Partyflock
 

Verslag van Hrdstl, 19 augustus 2006

door , gepubliceerd op
Dit wordt mijn eerste verslag, dus laat je niet afleiden door de vaagheden en rariteiten in dit verslag ;)

Ik ben om half 9 s'avonds op de trein gestapt richting zwolle, waar ik daan, emma en erik zou gaan ontmoeten, en met hen zou ik verder reizen richting utrecht, naar het feestje waar het allemaal om ging die nacht :D

Op het station aangekomen eerst daan ontmoet, emma en erik kwamen wat later. Toen ook zij gearriveerd waren hebben we nog even geouwehoerd over een schoonmaker die al zijn rotzooi die hij had opgeruimd uit zijn schoonmaakwagen liet donderen. Toen in de trein naar Utrecht, hele reis gepraat over van alles en nog wat, maar vooral over wat we allemaal voor rare dingen hadden meegemaakt op feesten en dergelijke. Eenmaal in Utrecht aangekomen konden we de bushalte niet vinden, terwijl die eigenlijk heel simpel stond aangegeven, maar oke, in de bus tot het eindpunt gezeten omdat we de chauffeur niet hoorden toen we moesten uitstappen. maar de chauffeur heeft ons netjes gebracht naar de plaats van bestemming :). Van daaruit zijn we nog de verkeerde kant op gelopen, en na wat heen en weer gevraag en gebel konden we club Chez Be Be toch nog vinden. Op de weg daar heen een lekker jointje gerookt (Y). hij was lekker erik ;)

Toen we binnen waren, na entree betaald te hebben en onze jassen hadden opgehangen, zat de sfeer er al goed in, en ongeveer iedereen van het trance forum was aanwezig, dus ik heb me het eerste kwartier vermaakt met het ontmoeten van al deze lieve en toffe mensen :D (Y) K! Castello was op dat moment met het laatste gedeelte van zijn set bezig. Niet echt mijn muziek, maar ik heb er toch wel uitstekend op kunnen dansen, maar ja, in een club ervaar je zulke muziek ook heel anders :)

Toen kwam Audiophox, en hij begon gelijk met de anthem van dit feestje, wat een super de puper track is dit toch :D, was gelijk helemaal van de wereld, heb ongeveer zijn hele set kapot gedanst. Wereldsetje (Y). Daarna kwam Xaero. Hij begon lekker en heeft voor de rest ook lekker gedraaid :D

Helaas ben ik tegen het einde van de set van Xaero een beetje out gegaan, mede door de warmte, het lange dansen en de combinatie van drank en wiet. Ik ben toen even een uurtje a anderhalf uurtje buiten gaan zitten, waar mijn broek onder heeft moeten lijden. Helaas heb ik hierdoor wel het grootste gedeelte van de set van Pedro gemist. Het spijt me Pedro :(, de volgende keer doe ik het wat rustiger aan :). En dan wil ik gelijk al die lieve mensen bedanken die me hebben geholpen tijdens deze anderhalf uur van dieptepunt. Super :respect: Jullie hebben me gestimuleerd om weer naar binnen te gaan. Dus ik had me even schoongemaakt en ben even binnen gaan zitten, waar ik toch het laatste stuk van Pedro's setje heb mee mogen maken, wat toch zeker wel lekker klonk.

Na de set van Pedro kwam het moment waar we allemaal eigenlijk toch echt op gewacht hadden, de set van Justin, ofterwijl Just-D :D Hij begon met Push - Universal Nation. Heerlijke plaat om mee te beginnen, en hij kwam daarna ook zeker goed los, wat een geweldige set was dit zeg, ik heb na mijn dieptepuntje toch bijna wel de hele set van justin staan dansen. Super :D

Na de set van justin kwam math mellan met een guest dj, ik weet zo even niet hoe deze man heette, maar na de set van justin begon hij wel heel vaag. Na de beuktrance opeens house of club ofzo, ik weet niet wat het was, maar ik vond het in ieder geval niet passen na de stevige set van justin. Vervolgens kwam math mellan met stevig beukwerk, waar ik nog wel een tijdje op heb staan stampen.

Toen het ongeveer 6 uur was besloten ik, emma, daan en erik om weg te gaan, omdat we best wel kapot waren en het ook ontiegelijk warm was in de club :(.

Op de terugreis nog wat lijpheden meegemaakt, waaronder naast het gebouw waar de club in gevestigd was een behoorlijk wazige fietsenstapel :D Daarnaast hebben we nog wat toeristische trekjes bezocht op de terugweg naar het station, waaronder de grachten van utrecht met zijn kunstgalerieen. Op de helft van de reis mocht ik de riem van emma omdoen, omdat mijn broek constant afzakte en ik iedere 5 seconden aan mijn broekhengels stond te hijsen :).

Eenmaal bij het station aangekomen nog even gechilld en een joint gerookt bij een parkje. Daarna even ontbeten op het station, en toen met onze uber gaarheid terug met de trein.

Al met al, ik, en vast en zeker de rest ook, heb een suuuuupeeeer heerlijk nachtje gehad, de set van justin heeft mij mijn outheid doen vergeten :D Organisatie bedankt, dj's bedankt, lieve mensjes uit het trance topic bedankt. ik heb een TOP nacht gehad :)

Muziek: 9 ( los gegaan op iedere riedel, bass en string)
Sfeer: 10 ( :knuffel: )
Geluid: 10 (ik voel de bass nu nog)
Licht: 8 (lasers waren top)
Organisatie: 10 (mijn beste feest tot nu toe)

:respect: :respect: :respect:

19 opmerkingen

En dat is toppie verslag nummer 2 ;p :d Nu Erik en Emma nog He He :cheer:
Artiest Mike G
Leuk verslagje, heb echt weer een leuk feesje gemist , maar er zal vast wel een volgende komen:).
Echt heel leuk geschreven Pim :-)

Heel leuk ook om je eindelijk te ontmoeten :hug:
Uitspraak van JF1978 op zondag 25 juni 2006 om 20:05:
Heel leuk ook om je eindelijk te ontmoeten


dat is zeker wederzijds :D :knuffel:
Wow wat een verslag!
Super, dat je het zo geweldig hebt gevonden, ondanks je dippie.

En ook de treinreis was duidelijk onderdeel van het geheel, en zo hoort het ook! (y)

Muziek: 9 ( los gegaan op iedere riedel, bass en string)
Sfeer: 10 ( :knuf: )
Geluid: 10 (ik voel de bass nu nog)
Licht: 8 (lasers waren top)
Organisatie: 10 (mijn beste feest tot nu toe)

Duidelijk!
 
Nice verslag Pim(Y)
 
helaas heb ik hier niet aan mee kunnen doen vanwege werk..... ik had er graag bij gewild, maar goed... het kan niet allemaal feest zijn in het leven :( en zo te zien wa shet dus wel een toppie feestje... :D
leuk verslag Pim :flower:

vond ook dat de lasers en de lichten het
ozo kleine maar
ozo fijne geheel
nog meer EXTRA gaven :respect:

:)
Leuk verslag Pim!
En is je broek nog schoon te krijgen? You die hard;)
Uitspraak van IrEeNtJe op zondag 25 juni 2006 om 21:01:
En is je broek nog schoon te krijgen?


geen idee, ik zal het eens aan mijn ma vragen :$
 
leuk verlsag van een echte die hard. out gaan maar toch door gaan: respect.

ik heb echt nog nooit zo'n sfeer meegemaakt als gisteren nacht. iedereen bedankt daarvoor.

en wat betreft de combi: blowen en drinken, kan nou niet zeggen dat het op mij zo'n goede uitwerking heeft, kan me dus helemaal voorstellen dat het een beetje gout liep met je. ik ken het probleem.
laatste aanpassing
*onderschrijft voorganger* : zwaar respect voor jou Pim, dat je door gegaan bent, én er nog zo'n leuk verslag uitperst!

:respect:

Top je ontmoet te hebben gozer :yes:
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Leuk verslag Pim!!
 
respect voor de die-hard ;) outgaan en vervolgens weer staan dansen als een gek, ik doe het je niet na :no:
Artiest {SHOWLIST artist 37606, 30257}
Hey Jo!

Niet gek Pim!

Maar was sowieso een beetje vaag na Justin... Gedoe met ambulance dus muziek moest zachter en kwam Roni Vibes met club muziek aan.... daar schrok ik wel een beetje van... Toen dacht ik; laat ik maar gelijk beuktrance draaien want daar gaat iedereen van uit zn dak. met als gevolg een rommelig uurtje. excuus....Dat alles nadat Justin de hele zaal aan vellen had gedraaid!!!
je hebt het goed gemaakt hoor met de beuktrance :D
Eind goed al goed, dus :)
Uitspraak van IrEeNtJe op zondag 25 juni 2006 om 21:01:
En is je broek nog schoon te krijgen? You die hard


er zitten nog wat vlekjes in :(