Partyflock
 

Verslag van Trance 4 life, 25 november 2006

door , gepubliceerd op
Trance 4 life
19 september 2006
FeestTrance 4 life · Unite to support
Datumzaterdag 25 november 2006
LocatieFabulous
Hier komt een verslag van een feestje waar fantastisch gedraaid werd en waarbij helaas het grote publiek weg bleef. maar niet getreurd, gedanst hebben we zeker!

Ik en Sietse (Geofrax) waren al vroeg vroeg vertrokken vanuit Groningen, om er zo lang mogelijk bij te zijn daar in Almere. Helaas was de treinreis een heel gedoe, van overstappen hier naar overstappen daar, maar we zijn er uiteindelijk dan toch gekomen :) .

Toen we binnen waren, onze jassen gedropt hadden en muntjes gehaald hadden, was G-Stylez al bezig met zijn set. Hij was lekker aan het varieren met relaxte trance en lekker stevige trance, wat zeker niet verkeerd was zo aan het begin van de avond.

Na G-Stylez mocht Pedro Sombra plaats nemen achter The wheels of steel. Ik hoorde een aantal tracks voorbij komen die ook op The Politics of Dancing van Paul van Dijk staan, maar ik zou me de namen niet voor de geest kunnen halen. Al met al een gevarieerde en heerlijke set.

Dan was het tijd voor de "bekende" naam van de avond, Jonas Steur. Een heerlijk aan elkaar genaaide mix met bekende en onbekende klappers er tussen, tegen het eind van zijn set stonden hij en het publiek heftig te springen op de platen, mooi gezicht.

Na Jonas Steur werd het feest figuurlijk door geknipt, want we waren op de helft. van de dj's welteverstaan. Nu was het de beurt aan Tensity om het publiek te geven waarvoor ze kwamen. Hij draaide vooral heerlijk stevige trance, mijn benen en voeten vonden het volgens mij niet echt heerlijk, maar dat kan mij voor één keer volledig aan mijn kont roesten (Y).

Nog 2 djs te gaan, eerst mocht Just-D laten horen welke nieuwe platen hij had aangeschaft. Hij vertelde mij eerder op de avond in ieder geval dat hij nieuwe klappers had gekocht. en die kwamen er ook, vooral bij Ronski Speed - The Space We Are ging het dak er gruwelijk af.

En toen was het alweer tijd voor de laatste dj :(
Xaero was aan de beurt. Hij ging lekker door met stevige uplifting en hardtrance platen. Helaas hebben we het einde van zijn set niet mee kunnen pikken omdat we de trein van kwart over 6 moesten pakken, en laat ik mijn mond maar even houden over die treinreis, want dat was gewoonweg waardeloos :(

Het feest was heel erg vet, ondanks de wat matige opkomst, maar dat mocht de pret niet drukken. De reis erheen en terug zoog aan alle kanten, maar wat wil je, als je helemaal uit groningen moet komen ;) Organisatie en publiek bedankt! En tot de volgende keer!

8 opmerkingen

Goed verslag Pim :d

Ja de Treinreis was 1 bok ellende :s
mooi party review,
:) trein blijf zuigen he:P
Haha, jij bent er vroeg bij zeg!!

leuk verslagje hoor!

En je hebt inderdaad weer genoten he?
Ik ook hoor, het was erg goed en best gezellig :yes:
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Leuk verslag Pim!!
 
tof verslagje pim!... de treinreis was idd echt waardeloze bagger... en heb me op een gegven moment op de terug reis toch maar aan mijn vermoeidheid moeten toegeven... ...ZzZzZ...
en die kwamen er ook, vooral bij Ronski Speed - The Space We Are ging het dak er gruwelijk af.


Bovenstaande klopt helemaal--> wat heb ik lekker staan zweven en springen op dat nummer..... :bounce:

Ha ha en eindelijk weer eens lekker veel ruimte om dat te doen!!!!!! Op z'n tijd helemaal niet zo gek hoor een klein feestje!!!!
Mooi verslagje !
Sja, waar zouden we zijn zonder de trein .. :P
leuk verslag!

Net alsof ik de hele avond ben gebleven.
Jammer dat er niet meer mensen zijn gegaan....