Partyflock
 
Verslagen · december 2014
­ Nederland
Quest4Trance

Mijn eerste keer naar Quest4trance. Ben dit jaar naar verschillende feestjes met verschillende stijlen muziek geweest, maar dit is het toch wel echt. Hele goeie avond gehad.
Kende de locatie (amsterdam studio's) nog niet. Nog nooit daar een feestje gehad en het is niet bepaald een locatie waar je vaak langs rijdt. Gelukkig kende de taxichauffeur de weg. Leuke locatie met in dit geval twee zalen. Kluisjes in een tent voor de ingang, waar het heeeel koud was.

MBB, 28 december 2014 22:47
De Tijdmachine

Vandaag stond er weer een feestje op de planning wat altijd speciaal blijft: De Tijdmachine!
Dit is een fijne afwisseling t.o.v. van de Raw Hardstyle feesten die ik vaak bezoek.
De Raw Hardstyle heeft nog steeds mijn voorkeur maar ik neig de laatste tijd ook meer naar melodieuze Hardstyle. Dit komt omdat in de Raw Hardstyle tegenwoordig veel op elkaar lijkt en weinig meer bovenuit springt.

D-O-M-O, 28 december 2014 04:40
Hard ALS style

Sinds mei was er geen Hardstyle feest in Chez Marknesse geweest maar daar kwam vanavond verandering in. Dit keer was het niet Hardstyle Evolution maar Hard ALS Style. De organisatie ALS We Hardstyle Draaien organiseert feesten waar de gehele opbrengst naar de ALS stichting gaat, en DJ's belangeloos mee werken.

De line-up bestaat uit de bekendere namen zoals A-Lusion, Scope DJ, Blackburn, Cold Case, en Dailucia. Deze namen werden aangevuld met allerlei talenten en regionale DJ's.

D-O-M-O, 14 december 2014 20:03
Pandemonium

Na een super festival seizoen is het nu weer tijd voor de indoor feesten , het december maandje is weer aangebroken en terwijl iedereen lekker binnen zat gingen wij ons alweer opmaken voor een avondje traditiegetrouw Pademonium in de legendarische sport hallen zuid.

ThemcQ, 7 december 2014 18:54
FeestDatumAuteurPublicatie
Quest4TranceMBB28 dec 2014
De TijdmachineD-O-M-O28 dec 2014
Hard ALS styleD-O-M-O14 dec 2014
PandemoniumThemcQ7 dec 2014