mijn instinct en belande in een grote zaal.

Lainfan, 13 april 2011 05:03
Sunset Edition

De Nederlandse zomer staat er om bekend nogal eens erg waterig te zijn. Dit jaar is ook weer zo'n natte zomer, met afgelopen Donderdag nog enorme hoeveelheid neerslag. Op sommige plekken wel meer dan 3x zoveel dan wat normaal in de hele maand valt. Erg goede hoop op een zomerse dag tijdens Sunset Edition had ik van te voren dus niet.

Ik had Luminosity moeten missen eerder dit jaar maar wilde Leon Bolier toch echt eens live zien draaien.

Lainfan, 29 augustus 2010 16:43
Trance Energy

Trance Energy 2010. Vorig jaar mijn 1e editie meegemaakt en hoewel ik het leuk vond viel het me toch ietwat tegen. Dus toen de line-up dit jaar bekend werd gemaakt was ik meteen al enthousiast. Dat zag er uit als een feest dat ik me nog lang zou herinneren.

Dit jaar met een stuk kleiner groepje (3 man in het begin, later op de avond zouden er 2 nog bijkomen) en zo konden we makkelijker en sneller beslissen. Dus vol goede moed gingen we om een uurtje of 8 richting Utrecht met de trein.

Lainfan, 5 april 2010 20:14
Full House Festival

Het lijkt wel of het geluk geheel op de hand is van de feestgangers dit jaar. Het weer was tot nu toe slechts 1x maal nat, en toen was het zo lekker weer dat de buitjes juist extra sfeer gaven.

Dit weekend was een van de laatste open-air festivals van het jaar. De locatie was, weliswaar nog net, in Arnhem. Het decor bestond uit het recreatieterrein Rijkerswoerdseplassen m.a.w. zand, gras, bomen en water. "Zou er ook zon zijn?" was de grote vraag.

Lainfan, 7 september 2009 16:58
Emporium

De zomer zit er weer aan te komen en dat betekend dat er weer een hoop mooie gelegenheden zijn voor een heerlijk buitenfestival! Emporium staat dan misschien niet bekend als het feest met het beste weer ooit, maar het is lekker dichtbij voor me en sfeer is altijd goed dus dit jaar waren we gewoon weer van de partij.

Het weer bleek heerlijk te zijn. Al dagen (zo niet weken) van te voren het weer in de gaten gehouden en het zou perfect worden.

Lainfan, 31 mei 2009 17:48
FeestDatumAuteurPublicatie
The unique 15 years anniversary event. (English)Lainfan6 jul 2015
A State Of Trance 500Lainfan13 apr 2011
Sunset EditionLainfan29 aug 2010
Trance EnergyLainfan5 apr 2010
Full House FestivalLainfan7 sep 2009
EmporiumLainfan31 mei 2009