Partyflock
 

Verslag van Hardknox, 6 december 2002

door , gepubliceerd op
Hardknox

Place: Club Q Zwolle
Date: vrijdag 6 december 2002
Time: 22:00 – 04:00
Damage: 10 euro

Nou dit was voor mij dus de eerste keer Hardknox, ik had er al wel dingen over gehoord maar ik was er nog nooit geweest!
Ik was wel benieuwd naar de Q dus ik ben er optijd heen gegaan zodat ik eerst nog even rond zou kunnen kijken, maar wat een rij voor de deur man! %) niet meer normaal! gelukkig konden we iets sneller naar binnen omdat we op de gastenlijst stonden :)
Buiten kwamen ik backham, da_renzo, SylverAngel en party-talos al tegen die dus vrolijk met ons mee liepen. Het fouilleeren stelde echt niets voor dat deden ze duidelijk alleen maar voor de sier!
Binnen even snel de jas ophangen (wat je snel noemt :S ) en ff rond kijken :) het was niet zo groot, een leuke kleine chill-out met banken langs de kant en een grote zaal met een balkon. Het podium was wel grappig, je kon helmaal achter de boot langs lopen maar je kon ook zo de boot inlopen, wat mij niet zo slim leek! Chriz the Butcher was aan het draaien toe we binnen kwamen hij bouwde wel lekker op en het ging steeds steviger draaien :) Hij deed echt zijn best en genoot er duidelijk ook zelf van hij stond flink mee te springen achter de boot! Dus meteen zelf maar even de spiertjes los gestampt om helemaal opgewarmt te zijn voor wanneer dana begon.
Om half 1 was een meeting! nou dat was dus niet echt druk! eerst waren alleen Backham ik en da_renzo op de meeting maar langzamerhand kwamen er wel meer Partyflockers opdagen en hebben we nog even een paar fototjes gemaakt.
Er waren niet veel nieuwe gezichten voor mij bij alleen Rikky en een paar vrienden van hem die ik nog nooit gezien had. Na de meeting maar weer snel de zaal in want dana zou toch wel een keer moeten beginnen straks :)
Toen dana verscheen op de verhooging achter de boot barste het gejuich los :) Nu was het duidelijk dat zij zo aan de beurt was en dat was toch waar iedereen voor kwam.
Het werd echt een gekkehuis op het podium %) iedereen moest in de buurt van dana komen en bijna iedereen wou met haar op de foto :S maar na wat foto's her en der en wat hoi en doei begon ze dan echt!
Ze begon wat rustig maar bouwde wel goed op, het werd steeds harder! en ik herkende zelfs een aantal plaaten wat me anders dus nooit gebeurd :D De zaal ging echt los :) heerlijk!
Rond een uur of 3.15 maar eens op zoek gegaan naar de jassen want het was nog zo druk dat we geen zin hadden te wachten totdat het afgelopen was want ze stonden nu al meer dan een kwartier op onze jas te wachten :(

Het was al met al wel een geslaagd avondje voor een vrijdag avond en ik denk dat ik nog wel weer een keer in zwolle te vinden ben!

Gluid een 7
Licht een 6 (veel te veel rook)
deco een 6 (standaard disco versiering)
VJ een 5 (ik weet niet of ze er een in hadden gehuurd maar dat kan echt beter!)
Sfeer een 7
Beste DJ Chriz the Butcher!

3 opmerkingen

Het was zeker druk maar wel heeeeeel gezellig.­
Dana en Chriz draaide alle twee te gek.­
Het was een geslaagde avond.­
 
Was jammer van die lange rij idd voor d rest een geslaagde feestje :bouce:
 
WAAAAAAAAAAAAAAAHHHH­HHHHHHHHhhhhhhhhhhh
ut wasz flink BEUQEUH :bounce:
hihi :)

alleen dana wasz minder... op de laatste
3/4 uur na toen ze promo ging draaieh

PHAT :D

(K)