Partyflock
 

Verslag van Vonyc Session, 20 oktober 2006

door , gepubliceerd op
Vonyc Session
4 oktober 2006
FeestVonyc Session · Amsterdam Dance Event
Datumvrijdag 20 oktober 2006
LocatieEscape Club Site
Op dit moment is het alweer zondag, 2 dagen na Vonyc Session in de Escape in Amsterdam. Van 11 tot 2 moest Markus Schulz draaien en van 2 tot 5 Paul van dijk. We hadden er zin in dus!

Wij (ik, Sietse en Daan) kwamen tegen half 12 binnen, aangezien er een vrij lange rij stond. We kregen gelijk zin om te dansen want Markus was al goed bezig, na de nodige drankjes te hebben gehaald, en eventueel geplast te hebben, verplaatsten we ons naar voren om de rest van de flockers te ontmoeten en samen lekker los te gaan. Ik vond dat Markus een stevige, maar afwisselende prettige set draaide, die mij zeker hielp om de voetjes van de vloer te krijgen.

Na zijn set was het de beurt aan onze buurman, Paul van Dijk. Hij begon lekker stevig, zakte soms wat af naar zweverige trance om vervolgens de zaal weer te laten rammen met stevige beats. Leuk was dat aan het begin en ongeveer op het midden van zijn set de zaal gevuld werd met kleurrijke papiersnippers, dat geeft een hele leuke toevoeging aan het geheel. Hij eindigde de set met een van zijn beste nummers, ik kan er zo even niet opkomen wat dat nummer was, maar hij is wel vet.

Het was zeker een leuke avond, met gezellige mensen en 2 toffe dj's, maar er was ook een minpunt, we zitten wel in Amsterdam, en daar kan de drank nogal prijzig zijn. Ongeveer 5 euro voor een red bull? rot op! Ik geef het feest een 9, geen 10 omdat de prijzen zo duur waren, op naar het volgende feest.

11 opmerkingen

Jullie stonden zeker helemaal voor
 
yupz :P

lachu verslagje man
Túúrlijk staan wij vooraan! :yes:

Einde van de set: For an Angel en daarna See you on the other Side

en toen kwam er nog een toegift... dachten we... maar Paul draaide alleen een space-stuk van een paar minuten en liet iedereen in die trip naar huis gaan


wat een genie die man

:respect:
Uitspraak van schwingg op zondag 22 oktober 2006 om 21:40:
Einde van de set: For an Angel

dat was ook het einde op dancevalley incl nothing but you
Uitspraak van small op zondag 22 oktober 2006 om 23:59:
dat was ook het einde op dancevalley incl nothing but you

2005 uiteraard
Uitspraak van schwingg op zondag 22 oktober 2006 om 21:40:
Túúrlijk staan wij vooraan!


weet ik waar ik jullie moet zoeken volgende keer
 
mmm leuk verslag ach ja 5 euro voor een red bull valt wel mee,,in ibiza is die red bull 3x zoveel :)
old classic<<<for an angel maar nu in een nieuw jasje gestoken: for an angel(pvd,s E-werk club mix)

tot de 16e trancie clubbers!!!!
het verslag klopt als een bus
Uitspraak van schwingg op zondag 22 oktober 2006 om 21:40:
See you on the other SideMooi nummer ;-)

Duur???? Try NY, 2 mixjes voor 28$ Das pas duur
vooraan bij het de draaitafel stond je wel super af en toe beetje druk maar wel lekker in het middelpunt van alles. Het was weer een zeer geslaagde avond met twee top dj's
Ik (wij; mijn vrouw en ik) vonden het helemaal geweldig; ik heb echt genoten en Markus verrasste me aangenaam. Vond het wel te druk, er was bijna geen mogelijk om te dansen. Op de vide viel dat gelukkig mee dus daar maar een tijdje doorgebracht. PvD is al 15 jaar mijn held en dat is alleen maar sterker geworden!
laatste aanpassing