Partyflock
 
Verslagen · november 2011
­ Nederland
Qlimax

Qlimax jonguh. echt. Qlimax. daar moet je heen gaan. vetste indoor feest van het jaar. mag je niet missen. Dat waren de woorden van een paar maatjes. Ze instrueerden me even welke feestjes ik moest pakken de komende tijd. Dus daar zat ik dan op een zaterdag 1 oktober om 1300 uur. Te klikken in de hoop kaartjes te bemachtigen voor dit weerzinwekkende festijn. 4 tickets trok ik naar binnen. de voorpret kon beginnen.

G-Addict, 29 november 2011 16:35
Met frenchcore als opkomende stroming binnen de hardcore was het natuurlijk een kwestie van tijd voordat er een écht groot frenchcore feest zou worden georganiseerd. Zaterdag 26 november 2011 was het dan zover; Frenchcore s'il vous plaît in de Crystal Venue te Culemborg. Met zo een dikke line-up móést ik daar gewoon naar toe gaan. Trouwens complimenten aan de gene die de flyer heeft gemaakt, deze was echt héél mooi (y)

Rond 21.

Luukyeye, 28 november 2011 16:40
Qlimax

Zoo. Ben ook weer wakker !
Wat een heerlijke editie van Qlimax, dit zou m'n beste indoor ooit zijn geweest als het tot 05.30 had geduurd .

Verslagje:

Om kwart voor 7 de trein vanuit Eindhoven gepakt, via Den Bosch naar Arnhem gegaan . Nog een meisje van Partyflock meegenomen die anders alleen zou moeten reizen, was erg gezellig in de trein! Lekker een paar biertjes gedaan, en toen we bijna in Arnhem waren keihard het Qlimax anthem aangezet met m'n boxen, de halve coupé begon te juichen.

T.immeh, 27 november 2011 23:45
Qlimax

Als je tegenwoordig zegt dat op 3 juni 2000 de eerste editie van Qlimax begon met artiesten als Armin van Buuren en Ferry Corsten zul je vol ongeloof aangestaard worden. Want Qlimax staat inmiddels een aantal jaar bekend als hét hardstyle event, wat elk jaar in een mum van tijd uitverkocht raakt. Toch zijn de ‘softere’ genres (zoals trance) nooit weggeweest. Dit jaar kreeg Stana de eer om op de tiende editie van Qlimax te openen.

, 27 november 2011 23:18
Hardcore Overdose

Het Stond helemaal niet in de planning hardcore overdose tot dat ik gebeld werd dat ik geselecteerd was om kaartjes te winnen voor dit feest dat was rond uurtje Of half 8 u bent geselecteerd voor hardcore overdose schrok me de kolere had nooit wat gewonnen ,maar ik dacht win nooit wat tot dat ik weer rond uurtje of 9 werd gebelt door die radio zender!

, 27 november 2011 22:40
Frenchcore s’il vous plait
Zaterdag 26 november 2011
22:00-08:00 uur

Best hectisch begon de dag al een beetje, ik moest verplicht komen werken(ook al had ik al vrij gevraagd!) dus toch maar gaan werken 0700 tot 1700 uur . Eenmaal thuis gekomen kreeg ik een telefoontje wil je toch mee naar Frenchcore S’il vous plait, want we hebben toch plek vrij in de auto! Heb ja gezegd, dus 1 uurtje geslapen, snel wat gegeten te hebben, stond een vriend al aan de deur!
Tijd om te gaan dus.

, 27 november 2011 20:11
17,5 jaar G-Town Madness

Zo dat was me het feestje wel weer

lekker uitgeleeft en de winkel van sinkel was weer goed open.
G-Town Madness wat een verjaardags feestje echt geweldig.
en blijft nog wel een tijd in mijn geheugen.

nou daar komt het verslag dan.
zaterdag ochtend wordt ik wakker.
en het eerste wat ik kreeg was een telefoontje van me maat.
of dat ik vanavond ook naar 17,5 jaar G-Town Madness wou.
die keuze stond al eventjes op lossen schroeven maar toen besloten,
ja we gaan er heen.

[N.G.F.]TERRORVIL, 27 november 2011 19:18
Lashed

Zo dan, daar gaan we weer! We hebben weer een week lang hard werken achter de rug, dus een zaterdagavond, gevuld met goede muziek wacht ons weer toe. En wederom mag ik hiervoor weer zo’n 150 kilometer gaan rijden. Maar ja, dat ben ik als Brabander wel gewent natuurlijk. Want vreemd genoeg zijn er in dit o zo gezelliger Brabant, maar weinig Trance feestjes.

De avond van 26 November staat in het treken van de Engelse Lisa Lashes, en haar clubconcept “Lashed”.

D2W, 27 november 2011 18:17
17,5 jaar G-Town Madness

deze dag allemaal lekker hectisch begonnen.
toen ik zaterdag ochtend eindelijk in slaap viel,
stond er 10 min later al bezoek aan de deur. :p
mn maat waar ik uiteindelijk mee naar groningen zou gaan. we hadden ook pas die ochtend besloten dat we naar G-town Madness zouden gaan.
in ieder geval definitief de knoop doorgehakt. :[

nahgoed, wij naar de primera (waar ze niet eens tekoop waren O:) )
wilde kaartjes halen, kon niet. komen uiteindelijk thuis, is de voorverkoop uitverkocht.

[N.G.F.] R., 27 november 2011 18:12
Playmobeat

Het begon allemaal een paar dagen voor het feest, kaartjes gekocht online, en besloten om te gaan.
het was niet de eerste keer in brothers, ook al een keer geweest met een personeelsfeestje

vriend van ons had ook wel zin om mee te gaan en hij besloot een kaartje aan de deur te kopen
rond een uur of 10 a 11 vertrokken we vol goede moed vanuit Velp naar Utrecht.

Playclips, 27 november 2011 15:30
17,5 jaar G-Town Madness

Nou daar zit je dan om 11:30 s'morgens de slaap uit je oogjes te wrijven
Te denken. alweer 32 :P
Still going strong, still hc 2 da bone :bounce:
Nou ja, wel iets vroeger thuis als vroeger

Bij deze een verslag van in mijn ogen 1 van de betere feesten in Huize Maas. Er was eens een aankondiging van een feest op Partyflock genaamd 17,5 jaar G-Town Madness :O
Gelijk was er die gedachte:"Back 2 da past.

, 27 november 2011 12:45
Parkzicht

Rond 12 uur kwamen we binnen. De rijen waren toen voor de ingang best wel "ok" te noemen. Iets van 5 minuutjes in de buitenlucht gestaan.

Hup dr na maar naar binnen en zo'n lockertje regelen + muntjes. Dat ging ook best vlot en de vertrouwde lockers waren dr weer zoals iedereen ze wel kent van feesten.

, 27 november 2011 07:16
Hardnation

Hier toch nog even een verslagje van het Hardstyle feestje Hard Nation in de Dynamo te Eindhoven, toch een thuisfeestje met een uiterst goede line up en een zeer goede prijs, toch 2 redenen om hierbij aanwezig te zijn.
Rond kwart voor 10 aanwezig en 20 minuutjes daarna ging de deur open en waren we binnen, kaartje afgegeven, gefouilleerd, muntjes gehaald en de jas bij de garderobe afgegeven.

, 21 november 2011 23:01
Veel initiatieven worden er per jaar over ons uitgestort. Van borstkanker tot honger in Afrika, van Defence for children tot Artsen zonder Grenzen. Iedere organisatie die leeft van de giften van beter bedeelden heeft wel een benefiet. Deze keer heeft de Arnhemse organisatie Belhamels het stokje opgepakt voor Warchild.

Funnyhappyviper, 21 november 2011 15:40
Full Moon

Full Moon Je kent dat wel weken vol verlangen naar deze avond uitgekeken en wat voor mij en mijn liefje een superavond had moeten worden eindigde al binnen een uur na binnenkomst in een debacle en een mineur stemming door een groot geld bedrag uit mijn zak te laten vallen zonder iets in de gaten te hebben gehad (waarschijnlijk met mobiel uit zak halen) was mijn avond zwaar kut!

Cooleymen, 20 november 2011 21:29
Metropolitan

Nadat ik de laatste twee weekenden de dansvloer links heb laten liggen, was het nu weer de hoogste tijd om met de voetjes van de vloer te gaan op de dansvloer van de Culemborgse Crystal Venue. Terwijl veel van mijn feestvriendjes en vriendinnetjes een weekendje Praag hadden genomen om daar naar een van de beste Trancefeesten van de wereld te gaan, bleef ik echter in Nederland, om dit weekend bij de tweede editie van Metropolitan aanwezig te zijn.

D2W, 20 november 2011 19:26
Dominatrix

Normaal gesproken staat mijn report binnen 48 uur op diverse sites na te lezen. Nu kostte me het duidelijk veel meer moeite om iets op papier te krijgen.

Funnyhappyviper, 20 november 2011 14:11
Ouwe stijl is botergeil

Daar gingen we weer. Na nog even getwijfeld te hebben de laatste tijd (vraag me niet waarom. :P )
Uiteindelijk vrijdag toch besloten om te gaan. Althans, mijn lieftallige vrouwtje had kaartjes besteld. waar ik heel erg blij van werd. O:)
Helaas door onze late beslissing, had mariko andere plannen terwijl ze juist hierheen wou. :(
Dus zodoende hebben we haar de gehele avond moeten missen.

[N.G.F.] R., 20 november 2011 09:24
Phantom of your Dreams

Voor ons de eerste keer om zo"n Thema feest bij te wonen. Het klooster was heel mooi, had het zelf wat groter verwacht. De sfeer en vooral de muziek was perfect. Flink gedanst. Het viel ons op dat het echt "ons kent ons" is.
Om middernacht moesten we ruimte maken op de dansvloer omdat er e.o.a. ceremonie kwam. zeker gebruikelijk bij dit soort feesten? Maar haalde ons eigelijk uit de mood.

Eddie en Elaine, 15 november 2011 15:34
XXlerator

Een aantal weken geleden hadden wij besloten om een kaartje te kopen voor Xxlerator. 10 uur lang, verschillende labels dat klonk goed.
Ik was nog nooit in de Matrixx geweest, ik heb wel verhalen gehoord over enorme drukte en chaos bij de wc. Ik wou het dus zelf ervaren of het ook daadwerkelijk zo was.
Ik keek het meeste uit naar de set van Theracords Allstars! Dat zou gegarandeerd een knalset worden!

Rond 22.

D-O-M-O, 14 november 2011 10:47
Phantom of your Dreams

Zoals altijd keken we weer ver van te voren uit naar weer een bijzonder feest
van Your Secret Dreams.

En wat hebben ze weer uitgepakt! Na anderhalf uur rijden kwamen we aan op de locatie.
Wat een geweldige entourage. Klooster Bethlehem, Haren (braband)een prachtig bouwwerk
op magistrale wijze belicht en door YSD met freules te paard en een toy-boy die direct
vroeg of we een wip-kaart hadden.

pedrodoricy (K), 13 november 2011 14:23
Kamikaze

Eerst zou Rens het eerste gedeelte schrijven en dan zou ik het tweede gedeelte schrijven, aangezien ik kwam toen hij net weg was. Dat was rond een uur of 1.

in plaats daarvan heeft Cor een volledig verslag geschreven.

Ik ging eerst alle bekenden groeten en zette vervolgens meteen een dansje in. En het duurde niet heel lang of ik werd getackelt of ik struikelde over iemands voet ofzo. Dat laat ik maar in het midden. Maar ik landde vol op m'n knie.

Pogohontas, 12 november 2011 23:26
Kamikaze

11-11 Kamikaze. Fucking crazy,

Dan eindelijk toch nog een verslag
Sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten
vergleken met het gebruikelijke tijdstip
Aangezien er altijd een bepaald persoon
de zelfde ochtend nog een verslag neergooit
Er moest nog ff uitgevochten worden wie dit verslag moest schrijven.
Uiteindelijk ben ik dus de sjaak

Gisteravond om half 6 vertrokken van huis,
kwam om 7 uur savonds in den haag aan om iemand op te pikken.

[N.G.F.]TERRORVIL, 12 november 2011 16:37
Happy Wonderland

Dit is mijn eerste verslag pas dus let niet op de fouten;)

Het begon al in de middag dat we zin kregen om ff lekker naar een feest toe te gaan. Na een par minutjes gezocht te hebben kwamen wij dit feest tegen:P. Line-up zag er prima uit, dus we dachten: Waarom niet? Wij waren zoizo van plan om met de auto te gaan, dus zo gezegt, zo gedaan. Omdat het meer een last-minute party was hebben we kaartjes gekocht aan de deur. Toen de deur open ging werder gelijk naar ID gevraagt.

[B.O.T]Snetselaer:banana:, 8 november 2011 01:11
Intiem

INTIEM FEEST MET ALLURE

In de stapel feesten van de zomer heb ik Intiem Outdoor even gemist, Spijtig, maar er is iets aan te doen, want de organisatie van Intiem Outddor is er in de herfst met het Intiem Indoor festival. Een feest dat niets minder is dan het bekende buitengebeuren, echter niet op een grasveld, maar achter open deuren. Intiem Indoor gaat daarin zelfs nog een stap verder, want de locatie voor dit feest is geen gebouw, maar de grotten van Geulhem.

groove, 7 november 2011 16:53
Happy Wonderland

zaterdag 5 november ging ik naar beesd , en ja hoor in utrecht wisselstoring lang leven de ns
Ik kwam nog een jonge tegen die ook naar beesd moest dus zijn we samen gereisd .
Tegen 22:30 kwamen we bij rodenburg en we konden gelijk door lopen .
Me jas weg gehangen en munten gehaalt .
in de hapyhardcore zaal hoorde ik al de bekende hitjes , dj razzler of hoe hij ook mag heten was niet echt om naar huis te schrijven.

, 6 november 2011 19:28
QORE 3.0

Vanaf het moment dat dit feest was aangekondigd stond deze als een dikke vette Zeker in mijn agenda. Dit feest moest en zou ik gaan meemaken. Met zo'n Industrieel getinte line-up kon het feest gewoon geen gemis zijn.

Toen de dag eindelijk was aangebroken en de zon ging slapen zijn we onderweg gegaan naar Amsterdam en een paar biertjes later rond een uurtje of 01:00 waren we Binnen.

Basez, 6 november 2011 16:41
Strangerz

De eerste vrijdag van de maand november dus tijd voor de 3de nieuwe editie van Strangerz! Was er de vorige keer niet bij dus ik had wat goed te maken! Dus was er ook vrijwel vanaf het begin bij. Echt petje af nogmaals voor Yu'R - Events hoe ze dit neer hebben gezet met gratis entree, heb ook even met de organisatoren gesproken en het was deze opzet of ermee stoppen, ben blij dat ze voor het eerste gekozen hebben! Dus erg knap gedaan.

, 5 november 2011 17:51
Heart for Hard

Heart for Hard Elements - Mezz Breda

Zaterdag avond, de dag waar we allemaal op gewacht hebben! Na vele specials en aankondigingen was het tijd voor het echte werk. Heart for Hard Elements! Natuurlijk weten de meeste van jullie nog hoe het ging tijdens de eerste editie. Heart for hard probeerde wat nieuws met de aankleding en met Heart for Hard Elements wilden ze dit toch even overtreffen. Om 17:00 begonnen we met de opbouw. We hadden al een paar weken gewerkt aan een levensechte Maoi.

Robinjo, 2 november 2011 12:29
David Guetta

Er was voor het feest al een hoop commentaar op de toegangsprijs hier op PF. Dat is toch ook wel de reden waarom ik een verslag wilde schrijven.
Omdat we toch al bezig waren met geld uitgeven hadden we een hotel geboekt in de buurt (best western blue square) en uiteraard dan maar met de taxi. Uiteraard kwamen we op Ibiza tijden aan.

trademark.nl, 1 november 2011 12:13
FeestDatumAuteurPublicatie
QlimaxG-Addict29 nov 2011
Frenchcore s'il vous plaît!Luukyeye28 nov 2011
QlimaxT.immeh27 nov 2011
Qlimax27 nov 2011
Hardcore Overdose27 nov 2011
Frenchcore s'il vous plaît!27 nov 2011
17,5 jaar G-Town Madness[N.G.F.]TERRORVIL27 nov 2011
LashedD2W27 nov 2011
17,5 jaar G-Town Madness[N.G.F.] R.27 nov 2011
PlaymobeatPlayclips27 nov 2011
17,5 jaar G-Town Madness27 nov 2011
Parkzicht27 nov 2011
Hardnation21 nov 2011
Belhamels Night for War ChildFunnyhappyviper21 nov 2011
Full MoonCooleymen20 nov 2011
MetropolitanD2W20 nov 2011
DominatrixFunnyhappyviper20 nov 2011
Ouwe stijl is botergeil[N.G.F.] R.20 nov 2011
Phantom of your DreamsEddie en Elaine15 nov 2011
XXleratorD-O-M-O14 nov 2011
Phantom of your Dreamspedrodoricy (K)13 nov 2011
KamikazePogohontas12 nov 2011
Kamikaze[N.G.F.]TERRORVIL12 nov 2011
Happy Wonderland[B.O.T]Snetselaer:banana:8 nov 2011
Intiemgroove7 nov 2011
Happy Wonderland6 nov 2011
QORE 3.0Basez6 nov 2011
Strangerz5 nov 2011
Heart for HardRobinjo2 nov 2011
David Guettatrademark.nl1 nov 2011