Partyflock
 

Verslag van Hardskillz, 7 december 2002

door , gepubliceerd op
Hardskillz

Place: Het station Lochem
Date: Zaterdag 7 december 2002
Time: 22:00 – 05:00
Damage: 12 euro

Ik was al een aantal keer vanplan geweest naar club hell tegaan want dat word hier ook altijd gehouden maar dat was er nooit van gekomen dus dit was mijn eerste keer in het station in lochem! Ik wist waar het zat want ik was er al wel eens langs gereden dus ik had het zo gevonden.
En werderom ging ik naar dana vanavond! Ik had voor de deur afgesproken met Dr. Kuipers en L@Y-D. We waren mooi vroeg dus we konden zo doorlopen naar binnen.
Binnen eerst even rond gekeken, nou het was niet veel maar het zag er zeker wel gezellig uit, een mooie plek om een feetje te bouwen :) Boven eerst even wat gedronken en wat te roken in elkaar gevouwen want dat mocht daar binnen :D
Er was een grote zaal met een podium met een hele hoge boot erop en boven de dansvloer was het open naar boven, daar was bijna helemaal rondom een balkon waarvanaf je op de feetende meenigte keer.
DNS was al aan het draaien toen wij binnen kwamen, klok wel lekker hij maakte wel een paar schoonheidsfoutjes maar dat is hem vergeven ;) Onder de set van DNS werd het steeds drukker maar lang niet zo durk als ik verwacht had! ik dacht dat die tent wel uit elkaar zou knappen tegen de tijd dat dana binnen was! Maar niets daarvan het bleef redelijk! het was gewoon lekker vol dus :)
Na DNS was dana :) ze stond eerst nog zelf wat foto's van de zaal te nemen! geen idee waarom maar ik denk dat ze in tijden al niet meer voor zoon kleine zaal heeft gestaan :D want er gaan denk ik maar 200 man in!
Dana begon met was leuke vage techno, maar ging al snel over tot het echt hardere beukwerk! alleen het gluid :S het stond zo vreselijk hard en het was zo lelijk schel :( dat was echt een domper op de avond!
Dana knalde flink door :) een set van iets meer als 2 uur! want ze had DNS 5 min tevroeg weggestuurd :D dus heerlijk staan stampen en de hele zaal ging kompleet uit zijn dak, zoals het hoord op een goed feest!
Toe dana klaar was was het snel uit met de pret :S de Dj na haar bouwde niet af maar liet het tempo gewoon als een baksteen vallen :( het enige pluspunt was dat de muziek wel zachter ging!
Dus de set van die Dj nog maar een heel eind staan luisteren en toen maar een keer de terugreis aanvaard!

Het was een leuke gezellige avond alleen ik denk dat ik hier wel weer een flinke piep in mijn ooren aan over houd de komende dagen ;D

Gluid een 4 (veeel te hard en te schel)
Licht een 5 (volgens mij kon die strobo niet meer uit ofzo %) )
deco een 0 (geen dus)
Sfeer een 7
Beste DJ Lady Dana!

5 opmerkingen

Leuk verslagje Frans :D
Heb me ook prima vermaakt in mn eigen dorppie :P
Hopelijk staan fotootjes er snel op :)
Jammer........ slecht licht, slecht geluid... in t begin nie druk...... DNS was ok (y), helaas een btje kort.... Dana as usual...
Afterparty @ BP with DNS, Hinz & Natzzz was bterzzzz.... (Y) :-D
laatste aanpassing
Klopt als een bussie, maar ik vond deze wel gezelliger als de vorige.... De volgende wordt steeds beter....:) Keep up OGP!!!

Franzelare>Waar blijven je foto's;p
laatste aanpassing
Twas gezellie zaterdag!!...­hee Jaws...­die ballen waren ook lekker bij BP!!!
 
je slaat de spijker op z'n hoofd.....k*t geluid en licht sfeer OK DNS OK DANA OK EN afterparty @ BP cker beterzzzzzz.......en­nuh zelfde opmerking als DNS aan Franzelare...WAAR BLIJVEN DE FOTO's;)....