Partyflock
 

Verslag van Nature One, 5 augustus 2006

door , gepubliceerd op
flyer Nature One
De week voor Nature One weer van start zou gaan, hadden we besloten om een kaartje te halen.
Al die verhalen van iedereen dat het zo geweldig is, dat wilde we zelf wel is meemaken.

Dus 5aug om 07.00uur waren we aangereden richting het festival, en we reden de camping op om 11.30uur. Na een plekje te hebben gevonden voor de (i)beatsa op veld 12, konden we gaan zoeken naar een grote gele Mercedes bus. Dat was niet heel moeilijk gelukkig.
Nadat het :bier: in de koelkast lag, konden we onze slaapplek inrichten in de aanhanger, om ’s ochtends na het festival ruzie te voorkomen met N(oma)d en Mummy.
Na vele :bier: & :smoke: met onze dj’s Joachim’, Peerke (onze geluidsman, en een Duister die aankwam zetten met z’n fanclub en een dikke buil :smoke: dook hij achter de draaitafels.
Heeeerlijk, een koud :bier: een lekker :smoke:, zonnetje, lekker beats.
Hemels.
Maar toen werd het dan eindelijk donker. Wat beketende dat we richting het festival terrein konden lopen, en de BPM wat sneller werden. Na wat wachten op elkaar en een klein wandelingetje, kon ik mijn Ticketbox kaartje inruilen voor een orgineel en eenmaal langs de Security konden we dan eindelijk gaan feesten. Maar niet voor we een Nature One bandje hadden van €3
Na genoeg consumptiebonnen te hebben ingeslagen om de nodige ½ ltr Desperados te consumeren, begaven we ons naar de Thunderdome tent.
Waar :respect: Sceletor :respect: al een 1/2 uurtje aan het draaien was.
Het was een heerlijke set om Nature One mee te beginnen. En waar de hele tent lekker op los kon gaan.
Maar het was 0.00uur dus tijd om :respect: Adnoctum :respect: zijn gang te laten gaan.
Het was een geweldige opbouwende set, die op een gegeven moment omsloeg naar een lekkere Adnoctum mix die ik van ‘m gewent ben. Heerlijk genoten tijdens zijn set!
Kippenvel! Helemaal tijdens Hellfish & The Dj Producer – Turn it in

Toen :respect: Adnoctum :respect: zijn set op het einde begon te lopen, zijn we wat gaan rondslenteren, om in “Chinatown” wat van de oosterse tafel te eten.
Eenmaal klaar met ons als “josti’s” te gedragen voor de camera van Dalunacy.­nl zijn we gaan kijken bij de Hardcore Gladiators tent. Waar het ook heel gezellig was, qua mijn smaak muziek vond ik het minder als de Thunderdome tent. Maar voor effe kan ik me wel vermaken met de “handje klap” nummertjes die uit de bunker kwamen.

De klok zei toen 02.00uur, en iedereen ging richting Yves Deruyter, wat ik niet zag zitten dus ben ik wat gaan rondzwalken om weer terug naar de Thunderdome tent te gaan. Waar Unexist weer veel geweld uit de speakers mocht knallen.
Heerlijk hoe hij scratcht en zijn welbekende Unexistbastonen iedereen toch weer blijft verrassen.
Toen m’n 1/2 ltr weer bijna opwas was het tijd voor een nieuwe :bier: , en ook twee nieuwe dj’s!

Lunatic & Miss Hysteria.
voor de eerste keer horen draaien, in het begin was het echt bagger als je Unexist net hebt gehad, maar na een paar plaatjes gingen het stelletje de goede kant op. De nummers gingen wat meer richting de industriële kant (wat ik overigens wel kan waarderen:D)
Die twee hebben me goed aan het bewegen gezet :D

En als klapper v.d avond (voor mij dan) Dj Carnage die mijn laatste uurtje Nature One 2006 op z’n kop zetten.
Zijn platencollectie is zo Deathchant gericht dat stil staan tijdens zijn set voor mij onacceptabel is. Laat staan :bier: halen.
(Maar aangezien het al 06.00uur was geweest, waren toch redelijk wat mensen naar hun tent verhuist, en toen zag ik pas dat er ook een bar in de Thunderdome tent stond :S )
Van 06.00-07.00uur op alle plaatjes flink uit mijn dak staan gaan, zelfs zo erg dat ik er nu (7aug 2006 20.19) nog spierpijn van heb.
Om 07.05 had ik Nature One als geweldig ervaren, en vond het mooi geweest. Heb er bijna een uur over gedaan om van de Thunderdome tent naar veld 13 te begeven. Waar een laatste :smoke: voor het :Z gaan wel lekker was.

Toen mijn telefoon zei dat het zondag was 13.00uur en tijd om op te staan. Merkte ik dat ik vocht te kort had, en ben non-alcoholische drankjes gaan zoeken op de camping. Waar ik achteraf veelte veel voor heb betaald. Maar op zo´n moment wil je vocht, ongeacht hoeveel het kost. :)
Weer heel de dag gechillt, :bier: gezopen, :smoke: en heerlijk genoten van de tenten en rotzooi die iedereen achter had gelaten, en een buurman die het effe niet meer wist met zijn tent en spullen.
Ook nog benzine gehaald voor de aggregaat, want Pat C die uit Nederland speciaal voor ons een middagje classics kwam draaien.

Nature One heb ik ervaren als GEWELDIG, en volgend jaar zeekers weer :yes:

Pictures very soon Dalunacy.­nl

3 opmerkingen

ja corne!!!

het was weer een feessie daar!!
Heb t super naar me zin gehad met je!!! :P

Volgend jaar ZEKER weer!!!!!

(K)
(y) netjes Corné! Maar met Yves deruyter heb je toch echt wat gemist :p